-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Pontosabban a MK Glow-nak és a MK Pro-nak van háttérvilágítása.
Azoknak, akik "márkabuzik", és csak "neves gyártótól vásárolnak cuccokat" még mindig jobb választás, mint bármely Razer, és meg is fizetik miatta a felárat - nekem mondjuk nem lényeg, sose volt még a Duckytól billentyűzetem, csak most, de nagyon meg vagyok vele elégedve, és feleannyiból kihoztam[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Weareus
addikt
Megjött a Logitech k800.
Klafa.
Kicsit laposak a gombok, de majd megszokom.
Négy fokozatban lehet állítani a fényerőt.
Csendesen járnak a gombok, a hátulján van egy kis műanyag fedél, amit le lehet csavarozni, gondolom ott lesz az elem/akku?
Ah, igen... Akkor jó: tudom cserélni, ha beadja a kulcsot...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
mqm
senior tag
Nem tudtok olyat aki billentyuzet javitassal foglalkozik?
-
Peddy789
őstag
corsair k95-öt nemtudjátok lehet itthon kapni valahol? persze csakis uk kiosztás
am osmium vs k95 csak az döntsön melyik tetszik jobban külsőre? :/
-
zack
nagyúr
válasz Peddy789 #13706 üzenetére
Nekem külsőre a K95, de az itthoni forgalmazás a Giga mellett szól. Az ár kb azonos, csak az egyikre vársz 2 hetet rendeléstől számítva. Ennyivel nem hiszem hogy jobb a K95.
De még én sem döntöttem. A kettő közül választok én is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Peddy789
őstag
k95 annyival jobban tetszik hogy simán belefér miatta hogy nem magyar kiosztás, ez a fekete fémen fehér fény, kékes hatása kurvajó valahogy, viszont legalább valamennyi garancia mindenképpen kéne ha valami gond van vele :/
giga meg magyar és itthon is kapható pl iponban, de kevesebb macro gomb
-
LógaGéza
veterán
válasz kristof123 #13710 üzenetére
Nekem van egy Roccat Kovam, semmi bajom nem volt vele jó sok ideig, csak folyamatosan világított, és lecseréltem egy X7-re
Aki nem olvasta volna: Tesoro is elkészült az új billentyűzeteivel, mechanikusak, tényleg alumíniumból vannak, nem csak szálcsiszolt műanyag, és lesz magyar kiosztással is.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
anytime
őstag
Sziasztok!
K95
Kerdesem:
- G gombokra barmilyen funkciot ra lehet programozni, egy jaten belul? Itt arra gondolok, hogy pl. IL2-n belul, a funkciogombokra pakolnam ki a repgep mechanikai iranyitasat. Mivel van 18G gomb, sok mindent meg tudnek vele oldani.
Koszi,
A -
bencze
senior tag
-
nagyúr
Gyerekek tegnap voltam a MM-ban, hát egy normális kinézetű billentyűzet nincs. Ami van azért 25-30eFt-t kérnek. Jött is az eladó, hogy segíthet? Hát mondom a Logitech K800-at kihozhatnád nekem 1/4 árból. Sarkon fordult és elment
-
mqm
senior tag
Valaki tud ertelmes kinalatot mondani Keypad-ok teren?
-
zack
nagyúr
válasz LógaGéza #13711 üzenetére
Már van magyar kiosztással. Sanszos hogy ezt veszem ha visszakapom a pénzt, bár még mindig semmi fejlemény...Most hétfőn lesz 2 hete hogy leadtam. 2k-val drágább a Logi-nál, tehát ez még belefér.
Aqua Comp-nál csak 41k. Tesoro Colada Evil G3NLSamsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz csabyka666 #13106 üzenetére
A modecom nem kisenteres.
Csak nem találok én se sok tapasztalatot róla. Pedig határozottan érdekelne.
(Az A4-tech meg ha noname márkának mondott ha nem, én egerükkel elégedett vagyok nagyon is pl.)
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
mqm
senior tag
[link] Valakinek tapasztalat vele?
-
mqm
senior tag
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Egér és billentyűzet vásárlása előtt állok.
Segítséget szeretnék kérni ,hogy milyen legyen!
Elvárásaim:
Nagy enter
Vezetékes legyen
Legyen könyöktámasz a billentyűzeten
Nyugodtan világíthat a billentyűzet
Az egéren legyen +2 gomb
legyen kényelmes
Legyen pontos precízen működő mint a régi logitech-em
Mert a mostani A4 tech elég tragikus.
Max 20 ezer.
Válaszotokat ellőre is köszönöm! -
Willanyasz
tag
Elfelejtettem beleírni ,hogy játékra és hétköznapi dolgokra használom.
(#13725) -
Kuruc2
senior tag
válasz Willanyasz #13725 üzenetére
Melyik modell az a4techtől? És már újonnan rossz volt,?
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
válasz Willanyasz #13728 üzenetére
Tehát ha a G helyett a G és a H közé ütsz, akkor G-t és H-t vesz be? Ez elég fura tényleg. (sarcasm)
-
7
addikt
válasz Willanyasz #13725 üzenetére
Könyöktámasz?
-
nagyúr
Üdv. No ma is voltam MM-ban, csak egy másikban. K800 jónak tűnt, csak az ára nem, meg fura a tapintása a gomboknak. Volt kirakva mechanikus bill. is 76 illetve 80eFt-ért brown-al. Hát nem voltam odáig érte meg vissza. Nagyok a gombok, és az égegyadta világon semmi különbséget nem találtam a membrános és a között.
-
nagyúr
válasz KaiotEch #13731 üzenetére
Csak az maradt ki amit kérdezni akartam. Szóval van még olyasmi bill, mint ez a K800 - sok földi jóval ellátva -, csak olcsóbban?
Háttérvilágítás(fehér jó), dedikált hangerő szabályzó gombok, slim kivitel, jöhet wireless, de jól bírja ne kelljen naponta cserélni, és kevés késleltetése legyen.
-
Egon
nagyúr
válasz KaiotEch #13733 üzenetére
Persze, esetleg ne elégítsen ki orálisan, miközben az "Ó te drága Klementina"-t dúdolja?
Fehér háttérvilágítás eleve ritka, minőségi kivitelben, K800-nál olcsóbban pedig tudtommal nulla darab versenyző indul.
Esetleg K8100 (amennyiben jó a kék háttérvilágítás, és nem zavar hogy nem lehet állítani az intenzitását; valamint együtt tudsz élni a hangerőszabályzó-buggal)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Sokszor látom itt ott elvétve ezeket a mechanikus billentyűzeteket.
Valaki el tudná mondani, hogy ezeknek a billeknek mi az előnyük? Mennyivel tud többet mint egy hagyományos? Vagy csak simán nem kopognak annyira a gombok?
-
Avicularia
veterán
Microsoft sidewinder x4 billről mi a vélemény? Kéne valami világítós bill most hogy vettem megint asztali gépet és most a Microsoft visszaad 150 sek-et ha microsoft hardvert vesz az ember. Mivel 299 korona ez a bill, a felét vissza is adnák. Így nem egész 5K-ból meg tudnám venni.
-
kristof123
őstag
válasz Avicularia #13741 üzenetére
Ajánlott bill.
-
mqm
senior tag
válasz Avicularia #13741 üzenetére
Ezt nem ertem
Miat ad vissz? Es ,hogy lesz neked 6k-bol ilyen bill.-ed? Es honnan? -
tipuka
addikt
sziasztok!
jól látom, hogy a GENIUS KB-G235 vízálló? mechanikust szerettem volna venni eredetileg, de sajnos nem úgy jött össze a dolog így olcsóbban nézek billt. tudtok e mást ajánlani ami vízálló vagy nagyon könnyen tisztítható? gépelni kell 80%-ban (egyenesen darálni a betűket, gyorsan és oldalakat kell írnom gyakran), 20%-ban FPS-re kell. max 6-7k a plafon, nem kell marketingesnek meg lilakékpinknek lennie nyílvánvalóan.
-
Avicularia
veterán
Most itt ahol lakom Svédországban van olyan akció,hogy ha Microsoft hardvert veszel minimum 299 svéd koronáért (kivéve surface tartozékok) akkor 150 koronát visszafizet a Microsoft a bankszámládra, ha beküldöd nekik a vásárlásról szóló számlát. [link],[link]
Egyébként nincs boltra korlátozva, több webshopban is láttam ezt az akciót. -
mqm
senior tag
válasz Avicularia #13745 üzenetére
Ehh Hát itthon csak álmodunk ilyeről.
-
7
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
Avicularia
veterán
köszi#13748
varsågod#13749
Ki kell a teljes árat fizetni, pár héten belül a Microsoft utalja a számládra a 150 koronát. Annyi biztos van a posta, hogy drágább lenne mintha otthon megvennéd. A svéd posta nem az olcsóságáról híres.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest