Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Tapsi #54868 üzenetére

    azért ezt ennyire ne egyszerüsítsük le. Venezuela meg Zimbabwe meg... valutája is szart se ér és "folyamat le van értékelve". Mondjuk ennél a két példánál inkább a leértélés/gyengén tartás az elég rossz szó. Aztán még se pörög a gazdaságuk.

    sztem pl magában a kiválló természettudományos oktatás sokkal-sokkal nagyobb versenyelőnye kínának mint az, hogy gyengén tartják a valutájukat.
    Eközben MOon a 15-16évesek 25-40%a funkcionális anafabéta, a logikai képesség vonalon már afrikai országok előznek minket. Matek, Fizika, Kémia óraszám megvágva helyett van hittan meg nemzet és honismeret... közben megyeszékhelyen!!! nincs matektanár az iskolában. Az ofő tartja a matekot aki azért sír mert 20éve kettessel ment át matek érettségin és nem érti a 6.as metekanyagot de neki kell leadnia. És igazából ez utobbiak még be se épültek a 2019es (erősen szépített) eredményekbe. A szögfügvény vagy kamatos kamat vagy valszám... nem megy de azt tudni fogják, hogy mit lát akkor ha belép egy 17.századi magyar parasztházba. Na ez versenyhátrány. Nem kicsi.

    Se talán egy hete volt plda amikor nav... ellenörzésekkel elveszik a magántulajdont. Na ez is komoly versenyhátrány. kisvállalkozók már nem is akarnak nagyok lenni, ha terjeszkednek külföldi cég indul...

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák