- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
igazad van
Szeritnem 1 hetes nyaalásra teljesne egyértelmű hogy tele van egy normál mai személyautó csomagtere, netán extra igények esetén pl:valamilyne + üzhető hobbihoz való cumok esetén, akár tetőbox is teljesne átlagos, ha azok angy teret foglalnak.
Nekünk még 3 napra is fullra van bömi, de mondjuk ez betudható a pecacuccoknak ....utcso 1 hetes téma esetén nem láttma ki semmti mert úgy tele voltunk."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
rossz válasz a motor sokkal veszélyesebb kényelmetlenebb mint egy autó..léci hagy ne soroljam miért....nekem nem lóg, mert ha ilyne eset lenne akkor azt nem visszük ..kirakom az első sarkon ha mégis beerőlteti valaki ....olyna mondjuk már volt hogy a kétrészes pergetőbot hátra nem fér ugye ...és középen a váltómellett volt befektetve hosszába
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_seth_
veterán
Van autóban is ami 4sec alatt 100 on van bár kétségtelenül többe kerül mint egy moci
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
parandroid
félisten
Én V70-et próbáltam anno, az is szép nagy állat, igaz az 2,5-es turbódízel volt.
160-nál forgott vagy 2000-et hatodikban, és húzott, ahogy kell. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy a Volvo dízelmotorjairól nem sok jót hallani, azt szokták rá mondani, hogy igen Reanult. Anno a kombira váltásnál nézegettem V40-ből használt példányokat az elérhető kisebb dízelmotorral, de még úgy is nagyon drágák voltak.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dragonfx
veterán
Az jó...akkor mit csinálnál ha nagyobb lenne a szórás?
Nekem a szórás két rekord érték persze város 9.5-14, pálya 8.3-14.5
Számolj átlagot ...amugy most én is felkaptama fejem....11.5re jöttme ki...igaz tele dugóval, de akkor is....pedig carrera 95 volt benne... ...lehet a teknő alján volt már a benya a kúton ..ha nem akkor 2 válastás van>>utánanézeka dolognak, vagy szerelő avgy kipróbálók más benyát.tescosról leszoktam fos....azóta nem kopog a moci mióta nem onnan tankolok ..no comment
Peti>>Nekem az s60 elég sportosnak tünik, mégha szakmailag nem is aza neve, amugy a c70 alegjobb ha már volvo, az uj saabok hátsó lámpája überbrutál
Rick4>>jó van sry, enm ilyne reakciót vártam amugy tőled, ez pozitív..én erre gondoltam [link]..de amugy visszaszívom most nézem 11.2 alatt megy 100ra az mekkroa fos már....101 ló egy ekkroa kasztniba..és mégis..érdekes...11.2 160ra lenne jó érték.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
BlacKSouL
addikt
Mi 1755 km-t mentünk Horvátba le, ott egy kicsit körbe, meg vissza, és odafelé légkondi nélkül éjszaka, visszafelé 140-145-ös átlaggal pályán, meg máshol határokat betartva 100% légkondival, 3 személlyel(összesen 4 személy súlyával ) 2hétre való cuccal (500l csurig pakolva) jött ki 6,1-re az összátlag. És soha nem akartak letúrni sehol.
Itthon meg nullázva azóta 5,5-re lement az itthoni körülmények közt(60% városi) az átlag. 5,9-ről kezdtük.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Rick4
félisten
4.3 cm-es, krómbetétes díszlécek lesznek még majd rajta... ...az remélem nem olyan lesz, mint amikor az okoscsávók a bútorra való króm díszcsíkkal körberagasztgatják az autót....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
G@ben
addikt
A Swift eszembe sem jutott, meg voltam róla győződve, hogy hosszabb, mint a megengedett. De most megnéztem és abszolút jó, illetve az egész csaldnak tetszik.
Nagyon jó ötlet.
#1630: Sajnos kitétel, hogy ne legyen ''öreg''. Meg kicsit gyengécske.
[Szerkesztve]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
nagyúr
-
Rick4
félisten
az elsőnél valami nagy bibi lehet, mert a jobb oldali sárvédő és ajtó elég furcsa szögben adja vissza a környezet sziluettjét...kissé dodge viperes, másik oldalt viszont egyenes..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_seth_
veterán
Majd ha arra járok kipróbálom, de csak 70-80-nal ha az a max Nappal is mentem már annyit de nem úgy, hogy kilométereken át, este meg amikor nyomtam neki (180 fölé) akkor hajnali 1-kor senki sem jött se szembe sem előttem, ködlámpát fel is kapcsoltam és a refit is hadd lássam mi van előttem.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
parandroid
félisten
Attól füg, mekkora babakocsi. Kalosba, de Corsába is simán befért a nagyobb típusú is, csak megtelt vele a csomagtartó. Azért kérdeztem, hogy hány gyerek van, kettőhöz szinte bármilyen kisautó kevés lesz sajnos, hacsak a babakocsit nem az első ülésen tartják.
Ismerős nemrég vett hasonló célra pár éves Micrát (nem tudom, mennyiért), igaz ők már nem babakocsiznak, a nagyobbik csemete 6, a kisebbik 3-4 éves.
Amúgy kisautóról volt szó, amit te ajánlasz, az alsó-közép, azaz Golf-kategória. Ezen az alapon ajánlhatnánk Civicet, Almerát, Astrát, Megane-t is, de nem ez a kategória volt a kérdés.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Megmondom őszintén, most hogy a babakocsi nálunk éppenhogy kikerült a képből, én is a kis kategóriát venném második autónak. A Micra még ráadásul tetszik is. Vagy Corsát.
Egyébként a kérdést tényleg csak egyéni preferenciák döntik el, tekintve hogy egy azonos korú, állapotú, felszereltségű és futásteljesítményű kis- és középkategóriás autó a használt piacon gyakorlatilag egy árban van. Sőt, lassan már újan is. Ami egyébként nem is hülyeség, ha belegondolunk.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Régen az volt. Amikor még az Astra meg a Golf is annak számított. A mai világban aztán már ember legyen a talpán, aki kategorizál, főleg, hogy manapság egy Corsa akkora, mint egy két szériával ezelőtti Astra, az eredeti 1-es Golf (a Golf-kategória névadója) pedig manapság még miniautónak is nevetségesen kicsi lenne.
p
-
SaNyEe
aktív tag
hát nemtom .. én elmegyek mellettük és ezt kérdem magamtól ezek Supermini kategória képviselői????
Ma mentem idehaza plázsba átfutóban látom ki van állítva egy új Yaris. Hát má értem miért hívják kisnagynak. Egyáltalán nem kicsi, ránézésre két másik régebbi Yaris kijönne belőle...-- end of transmission --
-
Mawyx
őstag
Én meg erre vagyok rácuppanva [link] Csak aztán- ahogy mondani szokták- arra ébredek, hogy bilibe lóg a kezem... De majd egyszer lesz
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
tiv83us
veterán
Egyebkent nem ertem a vonzalmad ezekhez a koreai, meg roman kocsikhoz. De most tenyleg...
Nemetek, japanok, amerikaiak...de romanok, meg koreaiak?Miert lenne tilos hasonlitani, ha egyszer teny? Egy itteni fullos Cadillac arabol odaat max egy jol felszerelt agyonmuanyag Opelt tudsz venni...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
Egyébként felejtsd el amit írtam
Csak tudod, mint már írtam, perverz vonzódásom van minden olyan dologhoz, amely bevált, jól működik, és még tetszik is , nem utolsósorban nem közkedvelt . Ha véletlenül német fog beleesni ebbe a kategóriába, nem fogom elzavarni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv61us
őstag
egyebS-t meg felre ne erts minket tildy
a legjobb haveromnak fekete daciaja volt es a vilag legjoobb kocsijanak tartotta
kicsit itt masok a meretek, az arak, es neha mosolygunk
de e z nem nagykepuseg
dolgozunk haromszor annyit mint otthon es azon nem mosolygunk
kocsikban tenyleg kicsit masok az ar ertek viszonyok ideat
hat ez van
de mi szeretunk
meg magayrorszagot is"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
dragonfx
veterán
de figyi ezeket ő nullázzák gombocskával....és a villogómár nem ég..ha nem figyeled bizonyítsd be nem annyit tankoltl ha netán 2 mpn belül nem nullázódik..jó mondjuk ha telitankolsz akkro bizonyítódmert 80-90l nem fér egy autóba se igazán..pláne nem Mo.i átlagautókba...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs