- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
válasz gianni85 #38903 üzenetére
Igaz igaz, erre nem is figyeltem oda. Amúgy gyanús volt, hogy a cpu hűtése még jobb is volt. A vga meg 20 fokkal melegebb. Nagyon bejön ez a minimalista kinézet, de azt sem szeretném, ha a vga megfőne közben. Szóval nagyon érdekelne valakinek a tapasztalata, esetleg egy megbízható teszt. A határidő szűkös már így is
-
syler123
veterán
Xigmatek Asgard Pro 11k-ért lehet jó választás? Kiderült, hogy n200 nincs is ott ahol veszem a gépet, Asgard pro az van. Az a rohadt nagy made in china feliratot, mondjuk nem tudom hogyan gondolták a hátuljára.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Még valamit nem értek. Az oldaladon a Fractal Design Core 3000 ház szerepel a hűtési rangsorban, ahol 5. Itt nem is szerepel a Z9 meg a Z11. Ár-érték arány versenyben meg sehol sincs. Sőt pontszáma sincs. Pedig 1 árban van a Z11-el és még szabályzó is van benne.
-
-
törölt tag
válasz syler123 #38913 üzenetére
17. helyen van a Z9 és a Z11.
Az FD3K-ról pedig még nem született ún. teljes cikk, amelyben meg is történik az értékelés.
Szavazz rá Te is és akkor mihamarabb elkészül -
-
Beretvás
veterán
válasz Dolphine #38918 üzenetére
nekem járt az első kék ledes 14 cm-s, a táp előtti fekete 14 cm-s, meg a hátsó 12 cm-s.. én mindet cseréltem benne ilyenekrecsak 14 esben.. hátsó meg egy noctua venti lett.. Van egy nzxt sentry 2-es vezérlőm és arra kötöttem rá mindet...nekem a gyáriak hangosak voltak picit..vagyis ilyen motorzajt hallottam.
-
syler123
veterán
Utolsó villámkérdés. Fractal Design Core 3000 vs Zalman Z11 plus. Egy árban van a kettő. Melyik a jobb választás?
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
ShellKretor tesztjében találkoztam XILENCE COO-XPF120.R Piros <== ezzel a ventivel, és nem igazán lehet már kapni, legalábbis én utána kerestem, és nem találtam. Valaki nem tud esetleg még valahol pár darabot, vagy valaki nem válna meg tőlük ?
Kösz
-
törölt tag
válasz syler123 #38925 üzenetére
Hűtésben kiváló. 5. helyen van, ami előtte van az meg vagy kockaház (XB), vagy instabil (Venom, SpineRex), vagy menedzsment nélküli (Merc). Szóval lényegében tökéletes, a legjobb, főleg amennyiért én megvettem
(#38926) NORBl: Egy perfect eredményt és mindjárt felvásárolják
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz #98593280 #38927 üzenetére
Rendben jó lesz ez. Én 17-ért jutottam hozzá az usb3 as verzióhoz. A cooler master n200ra posta is jött volna, szóval a 4500-at nem sajnálom pluszba a Core 3000 ért. Egyedül a szabályzóra olvastam, hogy 1 hónap alatt megadta magát, de amilyen lehet nem veszítek vele sokat.
-
törölt tag
válasz syler123 #38928 üzenetére
Nem tudom, nekem semmi gond a szabályzóval, pedig 2 db házat is használtam több hónapon keresztül. Amúgy meg csak 1500 pénz külön Engusz-nál, legalábbis a Midgard II-jét külön is meg lehet venni és hasonló.
-
syler123
veterán
válasz #98593280 #38929 üzenetére
Ezt amúgy hová lehet tenni? Most rendeltem csak meg, csütörtökre jön meg a gép, de a FD-osnál sem tudok rájönni, hogy ezt hova kell tenni. Ez PCI helyre hasonlít, bár logikát nem értem, hogy akkor miért a hátuljára tették. Élőben biztos leesne rögtön, de így képről nem tudom kinézni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz syler123 #38930 üzenetére
Pont oda, egy hátsó PCI takaró lemez helyére.
Macerás ott hátul tekergetni, de pont ezért olcsóbb mint egy előlapi 3.5-ös vagy 5.25 colos előlap.Ez csak pl. egy ezres és ha levágja az ember késsel az egyik műanyag oldalát, akkor akár 4 pines PWM-es is rátehető, igaz ehhez kell egy elosztó is még.
-
n-tek
aktív tag
Sziasztok.
Olyan házat keresnék, ami fektetett és kb 37*15*42 méretű. A számok centiméterek, szélesség*magasság*mélység, esetleg nem nagyon drágán.
Köszönöm.Escape is Just the Begining
-
flash-
veterán
sziasztok
10 ezer forint alatt szeretnék micro atx házat vásárolni!mit javasoltok? (természtesen táp nélküL)
-
NORBl
aktív tag
Xilence - nek a hivatalos oldala alapján 11 dB - el hangosabb, de közben ugyan úgy néz ki, lehet ennek vmi valóság alapja ?
-
törölt tag
Annyit tennék hozzá, hogy én a RED WING-et teszteltem.
Ezt a Xilence Pro Fan-t nem ismerem, nem is tudom hogyan hűt, vagy hogy mekkora a hangja.
Én nem lennék benne biztos, hogy ugyanolyan jó...
A 14-es fekete Xilence-t pl. teszteltem, de az csak átlagos képességekkel bírt...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez csak 340 mély és 105 magas:
Silverstone SST-ML03B Milo
mATX, vagy a SilverStone-ok között nézelődnék... -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Lehet csak velem van a baj, de nem talaltam azt a bizonyos elso hsz-t amit javasolt elolvasn/atnezni
Haziko vasar lenne hamarosan.
Elvarasok: also tap, konnyu szerelhetoseg es egy dupla 12cm-es ventis radiatornak el kellene benne fernie (
CORSAIR Hydro Series H100i) barkacsolas nelkul, valahol belul.
En ezt neztem ki, de vevo lennek barmire, arban valami ilyesmi lenne ra a keret, ettol tobbet annyira nem akarok ra kolteni.
(UK-ban elek, tehat valami itt is elerheto model lenne jo)Koszonom elore is!
...
-
LonGleY
veterán
Egy mini géphez keresnék házat. Valószínűleg ez a páros kerülne bele: ASROCK B75M-ITX + INTEL Celeron G1610 2.60GHz
A mini-ITX topik összefoglalójában olvastam, hogy a fogyasztás mérséklése miatt alacsony terheléshez kis teljesítményű táp illik (IP-kamerák képeinek rögzítésére szolgálna a gép). Tudtok ilyen mini-ITX-hez illő kombót ajánlani? A zaj nem számít, egy szekrény tetején fog berregni az elhalálozott elődje helyén. Csak a fogyasztás és a megbízhatóság számít. Köszönöm!
Ha a fenti felhasználásra egyéb javaslatotok van, azt is szívesen veszem, akár privátban. Egyelőre csak a HDD van meg hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest