Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Adyzon

    csendes tag

    válasz Bossp #24671 üzenetére

    Nekem a sima Aivia 8100-am van, ami narancssárga világítással rendelkezik, nagyon hasonló a V2höz, leírom azért mik a tapasztalataim.
    A világítása eléggé "gyengusz", sajnos nem minden szögből látni a gombok feliratozását, illetve igaz hogy le lehet cserélni a WASD gombokat "gumírozott"-ra, ami első sorban kényelmes, de fél év huzamosabb használat után jelentősen kopni kezd és már egyáltalán nem tapad mint újkorában.
    A súlyozott gombokon nem érződik annyira hogy különbség lenne köztük, bár lehet csak én szoktam meg az idők során.
    A makró gombokat néha nehézkes benyomni ha nem a közepüket nyomod meg, illetve a drivere sem valami hűha, talán 2x volt frissítve, utoljára 2013-ban.
    A billentyűzet tetején elhelyezett tapizós dolog csak akkor menő, ha van lámpa a billentyűzet fölött, mivel azok nem világítanak, továbbá ujjlenyomat mágnes a felső rész.
    Ami jó benne talán az hogy magyar kiosztású, és aranyozott USB csati jár vele a "szőrözött" kábellel egyetemben.

    Fuh, remekül le fikáztam, amikor amúgy egy évig el pötyögtem rajta valahogy, de már nagyon betelt a hócipőm vele, én személy szerint nem annyira ajánlom.

    Esetleg csekkold az Aivia Osmium-ot, egy picivel célszerűbb választásnak tűnik ha már Gigabyte-ról van szó, viszont sajnos ez nincs magyar kiosztásban tudomásom szerint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák