Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    válasz Necronom #3323 üzenetére

    Na szóval :)

    Adott egy windowsos laptop, amin megy (böngészőből indítva) a TV GO. Ezzel nincs is probléma.
    Ezt szeretnénk valahogy átvarázsolni egy TV-re, hogy lehessen ott tévézni. Az addig stimmel, hogy ha lenne egy újabb - de nem okos - TV, akkor HDMi-vel át lehetne oda másolni, vagy küldeni a képet.

    Viszont a probléma ott adódik, hogy hogyan lehet csatornát váltani? Nem fog mindenki felpattanni a kényelmes kanapéról és átballagni a TV mellé, hogy a laptopon (windowsos böngészőben) átkattintson egy másik csatornára. Szóval így jön a képbe a Bluetooth-os egér, hogy a kanapé mellől a TV képernyőjén keresztül (mivel oda vetül ki a laptop képe) lehessen csatornát váltani.

    Sajnos nagyon sok mindennel próbálkoztunk, de annyira rossz helyzetben fekszik a ház, hogy egyik adótoronyra sem lehet jól ráállítani. Ha 3 szerelő nem nézte meg, akkor egy sem :( És azért a családnak jó lenne, ha legalább a mindig tv-s alap csomag jönne, mindenféle rendszeres "nincs jel" probléma nélkül.

    (Plusz, ami miatt fontos a TV GO: sportcsatornák. Erre az Eurosport player szolgáltatása is jó, de az is windows + böngészőből megy, illetve annak van androidos alkalmazása is.)

    Ez már biztosan off itt, úgyhogy bocsánat érte! :)

Új hozzászólás Aktív témák