Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz erdey_a #23041 üzenetére

    Fujitsu 4,0kw lmca. Jelenlegi ára 350.000 Ft. Családi házfal brutálisan rezeg tőle maximum fokozaton. Tetőtérben van ( 80-100m2-el elbírt ), de közvetlen alatta a konyhában is zavaró a jelenség ( morgás ). Nem véletlen van rajta kültéri halkítás :) amúgy teljesítménye magasan veri a többit és meg voltam elégedve vele, de számomra a kültéri által keltett morgása/rezgése elriasztatott. A fórumon a következő generációra is olvastam hasonló panaszokat, tehát nem voltam benne biztos, hogy ez a csúcsmodellnél már megoldott, ezért elvetettem a márkát is ( látod hiába japán ). Nekem tökmindegy ki gyárt, csak jó legyen. Ár/teljesítményben gondolkodom mindig.
    Volt, hogy egész éjjel járattam alacsony fokozaton és tudott a kültéri új hangokat produkálni. Való igaz hangérzékeny emberke vagyok :))

    A 3,5 kw Gree nem hűt annyira gyorsan/csendesen, minta fujitsu. Hozzá képest nyeke-nyóka hatást kelt. Oké lehűti a lenti részt, de akkor sincs olyan profi érzésem. Sajnos ezt nem tudom jobban megfogalmazni.

    A mostani Daikin FTXF pedig szintén hozza Fuji általi profi hatást egy Gree -nél is csendesebb kültérivel. annyira csendes, hogy belülről csak akkor hallottam picit, amikor powerfull-ban fűtöttem vele ( akkor a leghangosabb az összes klíma ). Kint mellette már 1 m-ről nem is hallod ha be van kapcsolva. Panelban gondolom a rezgés/zaj kulcsfontosságú, de a családi házasok is legyenek erre figyelmesek, mert aztán van mit hallgatni. Búg az ember agyába. Hirtelen ennyi, a gree pontos típusát még régebben leírtam ( most nem jut eszembe ).

Új hozzászólás Aktív témák