- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ma nagyon dezsávű' érzésem volt, mármint az itt olvasottak miatt.
Gyalogátkelő+biciklis/nem-gyalogos téma.
Vasúti átkelő (jó szar...) után zebra van, nem szoktam padlógázzal menni. Látom, hogy közeledik a zebra felé egy biciklis (balról, tehát nem az én menetirányom felől). Szépen lassan megyek (35 körül), a szembejövő lassít, tán még nem állt meg (eléggé távol is volt a zebra végétől, még kb. 2 autó távolságra), de a biciklis már megállás nélkül hajt rá a zebrára, miközben én meg odaértem a zebrához, és szépen át is mentem rajta (mármint nem a biciklisen).
Érdekes szitu volt, szerintem elszidtak, hogy nézd a barom, nem engedte át a gyalogost.Tartottam tőle, hogy egyszer ez bekövetkezik, de eddig nem volt ilyen.
Elméleti kérdés: ha már állt a szemben lévő jármű, tehát lemondott az elsőbbségéről a biciklis javára, viszont én nem mondtam le az én elsőbbségemről (mert miért, és esetleg netán véletlenül esetlegesen véletlenül) és egy ilyenből gázolás van, na akkor mivan'?
Ugye elvileg elsőbbséget kell adni a zebránál, ha a szemben lévő jármű megáll, és elengedi a gyalogost aki ezáltal él az elsőbbségével.
Ha viszont nincs gyalogos (mert biciklis van), meggyőződtem, hogy nem kell elsőbbséget adnom, akkor mi a helyzet?(Igyekszem vigyázni magamra és másokra is, én is biciklizek, tehát rájuk és a motorosokra is igyekszem figyelni - elég sebezhető közlekedők)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest