Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thomas19

    tag

    válasz hobizoli #143207 üzenetére

    Köszi az észrevételeket, tényleg tök örülök minden segítségnek:) Hát van még min gondolkodni...

    Ahogy nézem, ez az Athlon 200GE sokkal-sokkal gyengébb processzor, és annyit azért nem spórolnék vele. Ebben a Ryzenben az tetszett, hogy jó VGA is van benne, és a teszt szerint 1080p low felbontáson még egész új játékok is játszhatóak lennének vele. Jó, nem vagyok egy akkora játékos, ahogy írtam is, de azért bajnak nem baj, ha ilyesmire is használható. Arra már rájöttem, hogy mondjuk a 2016-os Doom nem fog elindulni vele, de most azt mondom, hogy boldog leszek, ha a Bluestacks megy pár példányban és tudok mellette videózni, meg hogy mondjuk végre kipróbálhatom a Diablo III-at, a kedvenc játékom már 7 éves folytatását, ez bőven benne van, ezt csekkoltam. De ha majd idővel tennék mellé egy jobb videokártyát, még a Doomot is működésre lehetne bírni, ami már számomra tényleg kb. felfoghatatlan tartomány:) Szóval jó lenne, ha ebben is benne lenne 10 év, mint az előző konfigban, és biztos hogy találnék még az elmúlt 8-10 év címeiből olyanokat, amivel szívesen eljátszogatnék, ha kedvem szottyanna ilyesmire.

    A HDD-ben van valami, amit mondasz, de ki venne majd 10 éves vinyót értelmes áron? Most az 500 GB-os maradna ebben a gépben, és menne apámhoz, ő elnetezik, levelezik ezzel még bőven, mert ami neki van, arra még a Win 7 sem megy fel, az XP alatt meg már a Skype sem fut. És ott nem okoz nagy kárt, ha elszáll, főleg ha abba is veszünk egy SSD-t, nem ártana, az tuti. A 1,5 TB-os még nincs 10 éves, és 100%-os kondícióban van, gondoltam egy pár évig még használhatnám, és utána cserélném egy 4-esre vagy még nagyobbra, ha lejjebb mennek az árak. Így a mostani 2 TB helyett lenne 4,5, aztán meg 7+, azzal már talán kihúzom a következő évtizedet:)

    Akkor látom, a 2*8 GB RAM-ot azért ajánlod, még a gyengébb procihoz is.
    A WD Blue vinyó akkor most jobb, mint a Toshiba? Nem szimpi nekem hogy ekkora ugrás van a 4TB-hoz, nem éri meg. Valahogy az utóbbi években nem nagyon nőttek a vinyók sajnos, régebben 8-10 évvel később huhú, nem a 2-3-szorosát vettem az előzőnek:)

    Való igaz, egy normális monitor sem jönne rosszul, de mivel főleg a TV-n monitorozok, azokat a pár perceket kibírom a régivel, amikor nincs kedvem bekapcsolni a TV-t, szóval erre megteszi ez is, amíg be nem döglik, aztán veszek valami használt LCD-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák