- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz mephi666 #59484 üzenetére
Off, de az autós közlekedést is érinti. A környékünkön amerre munkába szoktam menni bringával, ritkábban autóval, az út mellett valami putriból vagy házból kijár 2 nagytestű kutya. Többször is megkergettek, meg próbáltak támadni, mikor eltekertem arrafelé, általában az útra nem jönnek rá, hanem mellette rohannak, de legutóbb az egyik az útra is rászaladt. És kurvára nem tudom kinek kellene szólni, hol kellene bejelenteni, feljelenteni(?). Ebben eddig csak rossz tapasztalataim vannak, mert a kutyák szent tehenek, sok ismerősöm ütött már el kutyát úgy, hogy elkerülhetetlen volt az ütközés, túrázáskor rendszeresen találkozok szabadba kiszökött vagy sok száz méterre elengedett kutyákkal, és volt nem egy eset, ahol mindenféle jogi úton próbálkoztak, de le lettek pattintva mindenütt akik panaszt tettek, és sok esetben még meg is vannak szégyenítve az "állatvédők" által. Holott ha az út közepén szabadon kószál egy kutya, ott egyértelműen egy felelős van: a gazdája.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest