Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mian

    aktív tag

    válasz Lmh #14251 üzenetére

    a rikítás nem a fifa miatt kell :) hanem este ha gépelek, persze asztali lámpa van, de a mostani bill olyan szinten fekete meg nem is csúszik ki eléggé a klaviatúra tartó szóval árnyékolja az asztal szóval ezért szeretnék fehéret, h rikítson nekem a sötétben, de ilyen led-es csodát nem akarok... am lassan 24 vagyok szóval én már át nem szokom konzolra, világ életemben pc-m volt, így hát pc-n fifázom :) sőt unk! Igazából singleözni én már nem ülök le mert nem köt le, haverommal szoktuk tolni kicsit néha...azon gondolkodom h talán a rések zavarnának, ha valami zavarna fifa közben, mert ennél meg már egy picit túl nagyok, gépeslésnél biztos jó persze...nehéz a választás mert ha minden túl közel van akkor össze vissza nyomok mindent ha meg ilyen k310 csoda meg attól tartok nem fogom elérni pl a shiftet csak kényelmetlenül :) na mindegy majd megszülöm valahogy...
    itt írja az egyik kommentelő h nagyon kényelmes gépelésre meg h játékra! is nagyon jó... kérdés mire? mert mondjuk cod-nál nem a billentyűt használja főképp az ember, ott inkább egérből kell "pro" :)

    Szerk.: Meg van apple fehér billetyűzet tizen huszon ezrekért és azt olvastam működik win. alatt is, csak ennyit meg nem adok egy billentyűzetért... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák