Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VateRicsi

    aktív tag

    válasz dropopi #37703 üzenetére

    Anyagminőségre tényleg jobb a HTC, ezt nem vitatom, de a Samu sem gagyi, szerintem teljesen használható. Ha az anyagminőség lenne a fő szempontom, akkor 8800 Arte lenne a mobilom. Ha kijönne a Nokia egy 2012-es változatával és nem kerülne egy vagyonba, akkor még el is gondolkoznék rajta hogy feladom a komolyabb tudást a minőségért és design-ért cserébe, de sajnos a nagyon jó külső általában aránytalanul drága, ugyanez van az ultrabookok esetében is.
    A szubjektív vélemények tényleg fontosak. Nekem eddig az S2 a legprofibb mobil amit használtam. Annyira meg vagyok elégedve vele, hogy soha nem győznél meg arról, hogy jobb az EVO, de én sem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről. Egy ismerősöm a 3GS-ét dicséri az egekig, egy ideje már vele sem vitázom, mert ha neki az a világ legjobb mobilja, akkor úgysem változtatja meg a véleményét akármit mondok.

    KAMELOT: A 6220 classic tényleg az egyik legjobb ár/érték arányban. Teljesen jól használható a mindennapokban és talán a legjobb vétel az árkategóriájában.

    [ Szerkesztve ]

    Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi

Új hozzászólás Aktív témák