Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arphox

    tag

    válasz Synthwave #98523 üzenetére

    Garanciás téma:
    (+ #98519 4nick8 üzenetre is válaszul): nekem az elmúlt kb. 7 évben az volt a tapasztalatom egerek terén, hogy egyik se bírta ki a garanciaidő végét, és többször is gariztatni kellett őket. A két érintett az ASUS Rog Sica és a CoolerMaster MM710 volt. Mindkettőt itt ajánlották ezen a fórumtopikon. (Nem hibáztatásból írom, csak hogy ezek amúgy ajánlott termékek voltak.)
    A hozzászólásodban írtak alapján a Te tapasztalataid nyilván mások, de ha az én szememből nézed a dolgot, gyakorlatilag a garancia az, ami "megment" a pénzkidobástól. És az szerintem egyszerűen tényszerű, hogy minél több garanciaidőt adnak egy termékre, annál biztosabbak abban, hogy az addig bírni fogja ("jól ki van ez számolva"), ergó annál tartósabb eszközről van szó. Általánosságban. Szóval én maradok a hosszú garanciaidőnél, nekem kell a biztonsági háló.

    XM2we
    Mivel nekem kell a 14 napos elállási idő (még ha ki is tudom próbálni egy boltban, lehet, hogy pár nap használat után nem fog tetszeni), külföldi rendelés nem játszik. Az XM2we-t akkor majd nézegetem hardveraprón, köszi a tippet :) Bár annál egy fokkal sürgősebb a téma, hogy hónapokat várjak rá. De a lényeget asszem vettem: ezért az egérért 45k már sok.

    Az 1-2k Ft-os DIY fix érvek pedig továbbra is jogosak, csak ez nem az én utam (még? :D).

    [ Szerkesztve ]

    A konfigomat lásd az adatlapomon.

Új hozzászólás Aktív témák