- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem olyan bill. kellene ami hófehér (nem budget szürke) és egy kicsit hi-tech is, tehát legyen stílusos is, de letsztult is. Valahol a Razer Pro és a Microsoft Cordless Media desktop között. Tudnátok ilyet ajánlani?XY
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Olyan feltétlenül fehér színű (sajna ritka mint a fehér holló manapság) billentyűzetet keresnék aminek van csuklótámasza. Néztem ezt a Razer Pro-t de ott lehet engem zavarna az iPod dokkoló nyílása, mivel nekem nincs iPod-om. Ja, és volt régen a logitechnek fehér bill-je Mac-hez ami jó volt PC-hez is, csak már sehol nem lehet kapni mert nem gyártják.
Valami ötlet?![ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy US kiosztású bill. hogyan és milyen kényelmesen alakítható át szerintetek HU-s ra? Matricáczni kell azt gondolom, meg tán valami váltó billentyűzni és valamit beállítani a win-ben? És hogyan néz ez ki a gyakorlatban, valami tapasztalat?
XY
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Fehér, vezeték nélküli, csuklótámaszos, nos van olyan ami megfelel minden követelménynek?!: persze hogy nincs, legalábbis én még nem találtam.
Ha a vezeték nélküliséget elfelejtem akkor ez az alternatíva: Genius KB-220 és még ócsó is.
Ha van valakinek jobb ötlete ossza meg, köszi!XY
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Ajazz sea salt linear switch 75db
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest