Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • urobee

    tag

    Sziasztok!

    Fuu, ez hosszú lett, sorry :)

    Jelenleg egy TX3 mini box-om van. (S905W, 2GB ram, aktuális- legfrissebb CE memóriakártyáról)
    Elgondolkodtam rajta, hogy beújítanék valami erősebbre.
    Igazából ez is tudja amire használom, de nem tudom egy erősebb processzorral rendelkező gép tud-e annyival többet, hogy megérje ezt cserélni.
    A max. felbontás amit használok 1080p, a filmek/sorozatok USB-s winyóról vannak betöltve a médiatárba. Ezen kívül M....Shark/E..Shark addonokat használom, innen vannak még dolgok a médiatárban vagy épp ezekről megy a stream. Ja meg néha Youtube megy.
    Minden működik frankón, viszont egy picit minden vontatott/lassú. Egyébként itt sokszor tizedmásodpercekre, rossz esetben is csak néhány másodpercre gondolok, valahogy nem elég "flow" az egész. A stream betöltése/szolgáltató keresése gondolom inkább sávszélesség kérdése, azon sokat nem lehet javítani gépcserével. Vagy dehogynem? :)
    Titan MOD skin-t használom Netflix kinézettel. Van olyan funkciója, hogy egyből tudja játszani a trailereket. Na ez a része teljesen kitudja nyírni a gépet. Ha elindul a videó akkor is lassan és akadozva megy egész addig, míg ki nem rakom teljes képernyőre. Gondolom a csili-vili skin megzabálja az erőforrásokat.

    Remélem lejött, hogy mire gondolok: Hiányzik a "flow-élmény" :))
    Ellehet érni egy erősebb gépre váltással?

    Mi lenne az ajánlott masina a fenti (talán nem túl nagy) követelények alapján?
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák