Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz xxxjjjkkk #10520 üzenetére

    Elkéstél.

    5 éve Samsung klímával hűtünk és fűtünk, és volt olyan, hogy októbertől márciusig szinte 0-24-ben fűtött, valamint júliustól szeptemberig ugyanilyen 0-24-ben hűtött. Egyrészt ezért kérdezem, másrészt, mert a miénkben is hibás volt a hőmérő és páratartalom-mérő szenzor, amit garanciálisan ingyen cseréltek, de nem is a telepítő klímás cserélte, hanem a Samsung saját elektronikai területi szerelője. Az ügyintézés pedig zökkenőmentes volt.

    De továbbra is kérlek, hogy írj le konkrét típusokat, konkrét hibákat. Mert egy ilyen listát nagyon szeretnék látni. Az összes létező adatot elolvashatjuk naponta az összes létező Gree meg a japán márkákról, de valahogy erről meg nem látok konkrétumokat. Mit jelent az hogy meghibásodás? Milyen hiba? Mi romlik el? Mi szar?

    Ha leírja azt konkrétan, hogy a Samsung szar, ne vedd meg, azt nem olvassa el a beszállítója, de ha konkrét típushibákat leír részletesen azt meg igen? Ne viccelődjünk már...

    CineDOG1: értem, tehát mindenről mindent részletesen lehet, sőt kell írni, ezredes nagyságrendű számokon kell lovagolni, mindenki magasztalhat egekig bármit ahogy csak szeretne, végülis nyilván, joga van hozzá, de mikor a samut kell fikázni, akkor elég annyi hogy szar, a részleteket senkinek nem szabad tudnia. Csak továbbra sem értem miért kell titkolózni. Mondjuk ehhez is joga van mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák