- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimenet
csendes tag
minél több tesztet,fórumot,topikot olvasok,annál nehezebb a döntés.
végre itt egy egyenes beszéd.szóból ért az ember
megvan a lapom,köszieddig senki sem említette,h f@s msi...
xerintem nem kéne sokáig kutatni ellentétes vélemény után sem...thx...
"we have fucked up. Not a bit, totally"
-
kimenet
csendes tag
nem vettem semmit.
bocs,ha félreérthető voltam,nem írtam,h megvettem.
csak a választásom van meg.mégegyszer kösz,h kibirtok idegileg
[ Szerkesztve ]
"we have fucked up. Not a bit, totally"
-
őstag
Hi all!
Új gépet szeretnék venni lassan, de nem tudom hol és milyen alaplappal kezdjem! Nem tudom érdemes-e SLI-s lapot venni, de ami biztos hogy ddr2 800mhzes ramot legalább tudja és vagy egy Core 2 duo-t vagy egy Quadot szeretnék beletenni! Köszi! -
bnss
veterán
válasz kimenet #4658 üzenetére
Én azért megvárnám a HD3800 szériát, ha az nem is jön be, akkor olcsóbb lesz - remélhetőleg - a 8800GT. Szted az AMD direkt olyan chipsetet csinált, amiben az nvidia kártyák ne menjenek? Így is elég szarban van, még kevesebb piacot is csináljon magának? Kétlem...
(#4659) sgergi: remélhetőleg jövő év elejétől majd a CF megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
őstag
800mhzes ram elég vagy jobban megéri a 1066mhzes? Most vennék 2gb 800mhzes ddr2es ramot(Kingmax) 2x5300Ftért! Megér ennyit nem?
-
sgergi
veterán
Szerintem feleseleges, drága, alig hoz gyorsulást, mert a meghajtóprogramokkal semmit nem kezdenek a gyártók. Szerintem, ha már nem elég egy vidkari teljesítménye, akkor azt eladod, és veszel helyette bikábbat.
Elég a 800 MHz, ha nem lesz tuning, jó az a memória.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hi!
Máris van kérdés Mégpedig az hogy melyik a jobbés mi a különbség?
Gigabyte GA-P35-DS3L 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 20.500,-
Gigabyte GA-P35-DS3 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 22.500,-
Köszi -
VaniliásRönk
nagyúr
Hogy ezt minden alkalommal le kell játszani.
Kit érdekel hogy van int. VGA? Jó chipset és jó lap, kész.
PCI-os S3-at meg próbáltad már új alaplapban? A KN9-emben pl. már nem megy a jó öreg Trio64..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Huba25
tag
Sziasztok! Olyan deszka kéne ami agpÉSpcie slottal is rendelkezik, intel, s775, ddr2..ès 25k körül van. Ötlet?
Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
-
nesa
veterán
Ascrock 4coredulal-vsta es ezen felul DDR1 es DDR2 ramot is fogad. jelenleg nemtudnek neked ennel oszverebb lapot es meg atlagos tuning is belefer.
Es Kb 10-12k 1 ilyen lap
[ Szerkesztve ]
-
Pety
senior tag
válasz VaniliásRönk #4674 üzenetére
Nem lehet,hogy elromlott a te kártyád?Én is S3 virge nyomatom a vatting új p35ds3 lapomat Ja és nekem sem akart először menni a tvtunerrel kártyával,akadhatott össze mert sakkoztam kicsit a slotokban és voilá megy.A PCI slot ugyanaz az új lapokban is 33MHz,esetleg lehet a biosban állítottad el,hogy ne az legyen a First(mert általában az)
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Pety
senior tag
Akkor sry nekem idáig bármelyik lapomban ment szó nélkül igaz csak a hecc kedvéért próbáltam ki,most a kényszer vitt rá(8800GT hiány és az Ati új szériájára várva)úgyhogy muszáj volt,hogy menjen Jah mondjuk sosem volt Abit lapom és ez így is marad.....
[ Szerkesztve ]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Jan. környékén vennék majd gépet, de már lázasan töröm a fejem. Úgy volt, hogy Giga P35 DS3 lesz a kiszemelt, aztán most látom, hogy az Abit IP35 lement 25 ropira, 32-ről Szóval a kérdés, hogy melyiket ajánlanátok, és azt se bánnám, ha egy "azért, mert csak" -tól bővebb véleményt is kapnék
A mostani lapom amúgy Abit, tehát kicsit elfogult vagyok
Köszi előre is.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
lap vásárlás előtt állok kérdésem a kövtkeő lenne 1066 Fsb-s lapot vegyek vagy a közeljövőbeli fejlesztés miatt inkább 1333Fs-et?
Mit mondtok?
a csúcsprocik most még 1066-osak és két évig nem szereték csak max prockókat cserélni!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Pety
senior tag
Istenigazából idáig Msi párti voltam,most vettem én is mást.Nem sok különbséget tudnék felhozni ellene illetve 1-et.Nincs rajta párhuzamos port azért vetettem kapásból el,van egy lézeres nyomtatóm aminek semmi baja ezért használom még azt mindíg,mondjuk azt sem értem miért spórolják le.....ok,hogy minden usb-s dehát azért na.
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. E2160-as proci mellé melyik lapot ajánlanátok ezek közül? Tuning a legfontosabb szempont
MSI P31 Neo-F 15,3k
MSI P35 Neo-F 15,6k
Gigabyte GA-P31-DS3L 16,7k
MSI P965 Neo 16,7k
vagy G31 csipes lapok 14-15k -
Blackhole13
senior tag
Hi
Asus P5KC vs. Gigabyte P35-DS3, némi tuningra kéne, egy E6750hez és 2GB Super talent 800-as ramhoz, sztetek melyiket? -
Szakadék
tag
válasz Blackhole13 #4693 üzenetére
Szia!
A P5KC-t nem annyira ismerem, de itt egy teszt, amiben benne van a P5K és a Giga DS3
Szerintem sok szempont le van írva, így talán könyebben tudsz dönteni.
Saját vélemény, hogy a Giga lapok általában nagyon jók mostanában.L@co: az MSI-t mostanában tényleg nem ajánlatos tuningra, viszont a giga jó! itt a topic-ja
[ Szerkesztve ]
egy sugárirányú, radiálisan csökkenő, időben változó, nem potenciálos elektromos erőtér segítségével a dielektrikumot mozgatni lehet, hiszen ilyenkor inhomogén erőtér keletkezik.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Blackhole13 #4696 üzenetére
Hát nem árt egy jó lap!
-
pajinka
tag
Üdv mindenkinek!
Socket AM2-es, integrált videós lap vásárlásához kérném a T. Fórumtársak véleményét. A jelöltek (mind Gigabyte):
GA-MA69G-S3H AMD 690G chipsettel, integrált x1250-nel,
GA-M61P-S3 nVidia 430 integrált 6100-zal (3k-val olcsóbb).Van-e olyan különbség az AMD javára, ami megér +3k-t? A 690G-ről találtam tesztet és topicot, és más 430+6100 deszkákról is, de pont erről nem. Jó lenne egy összehasonlítás.
Jöhetnek egyéb javaslatok is, szempontok (ebben a sorrendben):
stabilitás, kiforrott BIOS, memóriakopmpatibilitás kingmax 800-zal
Gigabit LAN
4 memóriaslot
tuningNem muszáj Gigának lennie, de az eltérést indokolni kell
Kétségeim: az X1250 nem tudja a SM3-at, de vajon aminek már az kell, elindul-e egyáltalán a 6100-on? Lenne-e értelme esetleg int 7050-nek?A leendő tulajdonos egyébként Age of Empires 2-vel játszik, de szeretnék neki jövőálló gépet építeni, mert a legjobb haverom.
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Huba25
tag
Hi! NESA: Amit ìrtàl asrock lapot, tudnàl nèmi infòt ròla? Pl.:stabilitàs, tuning, minôsèg..gondolom nem egy dQ6, csak elèg alacsony az àra és azèrt gagyit nem akarok venni!
Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest