- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
-
badacsony
őstag
válasz (Kolombusz) #5953 üzenetére
Miért, mi baj volt a W890i csatlakozójával?
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
mrlujoak
veterán
válasz (Kolombusz) #5955 üzenetére
??
Ugyanolyan FastPort van mint 2005 óta az összes új SE modellen.
Van aki a J230i-ken, a V630i és a W300i modelleken vélt csatlakozó hibát, a W880i-nél milyen "gázos" dolog volt?mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
iNfAntRy
senior tag
Kolombusz: sony ericsson S500i, Nokia 5610 , Samsung U700?
Ha lett volna annyi penzem, ezek közül vettem volna vmelyiket. Külsejükre adnek egy csillagos ötöstGalaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
(Kolombusz)
veterán
válasz mrlujoak #5956 üzenetére
Érintkezési hibáról panaszkodtak többen is a W880 esetében.
Infantry: U700 snassz, az a tekergetős akármi élőben nem nyerte el a tetszésem. Akkor már inkább U900 esetleg.
Az S500i egy jó ötlet. Bár a törékeny gombok, meg azoknak a kinézete sem túl extravagáns.
5610, fogalmazzunk úgy, nem az esetem.Nagyok az elvárásaim, úgy látszik. Talán a 7900 sand gold az, ami megfelelne. Csak annak meg a gombjai szarok. Ritka legyen, extravagáns, de kezelhető, szép kijelzőjű. Ilyen úgy látszik, nincs a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
badacsony
őstag
válasz (Kolombusz) #5958 üzenetére
890 esetében ilyen hibáról nem hallottam.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
omatee
csendes tag
Hali!
elhatároztam hogy veszek egy SE W580i-t.nézegettem a netes oldalakat és két oldal maradt a végére ahonnan megrendelném.Az egyik az ujmobilok.hu a másik az mgsm.hu
Vásárolt már valamelyikőtök valamelyik cégtől?milyen tapasztalataitok vannak?segítőkészek?időben kihozzák a telefont?melyiket ajánlanátok? előre is köszi -
Hold
őstag
Sony Erriccson K800i megér 30K-t és jó az a telefon vagy van jobb a kategóriájában ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Kewin21
tag
Sajnos N81 topicja nem igazán pörög...
Esetleg itt valaki már használt? Milyen a csúszkája, akksi meddig bírja, zeneileg milyen (mondjuk van Walkman fülesem), és fényképezője tényleg gyatra...? -
Ma egy igazi "csoda" volt a kezemben, egy Nokia N95 8G nagyon ügyes másolata.
Figyeljetek jól! Ne vegyetek tartozékok, számla, garancia nélküli felső osztályú Nokiákat! Valakit másolat Lunával vertek át.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
válasz Algieba #5968 üzenetére
Sajnos, csak a mobilom volt nálam, de muszáj volt megörökítenem az érdekességet.
Az ismerősöm úgy fogja továbbadni, hogy megmondja a vevőnek: ez nem eredeti, hanem egy profi másolat.
Amúgy meg ez lett volna az etikus ama embertől is, aki eladta.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
gpeti11
csendes tag
Hello egy zenemobilt mondjatok pls!
Szempontok:
-70000 max ár(!)
-2 MP kamera
-lehetőleg oprendszer
-ha kihangosítva nem szól jól legalább fülessel szóljon jól
-nagy kijelző(filmeket lehessen rajta nézni utazásokkor)
Én ezeket néztem: Nokia 5700,N81,5310 Sony Ericsson W910i,W890i -
wishmaster83
csendes tag
Sziasztok!!Egy kérdés samsung D900i vagy U600?
-
MODERÁTOR
válasz wishmaster83 #5973 üzenetére
D900i.
Mechanikailag jobb, és összességében megbízhatóbb, bár az U600 szebb -már ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
wishmaster83
csendes tag
Nokia 6300 ban illetve sonyericsson w580i-ben is gondolkoztam vagy inkább ne??!!Habár a D900i ami nagyon tetszik és tudásban sem rossz!!az U600 aksija úgy hallottam nem bírja sokáig-Igaz ami igaz szép telefon de ez annyira nem számít,hisz a D900i sem csúnya!Tényleg a D900i silver szebb,mint a fekete?
-
AMD Power
titán
válasz wishmaster83 #5973 üzenetére
Nekem a D900i a jobb mechanika és könnyebb kezelhetőség miatt jobban kéne.
Az ,hogy kinek mi a szebb az nem fontos. Az a fontos ,hogy neked melyik tetszik jobban.
[ Szerkesztve ]
-
vosimo
aktív tag
válasz wishmaster83 #5975 üzenetére
A d900i tényleg nagyon jó telefon, de nekem egy nap alatt lemerül.
-
MODERÁTOR
-
Kovla80
csendes tag
Sziasztok!
Mobilcsere előtt vagyok és tanácsot szeretnék kérni, hogy melyiket ajánljátok , melyik a jobb választás és milyen szempontok szerint?
A kiszemeltjeim (kb. 50-60 ezer ft áll rendelkezésemre):
SE K850i
Samsung F700
és még a Nokia E51-en gondolkodtam, de azt azt hiszem elvetem.A segítséget előre is köszi
-
wishmaster83
csendes tag
Az törvényszerű hogy a D900i-nek nagyon minimálisan enyhén mozog a fedele amikor fölnyitom??És a billentyűhang menüpontba nem lehet belemenni és nem lehet megváltoztatni a billentyűhangot??
-
MODERÁTOR
válasz wishmaster83 #5983 üzenetére
Egy kis lötyögés belefér, ez a slide hátránya ilyen vékony méretnél.
A bilentyűhangot emlékeim szerint a téma miatt nem tudod megváltoztatni, bővebb infót itt találsz.MOD:
Ja, ez itt off, van D900(i)-topik is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
wishmaster83
csendes tag
válasz Viktor0610 #5984 üzenetére
sorry az off miatt!!!amúgy köszi!!
-
wishmaster83
csendes tag
A billentyűhangot nem lehet változtatni még ha a témát leszedem és sima hátteret rakok be!!!
-
Archer
őstag
Üdv! Mobilt szeretnék venni, de nem tudom melyik netes boltot válasszam. Az ujmobilok.hu-t és az xxlgsm.hu-t néztem, ezekkel milyen tapasztalatok vannak?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
MODERÁTOR
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok dönteni a K850 és a P1 között. Mindegyik volt már a kezemben egy rövidebb ideig.
P1 előnyök: nagy kijelző
érintő kijelző
K850 előnyök:5 megapixel
HSDPA
P1 hátrányok: 3.2 megapixel
csak 3G
qwerty billentyű, bár ez csak néhány SMS- nél zavarna.
K850 hátrányok: furcsa navigáció elhelyezkedés. Nem tudom hogy a 3G elég lesz még egy év múlva is?Xiaomi Redmi note 7
-
Kovla80
csendes tag
válasz AMD Power #5982 üzenetére
Hát az a baj, hogy jó lenne, ha mindháromban jó lenne. Zenében gondolom az SE a nyerő, de a kamerájával kapcsolatban elég sok negatív kritikát hallottam. Lehet hogy abban a Samsung a jobb megapixeltől függetlenül? Nem ártana, ha netezni is tudnám használni, illetve a word futna rajta. Ja és hogy tartós legyen. 3 évig nem szeretném cserélni.
-
nemma
addikt
válasz grafikus17 #5989 üzenetére
Egyértelműen a P1i-t választanám!
A K850i összeszerelési minősége sem éppen mondható jónak, az 5Mpx-es kamera semmire nem jó és az egész telefon ár/érték aránya is gyászos.
Ellenben a P1i-nek nagy előnye a qwerty billentyűzet, hamar szokható és nagyon gyors adatbevitelre ad lehetőséget(de szép ez ), van benne Wifi és az akksija sem bírja rosszul.
Tehát P1i, bizony! -
Archer
őstag
válasz Viktor0610 #5988 üzenetére
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Genji
őstag
Kicsi, lapos telót keresek 40Kig. Telefonálás+java+mp3-ra lesz használva.
5310et néztem ki, esetleg más tipp?a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Genji
őstag
Köszi!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan mobilt szeretnék vaternak venni, aminek nagy a kijelzője(hogy könnyen elolvashassa ) az aksija jó sokat bír, nem kell bele se mp3, meg blútúsz és egyéb extrák se számítanak, könnyen használható legyen és azért jól mutasson Az ára legyen 20 körül max...
Szal, ha a mélyen tisztelt mobilos társadalom tud segíteni nekem ebben a kérdésben azt megköszönöm! -
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hardcore café