Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz Dorian #69789 üzenetére

    Nálunk nemrég (de azért mielőtt még berobbant volna a nyár) szereltek, nem ezt, hanem Gree Smart R-t.
    Kicsit több mint 1 hétre jöttek, felmérés nem volt mert felmértem én, hogy mit akarok, meg kb. mit lehet.
    Előleg sem volt, kihozták a klímákat a telefonos egyeztetés után, aztán kb. 2.5 óra/db szerelték (vagy is a szaki, ha a segéd nem lett volna totál kezdő akkor kb. 2 óra/db meg lett volna).
    Profi ipari szerszámokkal dolgoztak, mivel nem értek hozzá szakszerűségről nem tudok nyilatkozni (nekem annak tűnik), de mennek és pont annyira halk mint vártam.
    Az egyik kötődobozba én tettem egy dugaljat (jogosult vagyok ilyet szerelni magamnak), mert pont azt szerettem volna, hogy ha nem használjuk télen akkor ne kezdjen el x100Wh/nap-ból olvasztgatni.
    Sajnos a +13e az nálam is megvolt, mert 2m-re van az ajánlat globálisan, de sok gyártó előírja a min 3-at (a kültéri rögtön a fal túloldalán van, a 2m is sok lett volna ilyen szempontból).

    Mivel szinte biztos több alkalmazottjuk van, persze lehet más tapasztalat is (meg rengeteg fajta klímát árulnak).

    A csendes éjszakai mód egyébként úgy működik, hogy pl. 10 fokos levegő helyett most 6 fokost fúj ki (infra kamerával megnéztem, de a műszaki vénám már sejtette, hogy ha lecsökken a levegő áramlási sebessége akkor azt valahol kompenzálni kell). Azaz csendes módban mivel megnő a delta T amit le kell dolgozzon kicsit csökken a hatékonyság (gondolom minden klímánál).

    Aki szerelte nem tudta, de mindenféle külön stick nélkül van abban a típusban WiFi amit vettem, mivel a telóról rá tudtam csatlakozni (a szokásos alap jelszóval ami a manualban is megvan). Ennél tovább nem jutottam vele. Max. ha a távinak lesz valami gondja akkor használom.

Új hozzászólás Aktív témák