- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz Reggie0 #61700 üzenetére
Úgy lenne a logikus, ahogy írod, de ne magadból és általánosságban az okos emberekből indulj ki. Pont az általad is említett státusszimbólum dolog is hozzájárul ahhoz, hogy a suttyók azért vesznek lepukkant szar BMW-ket, mert úgy gondolják azzal lehet menőzni, bizonyos körökben. Aztán persze pénzük már nincs arra, hogy normálisan karbantartsák, aminek sajnos meg is lesz az eredménye sokszor, az agresszív vezetési stílus, határozn autózás és a szar műszaki állapot veszélyes kombinációja által...
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Amikor még hátramenetben is azt hiszed, hogy belső sáv bérleted van
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
mephi666
nagyúr
válasz Reggie0 #61703 üzenetére
...én mindig is tudtam olyan módszerről, amivel megúszhatóak a közlekedési birságok és ez eddig 100%-osan bevált: igyekszem szabályosan közlekedni ajánlom mindenkinek
ui: csináltam amúgy 1 hónapja kisebb hülyeséget... mentünk a bakonyba és Dunaújváros felől közelítve a 62-es főútról mentünk át fehérvár alatt a 8-as főútra... megjártuk így a hosszú hétvégét, majd otthon kezdtem gondolkodni, hogy "bakker, az nem M7 szakasz volt ott véletlenül?" a 8-as táblákat figyeltem mindenhol, hogy az a cél: láttam hogy M7-re is ott valahol lehet felmenni (és ott az útdíj felirat meg minden), furcsa is volt a rendesen megemelkedett forgalom, de abban a tudatban voltam, hogy "ez biztos valami elkerülő szakasz" ...2km volt az egész, közben persze kamerás kapu, minden.... ha ott leesik, akkor veszek egy matricát, de csak 2 nap után otthon nézegettem... írtam egy levelet a núsz-nak pár nap múlva, amiben rákérdeztem hogy adott rendszámra várhatok-e büntetést és ilyen esetben pl éves vármegyei matricával ki tudom-e váltani? ...80ezerért országos nekünk már nem érné meg... jött a válasz kb 1 hete, hogy a rendszámunk tiszta, a válasz időpontjában nincs a rendszerben semmi mulasztás (egyébként meg ha lenne, sajnos éves vármegyeivel nem kiváltható a kb 20ezres pótdíj)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szebe
addikt
válasz mephi666 #61704 üzenetére
80ezerért országos nekünk már nem érné meg
Kisbuszt vagy teherautót vezetsz?
Másrészt meg pont erre jó a waze, beütöd milyen matricád van, és arra visz.
(Amíg az M44 nem volt fizetős, beértem Fejér+Pest matricával, az M5-ön meg kibírtam hogy egy kijárattal előbb kellett lejönni. Amióta meg fizetős, inkább megvettem az éves országost, aztán arra megyünk amerre akarunk)[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mephi666
nagyúr
...ja elnéztem a sort: 57ezerért se érné meg kb idén nyáron is egy 10napossal letudjuk az évet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Reggie0
félisten
válasz mephi666 #61704 üzenetére
Kisebb hibakat mindenki elkovet neha, ahhoz nincs is szukseg csalasra.
A durva itt az, hogy erre megeri raepiteni egy ipart. En sosem gondoltam volna, hogy ezert megerheti stromanokat, cegeket fenntartani, elvegre az is egy rakat koltseg es ugyintezes.
En nemreg vettem meg az orszagosat(nem buntetes miatt, mindig megveszem) es 60ezer alatt volt emlekeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Vajon mennyivel mehetett?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-=RelakS=-
veterán
Budapesti Autósok oldalán a történetet is olvassátok, nem lesz tőle szimpatikusabb az ipse.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
biker
nagyúr
válasz -=RelakS=- #61711 üzenetére
Rengeteg ilyen hülye szaladgál az utakon. szoktam nézni unalmamban este ilyen dashcam videókat, sokat tanulni belőle
És rengeteg ilyen van, aki befordul a másik elé, és sajnos rengeteg olyen is, aki másodpercekig tisztán látja, mi van előtte, de belemegyElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
mephi666
nagyúr
van aki biciglivel is megcsinálja: egyenesen haladok a védett úton, papa/mama jön szemből, kalimpál egyet a bal kezével és már fordul is... én meg állok a fékbe, hogy ne csapjam el az idiótát az volt a szerencse, hogy lakópihenőben 20-25ös tempónál nem szokásom gyorsabban menni és meg tudtam állni... ha 50es korlátozás van és akkor csinálja, tuti mentő a vége
-
mephi666
nagyúr
...oké, óra szerint 25 én szerintem kulturáltan közlekedek lakó-pihenőben és kiemelten figyelek mindenre... más küldi neki simán 50-60 feletti tempóval is
-
mephi666
nagyúr
válasz -=RelakS=- #61717 üzenetére
bicigli, gutya... helyi nyelvjárás
-
nyikszi
őstag
Eszembe jutott egy szituáció.
A helyszín: [link]
Furgon jön ahol most a google autó van. Én a furgonnak balról jöttem, tehát jobb kéz szabály miatt megálltam. Igen ám, csak az a kék autó, ami most is ott áll (Nissan , bocs, nem vagyok benne biztos ), akkor is ott állt. Természetesen a furgonos nem fért el. De jött a marhája ezerrel, nem érdekelte. Nekem meg tolatnom kellett. Ha nem állott a kék autó (nem feltétlen az állt akkor ott, mert valami kozmetikai szalon van ott és van amikor 3 autó is parkol ), akkor simán kifér. Szóval ha nekem jön a baromarcú (futár volt), akkor mi lett volna? Kit csesznek meg?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
biker
nagyúr
válasz nyikszi #61719 üzenetére
tipikus tanús eset. vagy ha van kamerád. mert...
- ha te álltál, és ő befordult, akkor ő a hibás, nekiment egy álló járműnek
- de ő azt fogja vallani te nem álltál meg és nekimentél oldalról, ha bárki azt mondja, te még mozogtál, te leszel a hunyó
- a nissan micra meg tilosban áll, mert kereszteződésben tilos megállni, és ez egy T útkereszteződés technikailag, mivel az út keskenyebb, minthogy forgalmi sávokat felfesthessenek. akkor állhatna ott, ha legalább két sáv van és a másik sáv forgalmát nem akadályozza. ebben a felállásban az ott az útkereszteződés része minden irányban 5m ugyebár a fizikai kereszttől.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
mephi666
nagyúr
válasz nyikszi #61721 üzenetére
...köztereseknek adni kéne infót, hogy gyakran látogassanak arra és koppintsanak a körmükre
-
nyikszi
őstag
válasz mephi666 #61722 üzenetére
Nem szoktam felnyomni feleslegesen az embereket. Itt inkább a furgonos volt a ..., de persze, ettől még szabálytalanok az ott állók. Sokkal inkább zavar a sok süket az utakon, akik átgázolnak mindenkin és mindenen. De lehet én látom rosszul és ezek is ugyanolyanok, csak épp állnak, nem mennek.
-
titán
-
mephi666
nagyúr
ezt mondjuk reggel nem értettem: semmi index, csak jött mellettem... lassított aztán és mögém besorolt... ha sietős lett volna, nem gondolom hogy ne tudott volna olyat lépni, hogy elém kerülhessen (1.6 benzin 105 ló azért nem ugrik olyat 1.5 tonnás kasztnival és hely is lett volna) ...az is megfordult a fejemben, hogy ott balra akar majd lemenni valamelyik utcába, de nem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig nem tudtam ki ez a Stétz Dani, hát most már tudom ha a csapból is ezt látom, hallom...
Nem kár érte, szegény nagymamát sajnálom, meg az unokát -
hiperFizikus
aktív tag
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
syberia
veterán
válasz hiperFizikus #61731 üzenetére
Csak a helyi Aldi nyitási akcióra sietett szegény
https://howbad.info/
-
Chris Kiki
senior tag
Nekem ez modellautónak tűnik.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Reggie0
félisten
Leri rola, hogy ez egy generalt video vagy videojatekbol van. De meg a fizika se stimmel, olyan uncanny, hogy remalmaim lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
nem tűnik fel hogy egy elég gagyi videojáték? UE5-ben lehetne egész élethűt csinálni, de ez messze nem az
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Zozzant
addikt
Hol nézed, kaputelefonon?
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
hiperFizikus
aktív tag
-
hiperFizikus
aktív tag
nem, nem tűnt fel
És ugyan ez a bajom, amikor tudományosan hiteles felvételeket keresek a Google-képek közt, az Istennek se lehet megkülönböztetni az igazit és a csak festettetet !
Hiába hadonászol a botoddal .
[ Szerkesztve ]
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
NoLF
veterán
ne kúrjál már föl, hogy ezt te valódinak hitted... ideje elmenni szemészhez, ha igen.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
titán
-
szebe
addikt
Az eset során a quados súlyos sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. Ha onnan kiengedik, akkor őrizetbe veszik és felelősségre vonják.
Nálunk meg úgy működne ahogy ahogy írod (aztán legközelebb is így veretné a quados). Más világ van ott, rendőrrel nincs kecmec.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
titán
Nálunk biztosan nem lehetne telibe verni a quadost. Ezzel szemben amerikában sem tarolhatja csak úgy le szó nélkül az állampolgárokat a rendőr, kivéve ha például körözött bűnöző (utóbbi esetben is csak akkor, ha nincs mód a felszólításra). Eleve honnan tudja a rendőr, hogy a quados tudatában volt annak, hogy lezárt úton közlekedik? Lehet valamelyik erdei útról keveredett oda. A lényeg, hogy először szólítsa fel megállásra, majd ha annak nem tesz eleget, onnan már kvázi szabad kezet kap.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Nem tarolta le, csak gondolom látta hogy gyorsan repeszt, így megállt előtte.
Valószínűleg azért, mert ha ekkora sebességgel becsapódik a korábban látott gyalogosok közé, az rosszabb lett volna. Látható hogy gyerekek is tekernek ott kis pedálos valamivel, quados meg már messziről láthatta a rendőrt, volt azért ideje , de jött ész nélkül.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
maajsz
senior tag
Értem, hogy veszélyesen közlekedett de ez azért már kb az élet veszélyeztetése a rendőr részéről. Nem tudom az ottani állam törvényeit de elképzelhetőnek tartom, hogy perelve lesz mikor kijön.
Előtte mondjuk fény+hang jelzés? Eléhúzódhatott volna úgy is, hogy maradjon némi hely ahol éppen elfér, ahhoz is kb fékeznie kellett volna szinte állóra. Ebbe kb 50-50, hogy belehalhatott volna. Ebből a szempontból nem csípem azt az országot, hogy lassan ugyanolyan valószínűséggel öl meg zsaru mint bűnöző. -
8th
addikt
Nem lehet, hogy pont a rendőrök elől menekült a fazon? A ruházata és a megállításának módja is több mint gyanús.Csak most nyomtam rá a gif-re.Én ebben nem látok semmi kivetni valót. Magának köszönheti a madár, ha nem száguldozik simán meg tud állni és haja szála sem görbül. Magára vessen.
Szerintem tök jó, hogy ott nem szarakodnak a rendőrök, és ezzel ott mindenki tisztában is van. Például ha valaki rátámad késsel, baltával, akármivel a rendőrre néhányszor felszólítják, hogy hagyja abba de nem könyörögnek neki megfogják és lelövik a 'csába. És nincs is ezzel semmi gond. Ezzel szemben nálunk jön a mély-igénytelen primitív kiccsalád szétveri a rendőrautót megverik a rendőröket akik nyüszítve menekülnek el a helyszínről majd ha mindennek híre megy rögtön ott teremnek a felforgató szarházi jogvédő szolgálatok akik az elkövetők mellé állnak sőt egyenesen adják alájuk a lovat. Sokkal-sokkal szimpatikusabb az usa módszer. Ott nem csak az elkövetőknek vannak jogaik ...[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest