- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Microsoft Cordless Laser 5000-nél a billentyűzeten hogyan lehet visszaellenőrizni az elemállapotot? Amikor beteszem a friss elemeket, a zöld elem alakú kijelző jobb felül kigyullad, majd néhány másodperc múlva el is alszik. Azonban ha az elemet régóta használom és éppen erősen merülőben van, azt már semmi nem jelzi vissza, ha nem tévedek.
Gondolom a billentyűhöz járó egérnél ne is keressek ilyen funkciót. Javítsatok ki kérlek, ha tévedek, vagy erősítsen meg valaki.
Előre is köszönöm! -
nyunyu
félisten
válasz BigBlackDog #4901 üzenetére
Egy jobb minosegu tartoselem siman elmegy 1-1.5 evig egy billzetben, ugyhogy nem kell attol felni, hogy uristen, mindjart lemerul...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz AndrewTdi #4903 üzenetére
Valamelyik Sidewinder?
-
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan billentyűzetet ami, fehér, usb-s, klasszikus elrendezésű, normális minőségű?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Na, akkor megint módosítanám a fenti kérdésemet. A háttérvilágításról már lemondtam, most a kábellel is kibékültem.
Szóval egy olyan billentyűzetet keresek, ami :
- Vezetékes
- USB hub van rajta (a billentyűzetbe dugdosható pl egy pendrive)
- Lapos kialakítású, halk, kényelmes
- Normális elrendezésű (nyilak, numpad, nem összenyomott)
- Magyar kiosztású[link]
Eddig ezt találtam a legszimpatikusabbnak, bár az elrendezése nem tökéletes (m történt szegény enterrel ?). Ehhez hasonló billentyűzeteket keresek, aki ismer ilyeneket, legyen szíves ossza meg velem ismereteit. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Na, még tovább szűkíteném a kört :
Genius Slimstar 220 Pro. [link]
Csak rendelni tudom, így vásárlás előtt sajnos nincs módom kipróbálni.Van valakinek némi tapasztalata a Genius billentyűzetek terén ? Érdemes megvenni ?
-
Füleske
addikt
válasz Zsiráfnyál #4906 üzenetére
Csak a szokásos összenyomott billentyűzet , szegény enter meg köszöni jól van mivel a képen az us kiosztás van. (mint általában az összes többi termék képe is us kiosztású kis enterrel).
A Genius nagyon vegyes minőség , ezerféle típussal. Konkrétan ezeket a típusokat nem ismerem . -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Eger téren tud valaki tanácsot adni, vagy menjek, az egeres topicba?
Bluetooth-os, minél olcsóbb (,de normális), laptop egeret keresem.
Van pár kiszemeltem, így arról kérném ki a véleményeteket:
[link]
[link]
[link]
[link]Valakinek van tippe, melyik érné meg? Vagy Pesten tudna másikat ajánlani?
Thx. Sziasztok.
Eladó cuccaim: -
-
BigBlackDog
veterán
-
Kvazár
őstag
válasz BigBlackDog #4910 üzenetére
Átnéztem még jobban a giga egér tulajdonságait, és az nem is Bt-s, ezért az ki is esett.
Azért köszi.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Megvettem a Genius 220 pro billentyűzetet.
[link]Egy nap kitartó gépelés (40-50 oldal) után kijelenthetem, kifejezetten jó vétel volt ! Halk, kényelmes,hamar megszoktam, a 2 usb bemenet meg tömény luxus Aki olcsó (~ 5.000), de mégis jó billentyűzetet szeretne venni, annak ezt csak ajánlani tudom.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
Gamer billentyűzet vásárlás előtt állok. Első kiszemeltetem egy Razer Arctosa.Létezik e hasonlo árban és minőségben magyar kiosztású bill?
üdv .(nem kell hogy világitos legyen )El. Psy. Congroo.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Én pedig megvettem egy Logitech Cordless Wave Pro billentyűzetet.
Egyelőre én is nagyon elégedett vagyok vele. Tulajoktól kérdezném, hogy az egeret és a bill.-et mindig ki kell kapcsolni, ha lekapcsolom a gépet vagy mennyi idő után teszik magukat standby-ba?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Füleske
addikt
válasz adamkaa777 #4913 üzenetére
Nem létezik.
-
adamkaa777
senior tag
WTF hm és ojan amin le lehet nyomni 5 gombot egyszerre és kényelmes stb... + magyar kiosztás ?
El. Psy. Congroo.
-
nyunyu
félisten
válasz adamkaa777 #4913 üzenetére
Létezik e hasonlo árban és minőségben magyar kiosztású bill?
Attol, hogy 50 hozzaszolasonkent megkerdezi valaki, meg nem lesz magyar kiosztasu gamer billentyuzet.
-
adamkaa777
senior tag
ien
billje volt már valakinek vagy vmi vélemény ? vagy ez is csak papirnehezéknek jó ?El. Psy. Congroo.
-
Füleske
addikt
válasz adamkaa777 #4918 üzenetére
Ettől a gyártótól ne várj minőséget.
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Fehér, vezeték nélküli, csuklótámaszos, nos van olyan ami megfelel minden követelménynek?!: persze hogy nincs, legalábbis én még nem találtam.
Ha a vezeték nélküliséget elfelejtem akkor ez az alternatíva: Genius KB-220 és még ócsó is.
Ha van valakinek jobb ötlete ossza meg, köszi!XY
-
he7edik.
addikt
Sziasztok,
Régóta keresek játékra is alkalmas normál magyar kiosztásu billentyűzetet.
Talán a legjobb megoldás lenne a Slimstar 335 egyébb ötlet esetleg?Égő szöveg a flém vázon
-
A_ScHuLcZ
addikt
A Logitech Desktop Wave Pro-ról mi a véleményetek? Megéri az árát? Igazából én csak billentyűzetet szerettem volna, mert van egy nem túl régi, kevesebb mint 2 éves logitech G5-ös egerem, gyártótól kaptam, garanciális csere volt. Szóval ezt nagyon szeretem és nem feltétlenül cserélném. Így viszont sokallom, hogy tulajdonképpen csak 1 billentyűzetért adnék ki 19ezret (ennyi most a MM-ban, ott a legolcsóbb, áfa nélkül mondjuk 15), ezért lennék rá kíváncsi, hogy megéri-e?
Vannak a Logitechnek nagyon olcsó és jó megoldásai is, például az Internet 350-es billentyűzete ami csak 2400Ft, de nagyon vágyom már 1 komolyabbra is, ezért nézelődöm."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
nyunyu
félisten
válasz A_ScHuLcZ #4922 üzenetére
Ott van a drotos tesoja Wave Keyboard neven, illetve az "uj" drotnelkuli valtozat Wireless Keyboard K350 neven.
Ezekhez nem adnak egeret.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Basszus, már megvettem a szettet MM-ban 19-ért. Mind1, legfeljebb eladom és veszek csak billentyűzetet, de azt biztos, mert eddig nagyon bejön! Az egér se rossz, de egyszerre ezt is meg a G5-öt is megtartani luxus, akkor az egyiket el kell adni.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pereces
tag
válasz he7edik. #4921 üzenetére
Öcsém lecserélte a BenQ X800 X-TOUCH billentyűzetét egy Slimstar 335-re mert belecsurgott egy kis víz és nem működött egy sor gomb rajra. A slimstar nem vált be, olyan vele gépelni mint egy olcsó gagyi billentyűzeten. A gombok ormótlan nagyok és zörögnek/szorulnak, az a tipikus -gyagyi billentyűzet a számtech teremből- érzés. Egy hét múlva szétkapta a benq.t és vékony réz vezetékekkel megbütykölte, sokáig tartott a művelet de azt mondja megérte mert a 335 az nagyon nem vált be. Még játszani elmegy, de gépelni rajta nem egy élmény.
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok!
A következő kritériumok alapján keresek billentyűzetet:
-Ha lehet vezeték nélküli legyen bár nem kritérium
-Egér+Bill kombó
-Egér min 1000dpi és legyen rajta 2 plusz gomb min(oldalán vagy oldalain)
- Billentyűzet ne legyen teljes méret magyarán az irány billentyűk legyenek beolvaszva a többi kőzé és max a numpad legyen leválaszva.Magyarán legyen lehetőleg kisebb a normál méretnél.Lehetőleg magyar kiosztással.
-nyilván minőségi cucc kéneKi mit tud ajánlani?
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
felmerült esetleg egy ilyen megvétele.van valainek tapasztalata vele?
Hulligaaan
-
nyunyu
félisten
válasz lpmorpheus #4935 üzenetére
Trust Wireless Deskset
Nem gyengen nyultak a Dell USB Keyboard dizajnjat...
(Nem hinnem, hogy a Trust gyartja a Dell billzetet, valahogy nem egy minosegi osztaly a ketto.)
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Létezik jó wireless játékos billentyűzet? Vagy a két dolog kizárja egymást? A mostani vezeték nélküli keyboardon sajna 3 gomb egyidejű lenyomása már nem mindig hozza meg a várt hatást.
Alapvetően egér+bill kombót keresek, de külön-külön is érdekel a dolog.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Füleske #4940 üzenetére
Köszi! Kicsit féltem ettől a választól. Mindig úgy éreztem, hogy az egér kábele akadályoz a szabadságban, így preferáltam a wireless cuccokat, de éreztem, hogy nem a jelátvitellel problémák vannak.
Esetleg tudsz/tud valaki konkrétan jó gamer billentyűzetet ajánlani?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Kvazár
őstag
Én erre csak ezt a 2-t találtam:
Cherry Strait Corded Keyboard
Perixx Periduo-703Mind a 2 márka nekem tök ismeretlen, de az nem jelent semmit. A többiek úgyis elmondják majd a véleményüket.
Kinézetre nekem az 1. jön be, a 2. meg mintha 101-gombos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
creedszl
aktív tag
revoltec billentyűzetekről van valakinek valamilyen tapasztalata?
Hulligaaan
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest