- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
bakker ebből az lesz hgy bemegyek az első boltba és megveszem a legelső wireless egeret...már nem igazán tok kiigazodni mi van, gyakorlatilag mindenre azt lehet mondani hogy szar?
-
nyunyu
félisten
válasz VinoRosso #2455 üzenetére
Olcso radios az gagyi.
Melohelyen most egy olasz HP HTPCrol lenyult vezeteknelkuli billzet+eger kombot hasznalok a Dell gephez, na ez a Logitech Cordless Mouse Optical valami iszonyat gaz.
Ha nem ulok a gepnel, akkor hamar elmegy aludni, utana hosszu masodpercekig nem reagal arra, ha odebb lokom.
(Dell gep gyari vezetekes billzetet utalom, mert tul kemeny, nem lehet rajta rendesen gepelni, egere is ratyi, szerencsere lenyulta oket valamelyik kollega )Ehhez kepest az MX1000 ne adj isten MX Revo az maga a tokely.
Sokaig birja az ujratoltheto akkujuk, hamar ebrednek alvo uzemmodbol, kismillio gomb, kenyelmes forma, 800dpi.
Egyedul a vezetekmentes technologiabol fakado kesleltetes lehet problema, de ez egyedul hardcore quake/CS/COD partynal lehet problema, legtobb jateknal eszre sem veszed.Elettartamuk kb. 2 ev, legalabbis a kettovel ezelotti MX700-am optikaja ~2.5 ev utan hulyult meg teljesen, MX1000-nek meg a bal gomb mikorkapcsoloja adta fel 2 ev utan.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Hmm, siman tolok 0.23-as atlagot ezen a teszten MX Revoval.
Szoval annyira nem gaz egy modern 2.4Ghz-s vezetekmentes eger kesleltetese. (MX Revo / MX620 / VX Nano / VX Revo)
MX1000-ben meg eggyel regebbi radio van, az valamivel lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
ezeknél a microsoft egereknél abszolút nem veszed észre, hogy csak 400dpi volt ilyenem, mx1000-em, deathadder-em van most és a microsoft is tökéletes pl counter-strike-hoz a gyors rántásokat is leköveti, nem akad ki, elég gyors és nagyon pontos.
Más: kéne nekem valami olcsó hugy egér aminek van 2db gombja a hüvelykujjamnál úgy mint a deathadder-nél. Elkezdtem diablo2-őzni megint, most egy genius valamit vittem haza oldalgombok nélkül (hogy ne a DA gombjait csesszem szét a napi százezer klikkel ) de kellene valami két oldalgombos 2-3k körül. Tudtok ilyent?
-
nyunyu
félisten
ezeknél a microsoft egereknél abszolút nem veszed észre, hogy csak 400dpi volt ilyenem, mx1000-em, deathadder-em van most és a microsoft is tökéletes pl counter-strike-hoz a gyors rántásokat is leköveti, nem akad ki, elég gyors és nagyon pontos.
Mint korabban irtam, nem CS-zek, sot egyaltalan nem vagyok oda az enolok tipusu jatekokert.
RTS-ekben viszont nem art, ha gyorsan mozog a kurzor a kepernyo egyik vegebol a masikig.
Illetve megszoktam a nehez egeret alig tologatom az asztalon stilust, igy nem all ra a kezem a konnyen lobalhato egerekre.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Quiksilver
aktív tag
szeretném ha véleményt mondanátok [erről] az egérről, h ennyiért megéri-e stb stb..
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Hunter2
addikt
logitech mx518 alá mien egérpadot ajánlotok? Azért ne legyen 8000ft.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Quiksilver #2465 üzenetére
esetleg vki tudna segíteni? #2465
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Joe bácsi
őstag
válasz Quiksilver #2469 üzenetére
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2469 üzenetére
szépnek szép, de eddig nem láttam ezt a márkát. sajna.
-
Quiksilver
aktív tag
-
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2472 üzenetére
én a fogás alapján választanék a helyedben (miontahogy magamnak is így teszem).
Ha valahol kézbe tudod venni és simul, kényelmes, akkor olyan nagy mellélövés nem lehet. én így vettem a jelenlegi A4Tech-emet, mondjuk olcsóbb volt, szóval nagy rizikó nincs benne.viszont az MSI vezetékes ugye? mert leírásban USB csatit írnak, ugyanakkor képen nem látok vezetéket.
-
Froclee
őstag
Quiksilver helyedben A4Tech X750-et vennék.
-
nyunyu
félisten
válasz Quiksilver #2472 üzenetére
En ezen a linken egy orrbavagott MX500-at latok, amit megbolonditottak nemi ujabb optikaval, sulyzokeszlettel, meg hotrod grafikaval, hogy G5 ellenfelekent reklamozhassak.
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
kerlac: mondjuk ez télleg nem rossz megoldás h kézfogás alapján választok
harylmu: esetleg ilyen fajta A4Tech tulaj vagy? mert szívesen meghallgatnám mi a véleményed róla végtére az ára se szörnyű és még jól is néz ki
nyunyu: Tehát akkor nem lehet rossz ha a g5 ellen nyomják.
-
törölt tag
Az érdekelne, hogy szerintetek ha veszek egy vezeték nélküli bill-egér kombót, de más egeret akarok hozzá akkor az működni fog az eredeti vevőegységgel, vagy csak a sajátjával? Vagy csak az azonos gyártótól lévő eszközök mennek együtt? Vagy azok sem?
Valamint olyan problémám van, hogy nem nagyon találok leírásokat az egerek fizikai méretéről ( elmenni és végignézni pedig nincs lehetőségem ) ezért nem tudok dönteni, hogy milyen egeret is vegyek, és mivel nagy a kezem fontos volna, hogy jó naaaagy legyen az egér, szóval ha valaki hasonló cipőben jár és megtalálta álmai vezetéknélküli, optikai egerét ossza meg velem a tipusát lécci.
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
válasz Quiksilver #2476 üzenetére
Egész egyszerűen ez a Best-Buy egér ilyen áron. Én ötezer forintból biztos hogy X750-et vennék.
-
nyunyu
félisten
válasz #34784256 #2477 üzenetére
Azonos gyartotol, azonos radio generacioval ellatott cuccok mennek egymas egereivel.
Kiveve legujabb Logitech cuccok (MX620/Revo/VX Nano/Revo), amikhez 2.4GHz-a mini/mikro vevo van, mivel azoknak egyedi radios azonositokodjuk van, amit a gyarban parositanak a vevovel. Azok meg egy masik ugyanolyan eger vevojevel sem mennek.Ahogy elneztem Logitech mostani billzeteihez az eggyel regebbi, negyedik generacios radiot pakolja. (27MHz, FastRF), ez elvileg megy az MX700/1000/600/610/LX7/LX8-cal
Nyilvan a belso akkus egerek toltese problemas, ahhoz kell az eger sajat dokkoloja.
Dragabb cuccokhoz (DiNovo, MX5000 Revo) viszont BlueTooth van, ott szabadon cserelheto az eger barmilyen BT-sre.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Ja, egy gepen nyugodtan lehet egynel tobb radiovevo, nem vesznek ossze. (ha megfeleloen van paroztatva a sajat egerevel )
-
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2476 üzenetére
Csatlakozom harylmu-höz. nekem is ilyen (ill. majdnem uez) egerem van pár hónapja és megvagyok vele elégedve. pont kézreáll, kényelmes, állítható dpi, és nem volt egy vagyon, bármikor lecserélhető ha jobbat találnék.
és természetesen elsősorban a fogása miatt választottam az 5 gömbos, állítható dpi-s kategórián belül.
-
törölt tag
Ha van valakinek ilyen MX620-as egere, a méreteit írja meg nekem lécci
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Sok jot hallottam a Steelseries Ikari Optical mose-rol , szerintetek az jo valasztas lenne? Jatekhoz hasznalnam med/high sensitivity-vel.
Uj nickem : Phvhun
-
törölt tag
Visszakeresem, köszi!
És még egy kérdés aztán a mai napra már befejeztem a hülyeségeimet: ha BlueTooth-os egeret veszek és van már egy BT-s fülhallgatóm akkor azt mind a kettőt tudom üzemeltetni a laptopba épített BT vevővel, vagy egyszerre csak egy eszközt tudok használni rajta? Jók a BT-s egerek vagy játszani már nem túl hatékonyak? -
ProEvoFan
nagyúr
erről mi a véleményetek, van valakinek tapasztalata az egérrel kapcsolatban?
vagy esetleg ebben az árban egy másik egeret? max 8Kig
játékra és netezére használnám; remélem kibirja 3évig mint ez a egyszerű samsung egerem ami potom3Kba került anno
[link] -
nyunyu
félisten
MX700, MX1000, MX Revo mereteket irtam mar valamikor regebben
Aha, azt a listat meg a regi torzshelyemen kovettem el.
hossz x szelesseg x magassag:
MX Revolution 125x85x45
MX1000 125x80x45
MX700 133x72x42
MouseMan+ 133x70x46
WheelMouseOptical 1.1A 124x66x40De ezekbol a szaraz adatokbol nem lehet egzakt sorrendet felallitani, mivel mas az egyes egerek alakja, mashol van a sulypontja, mashol vallas, maskepp dol, stb.
En szubjektiv kenyelmi listam amugy: MX Revo, MM+, MX1000, MX700, WMO.
(Mostani egerek kozul az MX400/600/610/620 formaja hajaz erosen a 10 eves MM+-ra. Leszamitva a lenti mouse4 gomb helyett fentre koltozott mouse4/5-ot.)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz ProEvoFan #2489 üzenetére
remélem kibirja 3évig mint ez a egyszerű samsung egerem ami potom3Kba került anno
Nekem az utobbi 2 Logitech egerem sem huzta 2.5 evnel tovabb, pedig se az MX700, sem az MX1000 nem volt olcso
(MX700-ban megkergult 2.5 ev utan az optika, MX1000-ben meg szetment a mikrokapcsolo )Ha a Revo sem huzza tovabb, akkor a fejukhoz vagom a doglott eger gyujtemenyemet.
Bezzeg a MouseMan+-ban meg japan mikrokapcsolo volt, nem kinai, igy azok joval tovabb huztak, haveri korben 3-4 eves korban kezdtek kihalni az MM+-ok.
Enyem meg mukodik, igaz jopar eve nem hasznalom.[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2486 üzenetére
pixelbe ki tudod próbálni. ha kényelmes vedd meg. hanem, akkor deathadder
-
Fred K.
tag
válasz #34784256 #2495 üzenetére
hát nem naon értettem mert nem vok májer angolból de köcce szépen
egyébként már megvan
itt cincog a kezem alattpríma kis műxer!
400-3200-ig egyénileg állítható a Dpi
3 mód és azon belül 4-4 profil uh van állítási lehetőség rendesen5makrózható gombja van a 9-ből
mondjuk ebbe a részébe még nem merültem bele annyira
dizájn 5
kényelem 5/nekem lapát kezeim vannak de b.nőmnek is kényelmes pedig neki elég pici kezei vannak/
használhatóság 4.55ös skálán én ezeket adnám neki de nem vok szaki a témában mindenesetre nekem tökéletesen megfelel
a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
kecsesz
csendes tag
Sziasztok!
Nos, én is vettem 1 Razer Krait-et.
Minden rendben, csak az enyém valahogy piros ledes!?!
Nem zavar, csak nem vágom miért....!
Valaki + INFO erről????Üdv!
-
nyunyu
félisten
With a unique button technology that supports up to 1200 actions per minute (APM), the Razer Krait™ Gaming Mouse is the definitive weapon created for Real Time Strategy (RTS) and Massively Multiplayer Online Role-Playing Games (MMORPG).
Parasztvakitasbol jeles.
Valahogy nem tudom elkepzelni, hogy erre barkinek is szuksege lehet, elvegre egy del-koreai Starcraft bajnoksag dontojenek resztvevoi sem kattintgatnak masodpercenkent 20-szor.
-
whYz
őstag
válasz kecsesz #2498 üzenetére
általában az optikai egerekben használatos led piros szokott lenni... nem láttam még más színűt
a lézer vagy infra is piros színű szokott lenni az ujabb egerekben...ha arra gondolsz h miért "optikai" az egered, a válasz, h a régi diamondback optikáját kapta hisz ez egy olcsó egér
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest