Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bdanyy

    addikt

    Sziasztok!

    Ismerős szeretne új gépet, de esetleg boltból használt garis is jó lehet, ha nem fér a keretbe.

    1. Mire fogod használni a gépet? Net, office, filmezés, semmi extra.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Mivel nem az enyém a gép, így pontosan nem tudom most megmondani, de valszeg mindenből új fog kelleni. Amit biztosan tudok, az a CPU: AMD Athlon II X3 425, mellette pedig másfél giga DDR2, és valami nagyon belépő vga egy 5400-es vinyóval. (Youtube, spotify és hasonlók már eléggé megakasztják a gépet friss újratelepítés után is, én a kevés ramra és lassú vinyóra gondolok szűk keresztmetszetként.)
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Szinte mindenre hddn kívül
    4. Mennyi a kereted rá? olyan 90k
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta? Játék nem lesz, most egy 1024x768-as van, de később cserélve lesz.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Egy ssd jó lenne, ha beleférne, 64-128gb bőven elég.

    Köszi előre is

    http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Új hozzászólás Aktív témák