- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok és nem sok leírást találtam erről a web-et böngészve.
A dilemma alapja, hogy jelenleg van egy kb 6 éves LG Smart TV-m, és ehhez vajon van-e értelme venni ilyen csudi Smart TV box-ot?! A jó öreg WebOS 2-n szinte minden van jelenleg (Netflix, HBO GO, IPTV app-ok) ami fontos és használom. HBO GO esetén tapasztalom, hogy már-már kevés a TV memóriája és eléggé nyögvenyelős az app töltése, filmek indítása, ráadásul egy kalap hulladék alapból Smart TV-n az HBO GO app.
Tervben van a TV csere is közeljövőben, de nem tervezek Android TV -vel szállított okos TV-t venni. (ráadásul elég kicsi gyártói szegmens és maradnék márkahű azaz LG TV-nél)
További dilemma, hogy nem nagyon akarok még egy távirányítót a TV mellé. Olvastam, kutattam, hogy elméletben a CEC miatt alap dolgok kezelhetőek 1 távirányítóval is (be-ki kapcsolás), de van Google Home is amibe a kinézett KM6 beintegrálható. Tud egyébként mást is a CEC vag csak a ki-be kapcsolás megy. (Van CEC támogatása a LG TV-nek)
Ti mit gondoltok, van értelme venni egy KM6-ot a Smart TV mellé, vagy engedjem el, mert a közeljövőben úgyis cseréssé válik a TV?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest