- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nekem 22Cm az araszom
Szal jó nagy lapátkezem van , ami túl nagy az egérhez gondolom.
De még mindig nem sikerült rájönnöm hogy hol tudnák megpróbálni mindendféle egeret élőben? Pl icon7 z500-at senkinél nem találok , pixelbe sincs , pedig jónak tűnik .
1600 dpi-vel 2.5-ös sensitivity-vel játszok , szóval ez gondolom olyan közepes lehet , azokkal a microsoftosokkal meg nem csuklóval hanem karral kell húzgálni ugye? nekem meg az nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2901 üzenetére
Az alacsony dpi ellenére az MSIE 3.0-át kellene kipróbálnod, mert az tényleg nagy tenyerű emberek kedvenc egere. Kis és közepes érzékenységgel még simán megbirkózik, annál nagyobbal meg úgyse érdemes játszani. A MM-ban amúgy elég sok egeret ki szoktak rakni, ott megtapizhatod őket. Mondjuk 3.0-át még ott nem láttam.
mod: A Microsoft és a Razer közös hibridje, a Microsoft Habu volt még, ami elég nagy egér és nagyon kényelmesen belesimul az ember tenyerébe, de annak meg a lézéres optikája nem a legjobb (állítólag). Asszem ugyanaz van benne, mint ami a Razer Copperhead-be, az meg nem mindenkinek jött be, viszont 2000 dpi-s.
[ Szerkesztve ]
-
redhunter
senior tag
érdeklődnék hogy jól tudom e hogy a DA-n nincs menet közben lehetőség az érzékenység állitásra csak a diamonbacken?
PSN - RedFoxHun
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Erről az egéről mi a véleményetek? Én most Logitech MX 3200 használok amiben egy Mx 600 egér van és most olvasgatom hogy nemigazán jó a lézeres egér. Most eset le hogy ez is lézeres! Akor milyen bill.és egeret ajánlotok? Minden képen fekete kellene és, hogy jól is nézen ki az sem baj ha vezeték nélküli! + jó legyen fpsre is
[ Szerkesztve ]
Rock Katona
-
shteer
titán
válasz LordDarkness #2909 üzenetére
kezdjük ott, hogy te meg vagy-e vele elégedve?
"antilézer elv" mellett a vezetéknélküli sem jó fps-re
szerintem jónak tűnik..
-
freestylerrr
csendes tag
Sziasztok elolvastam nagyábol mindent
Mit gondoltok egy Sharkoon Rush mouse-rol ? megéri a 6000Huf.-os árát ?
Mennyire éri meg egy G9-es ? játszok sokat ... FPS,RTS,RPG gameket ! mostánaban inkább csak a két véglettel!
És most venni akarok valamit mert a régi 800Huf-os genius egerem már nagyon ki van halva
és nagyon a G9-re húz a szívem ! de nem tudom hogy megérné -e esetleg még ez a rush mouse tetszik amúgy ezeket az új lézeres egereket is ki lehet akasztani ?
Most az ára nem érdekel (ésszerű határokban) egyszer veszem meg utána pár évig egér legyen és támogassák továbbra is és lehessen vele játszani is ! Razer nálam kizárva nem tetszik a forma !!!!!
help mehttp://www.ebolt.hu/product168873_category2736.html
erröl mit gondoltok ??? elvileg optikai! és elggé minőséhinek tünik meg valami profi klánokkal tervezték (állítólag)Update: olvastam olyat aki azt írta hogy ugrás szerűen javult a teljesitménye CS-ben a G9-től és rosszat még nem halottam róla ... nem tudom mi igaz csak gondoltam beírom ezt is
[ Szerkesztve ]
By:Gaby
-
BemAnyó
senior tag
válasz freestylerrr #2912 üzenetére
G9 nem ér annyit amennyiért adják, de ha nem számít hogy mennyit költesz akkor ucu, 6000 huf ért én inkább egy LogitechMX518 at ajánlanék, sokkal inkább, és nem tudom mi az a minden amit elolvastál de ajánlom a Logouton található egeres teszteket, és azok fórumait, ott minden választ megtalálsz, az Ikarit egyáltalán nem ajánlom, a forma zseniális, ennyi, ha valakinek ugrásszerüen ugrik egy új egértől a teljesíméníe az mlehet hogy 20 éves golyós tégla IBM et használt, 3200 Dpi meg nem igen lehet kihasználni 2000 körüli már a játszhatóság határát súrolja, ha ennyit rászánsz és ragaszkodsz a lézereshez (Razer kilőve) akkor meg Logi G5, a G9 nem igen ad többet mint a G5, (amúgy nekem is bejön a dizájn tisztára mint vlmi csillagromboló a SW ból ) inkább néz mellé egy jó egérpadot,
-
freestylerrr
csendes tag
válasz BemAnyó #2913 üzenetére
Hát razer nem is lenne annyira kilőve de mondj olyat ami kényelmes tudom szubjektív ....
Nekem egyenesek rajta az ujjaim majdnem hogy visszafelé hajlanak mint a Logout tesztben fogalmazva! Amúgy minek csinálnak 3200Dpi-s egereket ha nem lehet őket kihasználni ? gondolom azért ha valaki pl 2560*1600 ban jáccik oda már az is játszható ha jól tudom felbontás függő hogy milyen DPI a jó ! tévedek ?
Rush mouse-rol mit gondolsz ? egy jó paddal valagonbillentve
Vagy valami kafa egérkét amit eddig itt nem említettünk mondhatnál
Remélem nem fárasztalak le nagyonApropó MS SideWinder ? arról valami vélemény !? az nem is lézeres ha jól tom hanem optikai !
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz freestylerrr #2916 üzenetére
kényelmes és legjobb: deathadder
én g5-ről váltottam de bőven megérte... 518 meg messze elmarad tőleigen számít a felbontás is... de ha tudnak 4000dpi-s optikát csinálni akkor miért ne csináljanak? most csináljon mindenki 400dpi-t mert a prok csak azon szeretnek játszani? sztem jó ez, hogy mindenki próbál fejleszteni és csinálni valami újat(ami persze nem könnyű) de ez mellett megmaradnak a gamer egerek is a da db 518 stb...
MS SideWinder az új hát az valami szörnyű és igencsak lézeres
ms meg nemtudom, hogy mit akar egy ilyen egeret erőltetni amikor eddig se jött be senkinek, most se fog
ha csinálnának egy rendes ime3.0 továbbfejlesztést mondjuk gumis felülettel meg 1800as optikával meg pár alap dologgal sztem többre mennének vele(még énis megvenném) -
BemAnyó
senior tag
válasz freestylerrr #2916 üzenetére
Igen jól tévedsz felbontástol is függ, ha a Razerek meg nem állnak kézre akkor nem szabad olyat venni, függetlenűl attól hogy van ami nagyonjó közölük, (na nem mind),
ezt éremes elolvasni aktuálisan
de lépj át a logoutra és ird be a keresőbe hogy : egér, kb 2007 elejéig érdemes vissza szkrololni és olvasgatni, amúgy még a Microsoft egerek ajánlottak, bár a side winder az inkább a villantós kategóriába tartozik, még nem próbáltam, de én személyszerint fentartássokkal közelednék hozzá MS ből az inteli 1.1, és a 3 az amik nagyon jók, bár pici a felbontásuk, mégis nagyon sokan használják őket a profi FPS esek közül, ez játék stílus kérdése inkább, mi az ami jobban fekszik, ami láényaeges hogy tudjon 500Hz frissítést az usb, a LOD ne legyen túl nagy, és nagyobb gyorsulást is elviseljen az optika, de a legfontosabb hogy kézre áljon és legyen megbízható, nem azért költ az ember ennyit hogy idegeskedjen,
-
freestylerrr
csendes tag
válasz BemAnyó #2920 üzenetére
Azt már olvastam ! onnan idéztem a irót az visszakanyarodó ujjal !
Teljesen Igazad van !
A DA-t azért nézem meg mert az még nem volt a kezemben ! Fogtam már lachesis-t meg azt a régebbi pirosat kraitot vagy mit meg asszem hogy Diamondback-et is de valahogy mind1ik olyan kényelmetlennek tünt lehet tényleg csak a szutyok genius egerem miatt amire rá vagyok szokva ... kicsi is meg rossz is meg régi is !
Amúgy nem tudtam élesben kipróbálni csak egyedül a piros krait-ot (vagy mi az már) de azt is csak egy 10 perecig !
Tényleg nem tudom kell valami jó egér ![ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz freestylerrr #2921 üzenetére
Hát nem tudom, Dabas - Bp nem épp lekűzdhetettlen táv, úgyhogy én ezt a boltot ajánlanám , végig taperolhatod a legtöbb féle egeret, élesben is, és az összes egérpadot ami szóba jöhet, viszont egy picit drábábbak mint egy webshop, és nem adnak túl sok garit, de ebben egyedülállóak, segítőkészek, és van egy pár dolog amit máshol nem is nagyon kapni, nézd meg vásárlás elött, érdemes
-
freestylerrr
csendes tag
válasz BemAnyó #2923 üzenetére
Nem tudom még majd meglátom milessz köszi a segitőkészséget !
Végülis akkor már tudom hgoy a G9 nem nyujt többet mint mésik rágcsálók csak faxán néz ki nagyon faxán legyen akkor optikai 2000Dpi-nél nem kell több és valami márkásabb darab tehát ne trust meg a4 meg társai ! Kössz mindent majd értesítek hogy mi lett
Szét nézek a helyi szakboltban[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz freestylerrr #2924 üzenetére
Hidd el, hogy a G9-nek nagyon kényelmetlen fogása van. Tudom, hogy ez szubjektív, de ebben az esetben nem hiszem. A formája nagyon szögletes, kellemetlen érzést nyújt, amikor kezedbe veszed. Ki kell próbálni és meglátod! Ha lézeresek közül kellene választanom a G5 Refresh-t venném mindenképpen, sokkal ergonomikusabb.
A Razer Deathadder fogása is szintén nagyon jó, Microsoft 1.1 és 3.0 keveréke érzésem szerint. (A kedvenc egereim!) Egy-két hátránya van: sajnos nagy a LOD-ja az egyszínű fekete egérpadokon, valamint elég vékonyka a vezetéke és nekem már volt rossz tapasztalatom Razer egérrel megtörött kábele miatt. Persze ez ne rémisszen el, mert ettől még tényleg nagyon jó egér, ezeket a dolgokat lehet Te észre sem fogod venni! -
freestylerrr
csendes tag
nah a helyi üzlet tömve van genius egerekkel és ennyi a helyi euronics-ban csak max 800 dpi-s valami noname egér volt ....
úgyhogy voltam olyan bátor és elgondolkodtam
húztam egy vonalat ... ha nem kell lézeres patkány akkor max 10k találtam 4 optikait ami úgy ahogy szentem megérné az árát ! Ti ezek közül meiket vennétek meg ?Razer DB 3G Ez újabb mint a sima DB nem ?
Razer DA Egész pofás és formásnak tünik.MS IME3.0 Ez miért annyira jó ???
Nah akkor ezek lennének az optikais patkányok ki meiket ? és miért pont azt ? nem tok dönteni ....
-
BemAnyó
senior tag
válasz freestylerrr #2928 üzenetére
A razer DB 3G az annyi hogy megkapta a DA optikáját tök ua cak más forma, szerintem a DA kényelmesebb (de ez megint szubjektív). Az IM3.0 az főként a formája miatt nagyon jó, hihetettlenűl el lett találva, de az optika is (bár csak kis felbontás) nagyon jó tulajdonságokkal bír, cask low sens eseknek ajánlott. aAz MX518 meg alternatíva arra ha esetleg a Razer DA nem áll kézre vagy drágálnád (kb 3-4k a külömbség), a Razernek és a Loginak is nagyon (szerintem legjobb) jó a szupportja, az MS ét nem tudom, de gondolom az is jó lehet,
Szal nekem Razer DA,
1. mert kézre áll, nagyon
2. ennek van most a legjobb optikája a kategóriájában
3. nagyon jó a supportja (razer blueprints)
4. mert gyönyörűDe egyiket se vedd meg annélkűl hogy ne fognád kézbe elötte !!
-
mindfreak
őstag
válasz freestylerrr #2928 üzenetére
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ezek közül bármelyiket veszed, rosszul már nem fogsz járni.
-
diegho
nagyúr
válasz ~Ph'vEscha #2901 üzenetére
24 centis arasszal tökéletesen a kezembe illik a deathadder én 1.x sens-el játszok max dpi-n (fogalmam sincs mennyivel 1 éve írtam újra a configomat azóta semmit nem állítottam) nekem tökéletesen jó, csak cs 1.6 illetve hamarosan már csak source-ra használom. MS 4.0-val 3.x sens-el játszottam és ugyanúgy ment a játék, sőt akkoriban jobban. Hiába öregszem
-
Gibkey
tag
Esetleg ha valakit érdekel nekem van egy bontatlan mx-518-am.
Teljesen új, tényleg bontatlan, 3év gari van rá.
Nem rég nyertem tombolán, de nekem nagyon nincs rá szükségem.
Írjatok ha valaki ilyet keres[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem is DA egyértelműen! Nekem még ilyen gondjaim, hogy lecsúsztak az ujjaim róla meg kábel problémák stb soha nem volt (remélem nem is lesz).
Én CoD2-vel max dpi-n 0.76-os sensivel játszok, de még 180 fokos fordulatnál se nagyon kell megmozdítanom a kezem. Legjobb egér szvsz. Én is Genius-ról tértem át erre
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
freestylerrr
csendes tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz freestylerrr #2936 üzenetére
Te pénzed, te dolgoztál meg érte. Dönts okosan, mi csak segítünk (próbálunk)
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
freestylerrr
csendes tag
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nah csak nem sikerül végleges döntést hoznom :
Diamondback 3G , vagy Copperhead ?
Copperhead elvileg jobban összerakott ( jobb a görgője , hamarosan kideritem ) , de ha kényelmesebb is akkoris lehet hogy nagyobb probléma az hogy lézeres .
Mennyivel megy rosszabbul egy copperhead egy steelseries QCK-n mint egy diamondback 3G?
Megéri copperhead-et venni kicsit 2ezerrel drágábban?[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #2939 üzenetére
Deathadder nem tetszik ? pláne ha nagy kezed van.... DB3g, CH, mind2 lapos és pici, a DA meg nagy, és kényelmes, de te tudod..
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2939 üzenetére
A kettő közül én az optikait venném, mert megbízhatóbb. Db 3G-re egy szavazat.
-
Armando_19
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2942 üzenetére
A copperhead lézere még nagyon kezdetleges. Akármilyen firmware, vagy driver frissítés után sem volt nekem hajlandó rendesen működni. Ugrál, pontatlan. Ha CH, és DB között kell választani, akkor mindenképp Diamonback 3g, főleg azért is,mert a deathadder tuti optikáját kapta. Formai különbség van a 2 között.
és ahogy a lemezjátszó teszt is mutatja, ennek a legnagyobb a tűrőképessége:
ezen az ábrán ugye deathaddert kell nézni, a mint említett belső miatt![ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz Armando_19 #2943 üzenetére
Értem , köszi a segítséget .
De ha ilyen rossz a lézer akkor minek erőltetik ?
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2944 üzenetére
Az első generációs lézerek nagyon rosszak. Az újakba, pl az Ikari Laser-ben már normalizálták a dollgot. Kicsit olyan ez, mint a görgőről az optikára való átállás, sokat kell finomhangolni rajta, hogy tökéletes legyen.
-
BemAnyó
senior tag
válasz Armando_19 #2945 üzenetére
Igen de az Ikarik meg nagyon hamar tönkre mennek, és supportról meg kár is beszélni
[ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nem tudom szabad-e hirdetni egy apróhirdetésemet , dehát végülis idetartozik az egerekhez szóval van egy razer diamondbackem , és egy steelseries ikarim ami eladó , bővebben : [link]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
up
-
Zjunior
veterán
Felteszek egy jó kérdést!
Death Adder, Logi-G5 vagy Mx518 közül meiket vegyem meg?
Volt Razer Copperheadem de nekem mintha kicsit nagy lett volna a kezemnek!
Kösziiiiiii a válaszotokat!
ÜDV!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest