- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor2105
csendes tag
Hi all egy olyan kérdésem lenne ho egy intel dual core e2160-at fogja tudni-e ez hűtő megfelelően hűteni mer nem akarom rögtön kiütni a procit http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=13775& vagy inkább válaszak egy csúnyábbat csa jobba hűtsön http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=40324&
ja és jo-e a procihoz vaki segítsen má................. -
Ryu77
aktív tag
Öcsém most áll gépfejlesztés elött.
3200-as Bartont meg az agp-s 7300gt-t cseréli le.
X2-ben gondolkodunk de nem tudjuk kitalálni milyen lap legyen alá.
Olcsó legyen, nem kell semmi extra csak stabil legyen és pci-e azért legyen fixálható a tuning miatt esetleg memóriát vissza lehessen venni benne.
Valószínű Gianni-tól lesz tehát nem árt ha van az árlistájában.
Nem zárkózunk el a Core2 témától sem csak az nem fog beleférni a keretbe mivel ugyanazt a teljesítményt kb 10k-val több-ből tudnánk kihozni.
Kösz előre is. -
viktor2105
csendes tag
Ez a proci Intel 1.8GHz Dual Core 1MB dobozos Socket 775 E2160 vagy Intel P4 3.6GHz/800MHz 2Mb Socket 775 661 vagy Intel P4 3GHz Dual Core 2*2MB Socket 775 925
melyik lesz a legjobb a karbonhoz és más erős játékhoz ja és a dual core-nál 1.8Ghzazt jelenti hogy az egy magra vonatkozik és ez pedig 2magosBOCSI HOGY IDE ÍROK DE HOLNAP RENDELEM MEG A CUCCOT ÉS NEM TUDOK DÖNTENI
-
Gyuri27
félisten
-
MaciG
addikt
válasz viktor2105 #5105 üzenetére
Az attól függ milyen videókártya alá szeretnéd választani.
BANZAII
-
drShaman
aktív tag
Bocsi, hogy (most) nem olvasok vissza, de gyorsan kéne a válasz.
ASUS P5K vagy GIGABYTE P35-DS3?
-
Gyuri27
félisten
válasz viktor2105 #5105 üzenetére
Nem az l2 a mérvadó. A coró azzal is gyorsabb! [link] érdekes nemdebár?
drShaman: giga
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
MaciG
addikt
-
gjoe
addikt
Max 20-ig ajánlhatnátok valami jó am2-es alaplapot.
5600+ procit tervezek bele de ha tudtok olcsóbb és még jó alaplapot akkor akár 6000-es prociig tudnék költeni. Inkább nagyobb procit veszek és akkor nem kell a kisebbet húzni.
Előre is thx a válaszokat. -
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem! Az 5904 hsz-ben írtam, de nem kaptam választ még
KösssssssZZZ! -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Most nézelődök új processzor és alaplap után és már lenne is jelöltem, viszont az alaplapról nem hallottam se jót se rosszat, így aki hozzá tudna füzni valamit, azt nagyon megköszönném. Szóval ez lenne az:
Core 2 Duo E6550
P35 Neo2-FR/FIR [link] -
MZsoltee
veterán
válasz garfield-r #5117 üzenetére
Az MSI lapok manapság nem nagsyon nyerték el a hozzáértőbb igényesebb vásárlók tetszését, ami manapság nagyon megy az a gigabyte (én is azt vettem nem csalódtam benne) így a P35(C)-DS3 (R) kombinációk valamelyikét ajánlanám, ha megmondod pontosan mire lenne szükséged (ddr3?...), akkor tudnék pontosabbat mondani. Ha nem nagy érvágás akkor a 6750es proci jobb választás lenne csak +5k ami szeritnem ebben a szegmensben már nem oszt nem szoroz...
Üdv
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
garfield-r
tag
válasz MZsoltee #5118 üzenetére
Helló!
Ami nekem kell az egy stabil gép, a DDR3 nem igazán érdekel még, legyen benne tuningolási lehetőség, és legyen minőségi darab ( jah és nem árt ha van 2 darab PCI Express 16X slots). Prociból ennél nem nagyon akarok nagyobbat, mert ez a gép játékra lesz, és inkább a videókártyára költök többet. Ami viszont fontos: nettó 50 ezer HUF-ból ki szeretném hozni a cserét... -
MZsoltee
veterán
válasz garfield-r #5120 üzenetére
Olvasd el ezt a tesztet, Szerintem minden kérdésedre válszt kapsz, mint a teszt én is a GA-P35-DS3at tudom javasolni.
Üdv
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok! C2D E4500 alá kellene olyan lap, amiben 2IDE csatorna van, és a tuninggal sem áll hadilábon. Sajna minden vinyóm és a Plextorom is pata-s...
Eddig összvissz az Abit IB9-et találtam. Ehhez állítólag adnak még egy PATA-SATA átalakítót, ha van még olyan lap, amihez ilyen van, de csak 1 IDE csatorna van rajta, az is jó. (3 pata-s cuccot akarok rákötni)
Köszönöm a segítséget"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
MZsoltee
veterán
válasz szitaati #5123 üzenetére
Add el az egyik winyódat és vegyél helyette 1 sata-at, ha már új lapot vezsel érdemesebb P35ös lapot venni és sajna ezek nem tudnak csak 1 csatornát (2 eszközt) kezelni. De tuningban és fejleszthetőségben jobb mint a 965ös, ha mégsem akkor marad az említett Abit lap.
-
cuko#
tag
helló,
csak érdeklődés szinten: a p35-ds3 lapokkal lehet crossfire-be tenni két atit? -
Peetr86
tag
Hali!
Mi a véleményetek erről a lapról? [link]
Megfelelő egy E2160as Intelhez valamint 7300gtddr3 Pcie + Corsair Value Select DDR2 667MHz KIT 2048MB ?
Ja, és jobb -e mint egy IL9 Pro Abit.. ?[ Szerkesztve ]
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy jó amd-s sli-s alaplapot! vagy esetleg ezekről a fatal1ty-s alaplapokról tud valaki mondani valami?! jók ezek vagy jobbak mint az átlag?
köszi
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
garfield-r
tag
válasz MZsoltee #5122 üzenetére
Üdv!
A cikket végre el tudtam olvasni, de csak az jött le nekem hogy pl a DS4 esetében a 2 darab PCI Express 16X slots egy rohadt nagy átverés, mert egyszerre a két kártya nem fog soha 16x üzemmódba menni + a P35 Neo-nak nem a legfaszább a BIOS-a.
Úgyhogy most folytatom a neten a keresgélést, hátha találok valami olyan tesztet ami konkrétan a P35 Neo2-FR/FIR-el foglalkozik (már csak azért is mert ez a lap egy árban van kb a GA-P35-DS3-al, csak az MSI szerintem jobban fel van szerelve...) -
mad1
veterán
mivel jobb a pcie2.0as alaplap a 8800gt hez?mit ajanlotok melyik alaplapot vegyem meg?
Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
p35ben vagja valamelyik alaplap ezt a pcie2.0at?30koruli arban...
valaki vaja e temat?Ne szemetelj ! = Steam
-
Peetr86
tag
valaki help #5127es HSZ
[ Szerkesztve ]
-
Gfox
csendes tag
Sziasztok! Nagy gondban vagyok, mert alaplapot és processort kell vásárolnom...
De foggalmam sincs, hogy mi lenne a jó döntés.... elhamarkodni pedig nem akarom! Én nagyon szeretem az ASUS dolgokat, így ha lehet azok felé hajlanék elöször... Mert hát a vga-m is asus.... hátha jobban szereti majd Jah és persze az ÁR! Én olyan 60ezret szánnék a kettő dologra. Socket az mind1... de aza lényeg, hogy a processor se legyen gyenge!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKI VÁLASZÁT! REMÉLME TUDTOK SEGÍTENI. KÖSZÖNÖM!!! -
BlazR
tag
Sziasztok! Nekem is kéne alaplap + proci, de nekem max. 40ér és hozzá egy videókártya de nemtudom, hogy most milyen legyen?? Mondjatok már pls. valami jó cuccokat, hogy mit lenne érdemes most venni! A videókártya lehet jobb is
Elöre is köszi a segitségetE
-
Gfox
csendes tag
Köszönöm a választ! De most megint gondolkodóba estem, mert kinéztem egy ASUS Crosshair alaplapot + Athlon 64 x2 4600+ processort.... ez nem lehet, hogy jobban teljesítene nekem mint a ASUS - P5K SE + INTEL - Core2 Duo E6550 2.33GHz ?? Továbbra is köszönök szépen minden választ!!!
-
sgergi
veterán
p5k se helyett én a helyedben megfontolnám a Giga p35-ds3-as lapját, nagyon jó lap, jobb, mint az Asus. Teljesítményben jobban járnál a 6550-nel, mint a 4600+-al, és az Intelt még tuningolni is lehet. Ha 2-3 k még rászánsz, vagy olcsó helyen veszed a fent említett lapot, akkor egy e6750 is belefér, azzal járnál a legjobban.
-
Bögre
aktív tag
Sziasztok!
Milyen alaplapot ajánlotok, ami AM2-es, támogatja a Crossfire-t, és tuningban sem gyenge, valamint az ára sincs elszállva?
-
Shodan
addikt
max 40k ért melyik a top5 lap most kóró alá?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
gyuri00
aktív tag
hali mindenki gép vásárlás előtt állok és szertném ha mondanátok egy lapot ehez a géphez
- AMD 4800 ATHLON 64 X2
DDR II 1 GB 800 KINGMAX
ATI RADEON X 2600XT(crossfire és tuning nem érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Milyen széket vegyek?
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest