- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
Az MX-518 minden gombját tetszőlegesen át lehet állítani?
Kösz a válasz(oka)t!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
weszil
csendes tag
Sziasztok!
Egy MX610 (jobb kezes) egerem van. Tökéletesen meg voltam vele elégedve, de mostanában sajna meghülyült. Egy kattintás helyett van hogy kettőt érzékel. Logitech fórumban írták hogy biztos valami fém rúgó elhajtott benne, vagy a mikrókapcsoló kikopott. Szétszedtük de semmi rendellenes nem volt benne. Próbáltam otthon és munkahelyen is használni, mindkét helyen ugyanazokat a tüneteket produkálta. Az egeret 2007. januárban vettem, garancia már nincs rá. Ötletem nincs mit baja lehet, ezért úgy gondoltam veszek egy másikat és beletörődök hogy eddig bírta.Sajnos MX 610-et nem találok már sehol (csak balkezest árulnak), gondolom kifutott széria. Van ötletetek hogy milyen egér az ami ugyanezt tudja? A logitechben bíztam eddig, de most nem árulnak olyan egeret ami azt tudná mint a 610-es.
Vezeték nélküli kell hogy legyen, legyen rajta előre-hátra léptető gomb és ami nekem nagyon bejött az a hangerő kezelő gombok (hangerő le-fel+ némítás). Nem találok olyan egeret az új logitech-ek között ami ezt az utóbbi funkciót tudná. Lehet csak nekem jött be annyira ez a dolog és az újakba már nem tették bele?
Van valami javaslatotok? Esetleg más márkájú egér ami ezt tudja?
Köszi
Szilvi -
BemAnyó
senior tag
Sajnos nem ismerek hasonlót se, csak a 620 as van már az meg nem tud ilyeneket, bár a forma ugyan az és ha nem is 10 de 7 gombos proramozható, talán be tudod állítani a kivánt funkciókat rá, sajna nincs jobb tippem,
Forceberg : szerintem igen de nekem nem volt MX518 am, csak a kipróbáltam a haveromét, irok neki hátha tudja
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
Szerintem az a legjobb egér amelyik működik!
Nem mindegy, hogy mit markolászok?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
7
addikt
Attici: A tovabbiakban kerlek, igyekezz egy kicsit konstruktivabban hozzaallni a temahoz. Ertem en az elvet, de azert ez igy megsem volt az igazi.
Tobbiek: Ne forrongjatok. A hozzaszolas egyelore bennmarad.
-
Foglalt név
addikt
Vegyük inkább poénra, nem kell rögtön támadni
-
törölt tag
Ha szét is szeded a mikrokapcsoló hibáját szabad szemmel nem fogod látni, mert az egy zárt egység. Azon belül van egy hajlított rugalmas lemez ami el tud törni néha. Ha van egy műszerész ismerősöd akkor lehet, hogy ő ki tudja cserélni neked, elméletileg, csak egy hasonló tokozású, méretezésű mikrokapcsoló kell, és azt be kell forrasztani a régi helyére. Maga az alkatrész filléres dolog.
A másik megoldás, hogy rendelsz egy újat az ebay-en, itt találtam is egyet neked és Mo-ra is postáznak: klikk ide. -
csimav
őstag
Hali! A copperhead egér esetében mit jelent a változtatható tömeg?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Foglalt név
addikt
Hamár betévedtem
Diamondbackhez skatet hol kapok olcsón? Múltkor pixelben vettem, de szerintem az ország egyik legdrágább boltja -
[CM]Crusher
senior tag
Roccat cuccokat láttátok már?
-
shteer
titán
válasz Foglalt név #3265 üzenetére
szinte mindenhol annyi, ahol kapható users, pcland, computermode, moddingcomputer, bird
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Nocsak, lehet kapni a Logitech MX1100-at, 11.7+fa a nagykerara.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
forceberg
veterán
Kösz!
Azokat nem is kell! Csak az extra gombok teljes "szabadsága érdekel". A4tech X szériánál megszoktam. Most a párszor "megdongált" XL-750BF-em kezd néha hülyülni, s MX-518-ra lovagolnék át, ha be is döglik. Játék(CoD4), Photoshop, Eagle(elektr. tervező), web. Ezekre kell. És ami kell, hogy a bal-jobb gomb ne fedje le az egér egész elejét, mint pl. a DA-nél.Bundásnak is kösz! A keystroke az, amikor egy betűt adsz meg.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Logitech MX610 left handed egeret. Beüzemel, bedug, minde ok. Egy darabig.
Aztán el kezd az egér mutató ugrálni, van mikor másodpercekre ,ozdulatlan lesz és mikor ujra indul felvillan zölden a töltöttség jelző gomb, mint bekapcsoláskor. Az üzenet és levél jelző gomb sem jelez, de ez izgat egyenlőre legkevésbé. Az rossz mozgás inkább. Lehet e a hiba oka, hogy az usb-s vevő egység majdnem a wireless router mellett van?
Ugyanis a router a gép mögött van, a vezérlő meg ugye a gép hátuljába van dugva.
Remélem kapok itt segítséget, ugyanis eléggé el lennék kenődve, ha nem menne jól ez az egér. Nagyon vártam már, hogy végre legyen bal kezes egerem. :-) -
mindfreak
őstag
WoW rajongóknak: [link]
-
-
-
KDavid17
aktív tag
Nincs valakinek olcsón eladó 1800 dpis mx518-a? Ha lehet új legyen.
A boltokban most túl drága. -
weszil
csendes tag
válasz #34784256 #3260 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Egy régi egérből kiszedtük a mikrókapcsolót, és beforrasztottuk az mx610-be. Igazából én csak néztem, és drukkoltam
Úgy tűnik most jó! Remélem így is marad. Mindenesetre, óvatosabban bánok vele.Jó lenne valahogy szétkapni a régi mikrókapcsolót csak a kíváncsiság kedvéért hogy mi van belül, látszik-e mi baja volt.
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e már valakinek tapasztalata a Logitech MX 1100-as egérrel?
[link]
Már régóta az elődjét nyúzom (MX 1000) ami nekem maximálisan bevált.
Bye! -
montressor
aktív tag
Nagyon nagyon megbizhato, nem gamer egeret keresek. Igazandibol nem kell tudnia semmit kulonlegeset, legyen ket gombja, legyen optikai v. lezeres, ne ugraljon, lehet tekeroje is, es radios legyen. Mit ajanlotok?
koszonom -
Fred K.
tag
válasz montressor #3282 üzenetére
nem akarlak megbántani de ha ilyen "igénytelen" vagy akkor egy 1000HUF-os Nagy Tes(c)ós egér tökéletes lesz vagy valami olcsó szutyok logitech
az is bír 2 évet..annál messzebb meg a 10ezres gémer egeremmel se számolok tovább
Ezért kár volt ide írnia múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
mindfreak
őstag
válasz Fred K. #3283 üzenetére
"Ezért kár volt ide írni "
Hasonlítsd már össze a két hozzászólást és gondolkozz el rajta melyiknek volt több értelme!
Rögtön a legelején a lehető legnagyobb igényeket állítja fel, azzal hogy megbízható egeret keres. A Tescos és egyéb noname gagyikat pedig pont nem sorolnám ide.
montressor: Nálam a megbízhatóság=minőség=Logitech. A teljes termékpalettájukról bármelyiket nyugodsz szívvel ajánlom. Mivel nem említetted, hogy milyen árban keresel egeret feltételezem, hogy ez nem akadályozó tényező.
Saját tapasztalat alapján a Logitech MX1000 is egy nagyon jó választás lehet, de szinte egy áron megkaphatod az utódját, a vadi új MX1100-at is -
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz mindfreak #3284 üzenetére
Tesco nem minden esetben jelent gagyi minőséget , pl vettem anyámnak egy technika ( tescos márka ugye ) 800dpi-s optikai egeret , és teljesen tőkéletesen teszi a dolgát és nem tűnik gagyinak ( a steelseries ikarival szemben ) , természetesen játékra nem jó , mert nagyobb rántásokat nem követi le rendesen , de a #3282 hsz-ben leirt feltételeknek megfelel.
Uj nickem : Phvhun
-
kilizsima
tag
én a Logiteck G9-et ajánlom
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT
-
duvi
nagyúr
válasz montressor #3282 üzenetére
Szia montressor!
A Logitech MX 1000-ről [link] csak jó tapasztalatom van.
Közel négy éve használom és csak most kezd gyengülni a beépített akksi.
(Ezért tervezem lecserélni az utódjára, az MX 1100-ra [link])
Szerintem még játékra is alkalmas darab.Nagyon jó a fogása és nagyon megbízható.
Menj be egy MM-ba és ott kipróbálhatod a fogásást élesben is, mielőtt megveszed.
Nem épp az olcsó kategória, de a te kritériumaidnak mindkettő tökéletesen megfelel.
Üdv! -
Bordoi
őstag
-
wid22
aktív tag
Mit ajánlotok átlagos felhasználonak?
LX3 4200ft
MX400 8000 ft
A fogása nekem elég lényeges. -
Bordoi
őstag
Uraim! Az offot és a felesleges hangulatkeltést kerüljétek. Tudtok ti normális hangnemben is vitatkozni. Köszönöm.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
jaffa 2843
Ármester
hali!
egérvásárlás előtt állok és szeretném a véleményeteket kérni
az egér ára max 10k-ig mehet
amiket kinéztem eddig: logitech G3, G5, MX518, MX518 refreshkérdés adott...
melyikkel járnék a legjobban? (jobbkezes vagyok, ugyhogy a G3 talán ki is esett emiatt)alatta egy Razer Goliathus Speed egérpad fog helyet kapni
még az lenne a kérdésem hogy az MX518 és a refresh változat közt csak annyi a különbség hogy az ujon teflon talpak vannak? (hajlok egyébként az MX518(refresh) felé elég erősen eddig)
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
whYz
őstag
válasz jaffa 2843 #3298 üzenetére
g5 refresh elég jó... annyival tud többet a simánál hogy gumis a felülete és 1gombal több van rajta... mx518 nekem sosem tetszett, csúszik az egész elég rossz műanyagból készült, nem jó
ezen kívül még a legjobb egér a deathadder én azt választanám -
mindfreak
őstag
válasz jaffa 2843 #3298 üzenetére
A felsoroltak közül én az MX518-at vinném, de való igaz, hogy a DeathAdder még jobb választás lenne. Lézeres egereket komoly(abb) játékra el kell felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest