Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz kwzatz #99444 üzenetére

    Nagyon off,de lehet valaki a jövőben így akar vásárolni az "újak" közül, szval a Gianni-s /bazáros témához:

    én nem fogok rosszat mondani róla (nem is nagyon tudnék), mert ő aztán tényleg beszámolt már nekem korrekt áron, délután szóltam 1-2órán belül hozta a cuccot, amellett nyílván olcsóbb jó pár fő alkatrész, ami mondjuk egy komplett gépvásárlásnál (vagy nagyobb beruházásnál) jópár ezer pluszt hagy az ember zsebében.

    DE:

    az h garit ad, erősen túlzás, elvégre ad egy A4-es papírt, amire ráírja h mit vettél, aztán aláírja h "gianni". Megbízható figura és valszeg ebből él (és gondolom nem is rosszul elnézve nála a szokásos fél6os "turnust" :D) és soha nem is hallottam rá panaszt, tehát korrekt srác, de azért jogos, ha vkinek fenntartása van a dologgal kapcsolatban, hisz tényleg bármi történhet, bármikor (pl. kimegy külföldre stb), aztán volt garancia, nincs garancia. Lec uez a nóta, bár ő is rohadt rendes és ő még számlaképes is.

    Szval valamennyi kockázat van a dologban, valaki ezzel együtt tud élni, valaki meg nem. Mondjuk nálam garanciális gondnál Gianni szó nélkül cserélt, nem szarakodott, míg pl.szervízben a szokásos "te vagy a hülye" mentalitáson túl még szórakáztak is velem 1-2 hónapot, mire rájöttek, h a probléma a termékbe keresendő..

    Lényeg a lényeg, részemről mind2 úriember pl. egyértelműen az ajánlott kategória.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák