- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Köszi, követtem én is, Augurnak csúszott az R2, végül nem csúszott sokat, de előre nem lehetett tudni mennyit fog csúszni, úgyhogy nem vártam és lecsaptam R1-ből egy használt lila WKLre Már megvan, de még nem volt időm megépíteni.
A QK kapcsán ezt a mountot láttam már valami koreai vagy kínai talán Facebok oldalon, sajnos nem mentettem el a linket, be akartam ide nemrég posztolni, mert nagyon ötletes. Az nem egy konkrét billentyűzet volt, hanem egy mount ötlet, amivel akár bármilyen tray mountbol is lehet ilyen módon gummy o-ring mountot csinálni. Nagyon ötletes megoldás.
Frog Mini szerinted mennyire számít jó top mountnak? Vagy ez a tadpole mount nem igazán fogja a top-mount érzetet hozni?Szeretnék kipróbálni egy jó top mountot 60%os méretben, egyenlőre a Frog Mini a kiszemelt. Úgy emlékszem a TKL hangja nem jött be blacksimonnak, de a mini platejein nincs annyi meme cut mint a TKL-nek a platején, így szerintem hangzásban jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Corsair K60 RGB Pro low profile
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest