Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do-Sequence

    tag

    válasz Multibit #1873 üzenetére

    Nemtom, hogy ide írhatom-e de a sztori a következő egy 2.1-es hangfal szettet rendeltem a PCX-nél. Vasárnap rendeltem és tartották a szállítási maximumot, mert Csütörtökön már megérkezett. 1755kor értem oda és mikor átvettem még kb. 5en voltak mögöttem (1800kor zár az üzlet), ezért nem szóltam, hogy szeretném kipróbálni, mielőtt elviszem ( próbáltam jófej lenni) - pedig óvatos szoktam lenni ilyen kérdésekben :K

    Hazaértem és már a kibontásnál látom, hogy simán újbeggyel le tudtam szedni a celluxot a dobozról, amivel le volt perforálva. A cellux egyik része steril volt, a másik nem - nos szerintem Nektek is volt dolgotok celluxal és ilyen csak akkor van, ha már le-fel ragaszgattad tehát az ujjad hozzáért a tapadós részéhez..hmm..kinyitom kiveszem a cuccot és a két pici hangfal ami fóliába van csomagolva szintén celluxozva volt és ott is ugyanezt tapasztaltam..hmm.. bedugom, hogy kipróbáljam és a mélynyomónak a hangerőszabályozója majdnem csutkára fel volt tekerve - ami ugye még akkor is lehetetlen, hogy ha pont ezt a terméket nézte meg a minőség ellenőr hisz köteles visszaállítani alapra..hmm..Tehát levettem a hangerőt bekapcsoltam belöktem a gépen az Anorganiktól az Endlessly című számot és 5%-os hangerőnél serceg, pattog, ropog a jobb oldali hangszóró..hmm.

    Fejem elszáll másnap délelőtt viszem vissza, hogy a pénzemért sz@rt kaptam Ja és még egy dolog, amit én rendeltem az nem szürke színű volt hanem fekete és a honlapjukon is feke..hmm..Ami aztán végképp kiütötte Nálam a biztosítékot, az az, hogy amikor mondtam az eladónak, hogy emberek vagyunk és megértem, ha Valaki hibázik, de ez az első vásárlásom volt és így hogyan bízzak meg bennük ezek után, olyan arckifejezése volt, hogy belátó..

    Mindezek után ugye gariban vették vissza és megígérték, hogy hétfőre kapok egy újat meg hogy Náluk ez nem szokott előfordulni és nem tudják, hogy mi lehetett a gond - de azt nem mondták, hogy elnézést vagy valami és ami a legmegalázóbb az egészben, hogy ugye még én voltam a hisztis és a lényeg, hogy az én pénzem ott volt Náluk 11napot de én csak a 12. napon kaptam meg azt amit rendeltem, met ugye a hétfőből péntek lett..ill. nem azt! mert a srác kerek-perec megmondta, hogy csak szürke színben van és nem érti, hogy a honlapjukon miért fekete színű ( a dobozon 3féle színű létezik ) :F mert ha oda van írva, hogy a kép csak illusztráció, akkor értelemszerű, hogy mielőtt megrendelem tájékozódom, na most itt nem volt oda írva.

    Konklúzió: Használt terméket kaptam az új helyett és hibás terméket - stressz, idegesség, IDŐ - km - tehát nyűg..

    REVOLUT (2016 óta tag vagyok 0-a problémával) meghívás alapú támogatás (nfo, ingyen pénz, ingyen coin, stb.) Nálam! Érdeklődni privát üzenetben vagy telegráfon tudsz ; "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)

Új hozzászólás Aktív témák