Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    "És most ismerkedjünk a párhuzamos közlekedés szabályaival"

    "Jelentősen enyhítené a vasárnapi forgalmat az M7-es utópályán, ha az autósok betartanának néhány szabályt; ezek közül az egyik, hogy használják a Székesfehérvártól Budapestig tartó harmadik sávot - írta Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombati közleményében."

    Én nem tudom, a német autópályakezelők ezt egy olyan huszárvágással oldották meg (helyenként nem 3, hanem 4-5-6 sávon, jellemzően nagyobb városok körüli csomópontoknál, elkerülő szakaszokon, hogy a digitális tábláira kiírja, hogy mindenki egységesen mekkora sebességgel halad (forgalom sűrűségétől függően általában 80-100-120), amit a kamerák persze figyelnek is. Nem mondom, hogy egy Nürnberg körüli soksávos szakasz nem tud így is bedugulni, de ebben közrejátszanak általában a balesetek és az útjavítások, úthibák miatti sávlezárások is, másrészt azért itt az Eu gyakorlatilag legfontosabb közúti csomópontjáról beszélünk, ahol nem tudom, hogy óránként mennyi autó halad át, de érzésem szerint kicsit több, mint 3000.

    Igazából azt nem értem, hogy miért arrogáns és bunkó hangvételű közleményeket kell kiadni, ahelyett, hogy megnéznék, hogy máshol erre milyen megoldások vannak, és választani egy viszonylag jól működőt...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák