Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lex Icon

    senior tag

    válasz Resike #72882 üzenetére

    45 éves egyezmény felrúgására kellene készülni amit mondjuk az oroszokkal vagy a legharmadikvilágbeli országokkal a mai napig tartanak?

    Komolyan nem érted, miről beszélek? Ez nagyon gáz. Nem a konkrét kiváltó okot kell kitalálni, mert írtam, hogy az nem megy. Lehet az bármi, az ufóktól a felmelegedésig bármi. Ellenben azt, hogy a befektetéseimet terhelő adó megváltozik, azért arra lehet számítani, mert volt már ilyen. Mivel SZJA szempontból egyébként is alacsony adó van nálunk a többi országhoz képest (US:30%, D: ~27%,...) Dönthet a kormány (bármelyik) úgy, hogy nem a nagyokon keresztül áttételesen adóztat, hanem direktben, pl. SZJA növeléssel. Az adózás folyamatos témája a topiknak, így azt mint kockázati tényező muszáj figyelembe venni. És így kell végigmenni a többi kockázati tényezőn is.

    favagoJoska:
    Miből gondolod, hogy azok akik esetleg keresetlen szavakkal is illetik a kormány dilettantizmusát azok nem keresik a megoldást a kárenyhítésre?

    Akkor miért nem arról beszélnek? Ehelyett folyamatosan offolják a topikot az unalmas politikai nyafogásukkal/anyázásukkal.

    Ezt a NER-es Tony Robbins mindset dolgot meg szerintem ne erőltesd.
    Bocs, de én legalább a topik témájáról beszélek, ami szakkönyvekben is le van írva. Inkább te ne erőltesd a hozzá nem értésed, amit ezzel a "ne erőltesd" dumával és egyéb személyeskedéssel próbálsz elfedni!

    julius666:
    Egyrészt lásd fentiek, mert neked se ment át milyen kockázatról beszélek.

    Azon én nem lepődnék meg azért, hogy ilyen horderejű változások kapcsán sokan adják ki az indulataikat.

    Ez nem az a topik. Ezt vagy a "Dühöngő"-ben kell vagy valamelyik politikai topikban. Az arra való.

    avl:
    Örülök, hogy érted. :)

    Nálad pszichés felkészültségen illetve időtáv-felhasználási időszándéknak megfelelő portfólión kivül mi segíti ?

    A sok elolvasott, meghallgatott/nézett nálam okosabb ember anyaga. Amit lehetett linkeltem már sokat. Könnyebb elviselni egy problémát ha látod, hogy más hatékonyan kezeli.

    …azért csak érdekelne a portfóliód :))

    Bocs, de ezt nem teszem meg, mert a való életbeli dolgaimat nem akarom a netre felrakni. Ez nem a portfóliómról szól, hanem mindenről FB/... profil, személyes adatok, fotók, család, lakhely, minden.
    Többen is vannak akik felrakják, ennek én is örülök és elmentettem a legtöbbet, hogy tanuljak belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák