Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FgJozs

    csendes tag

    Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
    Sokat gondolkoztam az SSD-n, de szerintem még várok vele, esetleg egy fél év múlva kis bővítésként veszek egyet, most a rendszernek elég lesz a mostani gépemben lévő SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) vinyó.

    CPU: Nem tudom melyik legyen, itt [link] összehasonlítottam azt a kettőt amit írtatok. Látom, hogy sokban megegyezik, így azt kérdezném, hogy miket befolyásolnak a különbségek?
    HDD-ből egy Western Digital Caviar Green 1.5TB WD15EARX választanék árukereső.hu szerint 24ezer körül kapni egyet, szerintem megéri az a plusz 500GB azt a 3-4ezret.
    RAM: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz
    ODD: NEC AD-7280S Fekete OEM
    Táp: Chieftec CTG500

    Az alaplap és a videókártyákból nem tudom melyiket válasszam. Ahogy néztem a lapokat mindkettő támogatja az i3-as procikat. Az általatok írt összeállításban úgy volt a lap és VGA, hogy ASUS laphoz a Gigabyte, illetve az Asrock laphoz a Sapphire passzol. Lehet az ASUS-hoz is Sapphire-t rakni és vica versa?

    Illetve ház ügyileg sem tudok dönteni. Meghajlok a szaktudásotok előtt, de nekem az általam írt Kolink ház szemre jobban tetszik, és ahogy itt [link] nézem a fentebb írt kütyük is beleférnek.

Új hozzászólás Aktív témák