Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Möhe

    addikt

    válasz AMD Power #29560 üzenetére

    Tegnap nekem is volt gondom a holttérrel. Áruszállító lévén sajnos ott is megállok alol elvileg nem lenne szabad (most pölö az út bal oldalára/járdára álltam fel) .De elindulásnál jól láttam a tükörből hogy szabad a sáv.
    Index kinn, lassan megyek,mert padkáról kellett lejönnöm és élesen is kellett fordulnom(nah itt már nem látok semmit a forgalomból) ,mert kereszteződéshez közel volt az áruátvevés. Már javában a felező vonalon átmentem,de azért egy nyugger német túrista csak beerőszakolta a mercijét elém . :W
    Másik:

    Kapubeállóból jöttem ki,mert az udvarban "faxán" tudnak parkolni és a Sprinterrel nem lehetett megfordulni.
    Elakadásjelzőt kiraktam és lassan tolatok ki. (hosszú egyenes közepén vagyok,jól látható messziről ha valaki jön vagy megy ki innen)
    Jobbról,balról parkoló kocsik és alig látok el felettük,de akkor is csak egyik sávot tudom rendesen figyelni. Félig már itt is kinnt vagyok,pont a kabin van takarásban a kocsik miatt. De elhúz mögöttem dudálva egy busz ( felező vonalnál lehetett a gép segge) ,aztán mire eszméltem a másik irányból szintén dudálva nyugger papa lassan elmegy mögöttem.
    Ennél egyértelműbb nem tudom hogyan lehettem volna,minthogy index kinn és lassan mozgok. :( :W
    Ha meg én engedek el/ki/át valakit semmi köszönés csak megy tovább. :(((

Új hozzászólás Aktív témák