- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
Kérdésem a következő lenne hozzátok:
Vajon a nagyobb optikai zoomot lehet jobban kihasználni vagy a 3ccd-t?
Canon Mv 880x és panasonic Nv-Gs75 között vacilálok,melyik lenne jobb választás?
Előbbi 157e,utóbbi 149e forint.Vagy egy Pana Nv-gs 35 30x-os optikai zoomos 125ezerért?
Nekem otthoni ,beltéri felhasználásra kellene,majd szerkeszteni, tv-n vagy LCD moncsin megnézni.Kérném segítő hozzászólásaitokat! -
bitfarkas
őstag
A 3CCD-t tutira kihasználod, mert nem tudsz belőle kettőt kikapcsolni.
Viccet félretéve, nem rossz a nagy zoom, de 10-15szörös felett csak állványról, vagy optikai képstabilizátotrral ér valamit. A nagy átfogási tartomány az optika rajzának sem tesz jót, nem véletlen, hogy a minőségi fotózásban is ritka a jól sikerült pl 10-szeres zoom (Sigma 50-500 mm), többnyire 3-5szörös értéket teljesítenek az obik.
Főként hümmöghetnékem támad, ha nem ''optikus'' cég alkotta az obit, hanem mondjuk a Pana. A ccd-nél a méret sem mindegy, na nem a pixelszám, mert a tökéletes (4:3) videóhoz elég a 3*400 kpixel, hanem az érzékelő fizikai mérete. Ez a videojel zajosságára van hatással.
A két kamera közül sztem a pana éri meg jobban. A canon obija tán minőségibb, de fényerőben a 14-es zoomnál tuti rosszabb, mint a pana. (nincs megadva, de a szűrőméretből következtethető), és a 3 ccd minimum kompenzálja az obik közti különbséget. Remélhetőleg a 3 ccd-s rendszer tökéletesen beállított. Az érzékelője a pixelszámra vetítve nagyobb. (1/6'' -540 kpix, míg a canon 1/4,5'' - 1,3 kpix) Egyéb jellemzőikben közel azonosak.
Egyébként beltéren a 10 szeresnél nagyobb zoom ritkán használható ki, hacsak nem a fogtömés kimozdulását akarod videózni. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Leírom, hogy mik lennének nekem a fontosak iletve, hogy mit csinálnék a géppel.
Elsőnek is álló képeket nem szeretnék csinálni vele. Így nekem nem fontos ez a fícsör mivel erre a feladatra van digit camera.
Fontosak: hogy tudjon jó filmet csinálni éjszaka. nem erre fogom használni mert inkább ilyen családi eseményeket, ballagás, esküvő meg ilyeneket szeretnék megörökíteni de például szeretném ha karácsonykor a leotott lámpa mellett a kivilágított fenyőfáról jó képet csinálna .
A bemeneteket nem nagyon vágom de jó lenne ha lennének rajta olyan ki és bemenetek amik szerintetek fontosak, és jó ha vannak.
Optikai zoomról igazán nem tudok mit mondani nem feltétel a 30*-os jó a 10*es is
Csináljon szép videót.
Meg akkor a pana canon sony hármasból legyen. Mert ahogy eddig láttam ezek a jók.
Sony tud jó éjszakai felvételt?
Tényleg ajánljatok pár kamerát köszönöm előre is''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Tonyk
veterán
Akkor itt is megkérdezem
Milyen márkát?
Melyiket? :
Canon: MV-730i, MV-750i, MV-830i, MVX-200i
Panasonic: NV-GS35
Esetleg más?!
Persze ebben az árkategóriában. 110-115 max!
Cél.: Kisbaba születése -> jó sok beltéri felvétel, aztán majd kültéri is... , Azaz tiszta, szép képe legyen benn is. A babán kívül persze más is ;)
Mennyire fontos hogy legyen DV-in ?
kamerában kakukk vagyok, szóval mindent amit tudnom kell(ene).Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
ibi
csendes tag
Sziasztok fórumozók! Mindenkinek mély tiszteletem.
Kezdő vagyok, bár sony 555 vagy mivel 10 évig családi eseményekkor stb 3-4 tucat 180 perces nagy kazit tele raktam...
vennék újat. szívem szerint pana gs250-t..
Kérdezni szeretném, hogy szerintetek-tudva hogy remek tulajdonságokkal rendelkezik - mennyiért érdemes megvenni. Mert269 eft-299 ft-ig is vannak árak, de lehet hogy van olcsóbb is? Hol? A fenti kissé nagy különbség nem de?
Egyébként napok óta gyötröm magam, mert beugrottam a mini dvd sony 92 E-be négy napja itt van nálam... Próba felvételek mit ne mondjak...De a hangja kitűnő!!!
Kérdésem, hogy a fenti vagy közel fenti egy év múltán a fele lesz-e?
Ha tudna segíteni valaki, megköszöntem! A fóromot 70 %-ban átolvastam, eddig is minden hozzászólónak köszönöm a kérdéseit és a véleményét. Lehet belőle tanulni. Sajna 3 napom elveszett, mert nem bujkáltam e területen még...lyan
-
ibi
csendes tag
Kezdő vagyok, bár sony 555 vagy mivel 10 évig családi eseményekkor stb 3-4 tucat 180 perces nagy kazit tele raktam...
Kérdezni szeretném, hogy szerintetek-tudva hogy remek tulajdonságokkal rendelkezik - mennyiért érdemes megvenni. Mert269 eft-299 ft-ig is vannak árak, de lehet hogy van olcsóbb is? Hol? A fenti kissé nagy különbség nem de?
Egyébként napok óta gyötröm magam, mert beugrottam a mini dvd sony 92 E-be négy napja itt van nálam... Próba felvételek mit ne mondjak...De a hangja kitűnő!!!
Ha tudna segíteni valaki, megköszöntem! A fóromot 70 %-ban átolvastam, eddig is minden hozzászólónak köszönöm a kérdéseit és a véleményét. Lehet belőle tanulni. Sajna 3 napom elveszett, mert nem bujkáltam e területen még...lyan
-
ibi
csendes tag
Ha tudna segíteni valaki, megköszöntem! A fóromot 70 %-ban átolvastam, eddig is minden hozzászólónak köszönöm a kérdéseit és a véleményét. Lehet belőle tanulni. Sajna 3 napom elveszett, mert nem bujkáltam e területen még...
Szülinapomra kapnám a kamerát, de én választhatok .. b.Ft-iglyan
-
ibi
csendes tag
Ja, hogy nem mondtam...
A kívánt kamerát a család tagjai is használnák és szeretik a minőséget.
A mini dvd is tetszett nekik, de az érintő képernyő is . Kérdésem, hogy vakító napsütésben hogyan látható? Mint a telefonok lcd-je?lyan
-
Tonyk
veterán
olcsóbb helyek, bár ez relatív:
http://www.depo.hu/?pn=products&c_main=71&c_parentid=649&c_id=650
http://hu.nomatica.com/HU/asp/choixvideo.asp
az utóbbi külföldről hozza: 6E a szállítás, de még így is olcsóbb néhány termék mint a depo-n.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
kíváncsi
őstag
válasz kíváncsi #503 üzenetére
Sziasztok!
Merre vagy ilyenkor Bitfarkas?
Különben szerintetek megéri beleugrani 3ccd-sbe? tudom hogy szebb, élesebb a képe de amennyivel drágább annyival jobb is?
Mint írtam szeretnék éjszakai felvételt is készíteni alacsonyabb fénynél esetleg sötétben. Erre alkalmas e? bár amiket addig olvastam nem igazán
Tudtok-e valami jó sima egy ccd-s kamerát ami jó?
Még a panasonic gs17-tel meg a gs35-tel szemeztem de nem tudom mi legyen.
Tényleg segítsetek dönteni.
Vagy esetleg ebben az árkategóriában tudtok jobbat?
Köszi előre is kíváncsi''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
bitfarkas
őstag
válasz kíváncsi #510 üzenetére
Ne tedd már!
Egy regényt írtam neked privátban az általad kinézettekkel kapcsolatban. Igaz, most ezek újak, de nem igen van most időm kikeresni őket, és hasonlítgatni egymással.
Amiről még nem esett szó:
A 0, vagy 1 lux képességek.
A jó minőségű videóhoz is fény kell. még inkább, mint a fotóhoz, mert a zársebesség az 50félkép/sec miatt nem növelhető tetszőlegesen. Persze vannak trükkök, melyek többnyire a parasztvakítás kategóriájába esnek. Magyarul ilyen kamerától gyertyafényes, évezhető videót ne várjon senki. A hangulat visszaadására képes az anyag, ha jól csinálod, de a szép képekhez világítani kell.
Dönteni meg mindenkinek magának kell, ezért inkább olvasgatni kell általában a videózásról, hogy magáról a szakmáról, az elérhető készülékek képességeiről legalább valamilyen fogalma kialakuljon az embernek, hogy saját maga meg tudja ítélni, mire is van szüksége.
Olyan ember ugyanis kevés van, vagy egyáltalán nincs is, aki az általatok feldobott típusok mindegyikével legalább egy külső, belső, napfényes és esős körülmények között dolgozott volna, és a gyakorlatban megszerzett ismeretei alapján adhatna tanácsot. Akik már ''láttak'' több készüléket esetleg ismerik az egyes gyártók erősségeit és gyengéit, próbálták egyik-másik kamerájukat, többnyire azok is csak a készülékek adatlapjai alapján tudnak véleményt mondani. -
ibi
csendes tag
Köszönöm, s megnézem. Óriási az árszórás. Ma bennt voltam az electrinic-ban, azt mondták, hogy holnap utána néznek, mert a mai nap már késő, listaárat mondott: 200 eft, elmentem a másik pana szakboltba, ott szept 25-i árlista volt. mondom kissé eavult... Az ár : 359 eft. Mindegyiknél a kérdésem egy volt : Panasonic GS 250, mennyi, mikor lesz!
Ezután kiváncsi leszek az általad adott címeken szereplő árakra.
Mégegyszer is kösz a tippet.
A tapasztalatokról majd szólók.. [link]lyan
-
ibi
csendes tag
Mondtam, hogy előre... a Fórumban is dícsért, díjas Panasonic GS-250-ért. Ma újabb árajánlat, visszamentem a tegnapi boltba, ahol még mindíg a szept 19-i árajánlat alapján veszik fel a megrendelést, ha előtte nem néz körül, mert 350 eft-ért árulják...
Erre kapok telefont, jó ismerősömtől, hogy 281 eft-ért van, meg kell rendelnem. Mondom o.k..
Kaptam Tőletek jó áruház címeket, ott már 274 eft-ért is adják.. Persze nem tudni, hogy mit adnak még hozzá (táska, szalag stb.).
De lenne még kérdésem s ha tusd segíteni valaki akkor legyen szíves:JVC-GZ-MC500 Microdrive cserélhető merevlemezes, 3CCD-5Megapixeles.
Mi erről a véleményetek? Van-e tapasztalat...
Most már nekem is döntenem kéne...
Kérlek, hogy segítsetek eligazodni.lyan
-
ibi
csendes tag
Köszönöm a tájékoztatást.
A nagy kérdésem továbbra is most már csak az -hosszútávra, fejlődést és értékállóságot is figyelembe véve, hogy-
a 6 (4) GB-os merevlemezes kamera minőségileg mit tud
nyújtani (másolási veszteségek, stb.) a miniDV-khez képest. Árban kb 10 %-al lenne drágább, mintha komplett pana GS-250-t választanék. Ugyanúgy 3CCd, optikai stabilizátor...
Sürgőssé vált a véleményetek ismerete.
Köszlyan
-
Fricó
aktív tag
Milyen digitális videókamerát érdemes most venni max 100k-t? -
bitfarkas
őstag
Digitális rendszereknél, ha nincs újrafeldolgozás (tömörítés), nincsenek másolási veszteségek.
Bár nem volt szerencsém merevlemezes kamerához, a vinyó méretéből könnyen kitalálható, hogy mpeg2-ben rögzít. A 6 Gbyte ugyanis mindössze 27 perc dv avi szabványú rögzítésre lenne elég, ami kicsit kevésnek tűnik.
Az mpeg-ben rögzítés pedig az utófeldolgozást, szerkesztést nehezíti meg alaposan. Ha komolyan akarsz a felvételeiddel játszani (áttűnések, feliratozás, kép a képben és egyéb oktalanságok), felejtsd el az mpeges rendszerű kamerákat. -
Hale Bopp
csendes tag
Hello!
Digitális kamerát akarok venni de nem tudom hogy milyet.
Leírom hogy nagyjából mi lenne fontos:
esti felvétel, pl bulik, hasonló esti dolgok
nagyon pici legyen
jó minőségű hangfelvétel
ezek a legfontosabbak
ja és úgy 200k-ig
köszi! -
Fricó
aktív tag
up
-
ibi
csendes tag
válasz kíváncsi #518 üzenetére
Köszönöm a link megjelöléseket.
megnéztem, és sajnálom hogy nem magyarul van.
Egyben azt is sajnálom, hogy magyar oldalakon nem találok ennyire részletes műszaki leírást, beállítási képekkel, hogy mit jelent 2 lux mellett ezzel a géppel videozni vagy fotózni...
S kiderül, hogy ''parasztvakítás'' misősítés jogos. De ne várjuk el -gondolom, hogy határőrizeti hőkamerás felvételt tudunk készíteni 1 km távolságban is, tereppel együtt, s minezt kb 300 eft-ért.
Ár: a környező országokban nem lehetne vásárolni kb 700 USD-ért? Mert a lapon átlagárban kb. ennyi szerepel.
Ennek kb. duplája (1200 USD) az MC 500-as JVC.
A fórumban már utalt rá valaki, hogy az USA-ban feleárért megvásárolhatók a készülékek.
Nekem sajna nincs kapcsolatom-ehhez.
Még mindíg a pana GS250 készülék áll a szívemhez közel, de kicsit drágállom. Jók a tesztek, szimpatikus, tudása úgy érzékelem, hogy jó. Tudnám értékelni.
Megvegyem?lyan
-
Tonyk
veterán
Srácok , aki ért is hozzá léCCi válaszoljon már!
Melyik éri meg jobban:
Panasonic NV-GS35 : 1 x 800.000 pixeles CCD, 30x optikai zoom
vagy
Panasonic NV-GS75 3x 540.000 pixeles CCD, 10x optikai zoom
esetleg más?
LéCCi, LéCCi, LéCCi valaki segítsen már!Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
Valakiiiiii
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
bár ne pörögne ennyire ez a fórum
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
armithis
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja érkezett meg a Panasonic GS33 típusú kamera. Mivel még alig használtam nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire jó és érdemes megvásárolni viszont lenne egy kérdésem ami nem is annyira ehez a tipushoz kapcsolódik hanem úgy általában a kamerákhoz.
Szóval. Természetesen ahogyan az kell vásároltam MAXELL márkájú 60 perces mini DV kazettát (DVM60SE). Kérdésem csupán annyi lenne, hogy erre a kazira csak felvenni lehet? Esetleg van-e mód bizonyos felvételek törlésére és ez függ-e a kazetta típusától?
Lehet-e olyat csinálni, hogy a kazettát előre pörgetem és egyszerűen ráveszem a felvételre az új felvételt, mint egy VHS kazinál?
És, hogy ez átlagos hiba vagy nekem lett akkora balszerencsém, (akárcsak ismerősömnek egy Canon MV750-el) hogy a DV kazetta első 3-5 perce hibás. Egyszerűen az oda vett felvételek megakadnak és nem hajlandó lejátszani. Amikor DV Studio 3-al leszeretném menteni az anyagot hibat észlel és nme tudja végre hajtani a feladatot.
Tehát ez széria hiba kazettáknál vagy csak nekem és ismerősömnek lett ekkora mázlija?
Ha egy másik kazit rakok majd be akkor az első percek is hibátlanul lesznek majd kezelhetőek.
Válaszokat előre is köszöntem! -
gabeesz
csendes tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy videókamerát. Érdeklődnék, hogy szerintetek melyik típussal érdemes foglalkoznom a következők közül:
Sony DCR-HC19 99.990.-
Samsung VP-D354 99.990.-
Panasonic NV-GS17 89.990.-
Saját videók készítésére kellene (utazás, bulik, családi dolgok, stb...)!
Volt alkalmam használni egy Samsung VP-D101-est. Ettől jobbak ezek? (Bevallom nem tetszett az LCD kijelző képe, a Sony TRV255E LCD-én jobb kép volt, pedig ez D8-as kamera.) Esetleg más tipp?!
Előre is köszi! üdv. Gabesz -
VargaI
senior tag
ez milyen lehet szerintetek?
[link]
az a 6.6 és a 3.2 MP fizikai az hogyan jön össze?
átlagos kamerázásra és digit fénykép készítésre kelleneAz idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
sszever
őstag
-
VargaI
senior tag
én is azért néztem ki, mert tényleg kompakt meg csak 55k, esetleg nem tudsz ilyet komolyabbat pl 70-80k körül? azt akkor az már tényleg jó lenne mindenre asszem el nézek majd az üzletbe ahol árulják , van edigitalon is csak ott 60k-ért
[Szerkesztve]Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
sszever
őstag
Sajnos nem. Mondjuk ilyen áron vizont nem rossz...
sak ht számold hozzá a 2 GB-s mmóriakártyát, hsz azért férjen s rá valami... Ennyirt már kapsz egy normális miniDV kamerát. Azzal tutui többet érsz, őleg videózás területén.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
VargaI
senior tag
na ez egy kicsit komolyabb, szerintetek?
[link]Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
armithis
csendes tag
Sziasztok!
olvastam lentebb, hogy valakinek alacsony árkategóriában kell kamera.Panasonic NV-GS17 panashop.hu-n iszonyatos akcio van rá!!! Illetve NV-GS21-et ajanlanam. -
Nimrod
addikt
Hülye kérdés lehet, de... ezeknek nem jár le lassan az idejük? Elvégre a digitális fényképezőgépek is tudnak videót rögzíteni illetve a mobilok is és egyre jobb minőségben.
Kicsit olyan érzésem van mint a PDA-kkal, igazából már csak a GPS képességük miatt élnek még, de javítsatok ki, ha rosszul gondolom.
Vagy csak a miatt van, mert én inkább fotózni szeretek és nem videózni. -
Sorrentino
csendes tag
Üdv!
Szeretnék venni egy digitális videókamerát Karácsonyra.
Eddig ahogy nézegettem a kínálatot talán a legszimpatikusabb a Sony DCR-HC22E -s modellje (ár/szükséges funkciók).
Mi a véleményetek erről a típusról? Talán van valakinek ehhez kapcsolódó saját tapasztalata?
Vagy ha tudnátok hasonló árban egy jobb modellt ajánlani, akkor azt is nagyon megköszönném. (nincs szükségem fénykép módra, de nagyon fontos a jóminőségű kép és objektív, és lehetőleg minél több ki/be menet legyen rajta ).
Előre is köszönöm a segítséget.''Az ember nem arra született, hogy legyőzzék!'' (Ernest Hemingway)
-
armithis
csendes tag
Kamera vásárlás előtt ugyanezen gondolkoztam én is. Bár azért hálaégnek még nem forrta ki magát a telefon annyira, hogy a kamerát lesöpörje. Végezetül tesóm is azt mondta, hogy egy digitális fényképező fényképez és egy videókamera meg videót rögzít. Ez a természetes egyensúly szerintem még maradni fog egy darabig
-
Nagyonbanyek
csendes tag
A sony DCR-IP1 -ről mi a véleményetek? Elsősorban e negatívumaira lennék kiváncsi. Micro MV kameráról lévén szó, annyit tudok, hogy a videó szerkesztésével vannak problémák.
-
sszever
őstag
válasz Nagyonbanyek #541 üzenetére
Én nem venném meg.
Mennyiért árulják?
Mire akarod használni?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Nagyonbanyek
csendes tag
A miniDV kamerák tényleg felveszik a géphangot (úgy értem, hogy a saját hangjukat), ha teljes csöndben veszel vele? Vagy megint hülyeséget hallottam?
-
bitfarkas
őstag
válasz Nagyonbanyek #544 üzenetére
A válasz Nimródnak címzett, de a rendszerrel valami baj van, csak így tudok belépni.
Tehát Nimród; valóban az.
Mintha azt latolgatnád - nem járt le a Mercik ideje, hoszen a Trabanttal is lehet autózni. És egészen jól megy, még gyorsul is. -
Charley47
csendes tag
Sziasztok!
Én is kameravásárlás előtt állok. Pillanatnyilag az alábbi két típus és modell között kellene döntenem: Sony DCR HC-32E és Canon MV 850i (750i)
Már augusztus óta próbálom körüljárni a témát, és az innen-onnan felcsipegetett ismeretek, nálam több tapasztalattal rendelkezők tanácsai és a saját elvárásaim, anyagi lehetőségeim alapján jutottam idáig.
Kérem, hogy aki tud segíteni nekem a döntésben, ne kíméljen.
[Szerkesztve] -
bunya
csendes tag
Hali!
Azt a rémhírt hallottam egy üzletben, hogy az új miniDV kamerákhoz nem adnak rendes drivert, stb, és azokat csak olyan 15000 HUF körüli árakon lehet beszerezni.
Én nem használnám a kamerát másra, csak kizárólag kamerázásra, videószerkesztésre pc-n, ieee1394 (firewire) segítségével grabbelve. (Semmi webkamera, fényképezés.) Tudtommal ehez nem kell semmiféle drivert vásárolni. (már csak azért sem, mert mindent linux alatt csinálok)
Nyugtassatok meg, hogy jól tudom, és az eladók tudatlanok ez ügyben.
Vagy a gyártók tényleg belegányoltak a szabványos dv átvitelbe így jutva extra profithoz?Dib dáb daruláb, tarka kutya mezítláb.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bizot a hujje piroszodkek volt az alado:- ((((
Driver nem kell de kell progi es mazzag 6/4-es /asztali/ vagy 4/4-es /laptop/ vigyaz mert egyese hejejken kepesek 5-6rugot elekrni egy ijejn mazzagert:- ((( /nem nem nordost, sak sima.../
ami nicns aza progi alap dolgokra oleg lehet a MovieMaker, de inkabbjavallot ey Studio 9-10, LEt'sEdit etc beszerzese /hogy a Adobe Premier-rol ne is beszljunk:- (((/
sok hely ~13G/h
kb ennyi
javalott elolvasni a Gondok firewire-vel totyikot:- ))) mod: [link]
udv
neduddki
mod: a linuxt nem is lattam, ott mivel lehet baromlni es szerkeszteni???[Szerkesztve]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bunya
csendes tag
válasz neduddki #548 üzenetére
Kedves Török Szultán!
Akkor jó. Megnyugodtam. Kábelem az van. Csináltam én már ilyet, csak annyira biztosak voltak a dolgukban az eladók, hogy inkább úgy gondoltam azért rákérdezek a dologra.
linuxra is [link]néhány szerkesztőprogi.
Nekem a kino teljesen kielégíti az igényeimet. (Vágás, feliratozás)
Üdv!
BunyaDib dáb daruláb, tarka kutya mezítláb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest