Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz #52830 üzenetére

    Ez igy szerintem egy db kiragadott komponense egy eleg komplex kepletnek. Az atlagember alapbol kurvasok fele dologra kolt, sokfele kiadasa van, tobbfajta beveteli forrasa, mindegyiket erinti az inflacio, es ezek alapjan azt mondani 2-3 nagybetus HA-val a kepletben, hogy csak es kizarolag a hitelere fog az inflacio jotekonyan hatni, doreseg.
    Lehet, hogy arra eppen jotekonyan fog, ha fennall 2-3 feltetel, de meg mindig nembiztos hogy az eletszinvonala pozitivan vagy barmerre is moccant. Szerintem ez pl osszkepben fontosabb mint egy db koltsegelem.
    Ha mar befektetesi pelda, mintha valakinek akinek 10db reszveny van a portfoliojaban, annak orulne hogy az egyik ment 30%ot, a masik 9 meg ment - 30at....

    Tapsi: az a kerdes mar felotlott benned, hogy ha a gazszerelo es atlagpolgi tarsai evrol evre 5-10-15%kal keresnek tobbet, hogy a p*csaba lehet az inflacio csak 2-3% vagy annyi sem?
    Feltalaltuk a 21. Szi gazdasagi bolcsek kovet vagy mifene?
    Szerintem a kozgazdasag alapjait azert meg nem sikerult egyik orszagnak sem atirnia, igy mondhatnam valami buzlik Daniaban....

Új hozzászólás Aktív témák