- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #90794 üzenetére
Viszont a rajta lévő kupakon sokadik fel-le periódus után sincs nyoma a hüvely nyúlásának.
Akkor szerencséd van, láttam jó pár képet repedéssel.A bal felső kék keresztnél a vízszintes és függőleges rész eltérő mérete miatt volt 2017-ben a Kailh Box kupaktöréses probléma (gyorsan javították), és emiatt érdemes kerülni a hibrid, egyszerre ANSI és ISO kiosztást is támogató hotswap megoldásokat is (és a dedikált ISO hotswap megoldást keresni), mert ezek kivétel nélkül úgy tudják megoldani az Enter környékét, hogy mind az ISO, mind az ANSI Enter 90 fokkal el van forgatva. Ami aztán abban az esetben, ha a kapcsoló vagy kupak oldaláról nem stimmel a méretezés, akkor töréshez vezethet. Sok tervező ezért nem is hajlandó ilyen hibrid nyákot készíteni emiatt.
Synthwave: Elvileg ezt szedi le, nem?
Azt is és máshonnan is a felesleget. A feljebb említett előző kupaktöréses drámát a Kailh hozta amiatt, hogy az MX keresztet mindkét szárát egyformára méretezte és persze nem a kisebbre, akkor is jó pár GMK készlet amortizálódott le. Ez a tool azt is leszedi, valamint van negatív oldala is, hogy a kupakon dolgozd meg a stem belsejét a kapcsoló helyett, ha azt szeretnéd.Néha láttam raktárkészleten, persze olyankor sosem, amikor rendeltem valamit és hozzácsaphattam volna.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest