Hirdetés

Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    válasz Hybryd #3304 üzenetére

    hátőőő akkor tudod mit? Gyűrődje te, aztán majd viccelődünk itt mi :DDD . A versenysportokban is biztos csak plusz súlynak építették be, meg mert az milyen jól néz ki ugye? Ne legyél már nevetséges légyszíves.
    Hát A corsát falhozvágó videót nem láttam de itt van egy B corsás, abban egyetérthetünk, hogy abban több az anyag mint egy A Corsában ugye?[rotty]

    Akkor most egy olyat ahol egy modern kisautó vs öregebb batár [namostakko te melyikbe ülté volna?] jó persze ez nem 90es évek második felében tervezett autó, de szemléltetésnek jólessz.
    A nagy negatív gyorsulásokról annyit, hogyha az ember 30-40G lassulást kibír rövid ideig akkor inkább legyen egyben az utascella mikor megpróbálok kikászálódni a kocsiból, vagyis legyen honnan kikászálódnom...

    Jah mégvmi, azt a 95 utánit ne szó szerint vedd, inkább vedd úgy, hogy 90es évek második fele. Így megfelel? Remélem. Amúgy teljesen jó példa rá a pug 206, Golf IV, Megane Classic, megmég egypár autó, hogy akkor már igencsak foglalkoztak a biztonsággal.

    [ Szerkesztve ]

    -- end of transmission --

Aktív témák