Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz f.begbie #16966 üzenetére

    Nézd...a filmnézésbe minden jobb telcsi is 3-4 óra alatt lemerül. Szóval ne is várj olyat hogy egész nap töltés nélkül fogsz mozizni rajta.
    Bog-ék nem hinném hogy 1 hétnél tovább nyúznának egy teszt modellt. Ez alatt kiderül a teló használatával kapcsolatos legtöbb tulajdonság. De nem minden.
    Nem tudom a tesztben hogy használták. Lehet 100% fényerőn energiatakarékos funkciókat kilőve. Így persze hogy lemerül. Másnap meg mehetsz szemészetre mert a fényerő kiégeti a szemedet, annyira durva 100%-on. Ő kicsinek érzi a telepet ekkora tudáshoz, én meg nem. Sztem pont elég. Persze jobb lenne egy olyan aksi bele ami 1 hétig menne...de ezek teljesíthetetlen elvárások, és a méret rovására menne.
    Az hogy Bog macerálta 1 hétig az okés. Sokat lehet buzerálni de hónapok elteltével már csak akkor fogsz hozzányúlni ha kell valamiért, és akkor nem lesz akarva-akaratlanul "macerálva".
    Ma reggel vettem le töltőről 08h-kor...18p pofáztam ez eddig, és kb. 1h20p hallgattam max. hangerőn mp3-mat (motoron) több részletbe. A 3 egységből 1 egységet evett meg. Nem hinném hogy ez annyira rossz lenne. Az N95 már lemerült volna! ;] :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák