Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    válasz Oppenheimer #36032 üzenetére

    Engem nem zavarna ha abba akarsz fektetni, sot, nekem az ugye jo :)
    Es igen, ez az egyik indok, hogy nem irom be, nem kell mindenkinek megszakertenie :P

    Miert meghokkento? Igazabol azert irtam, hogy legyen egy masik velemeny is, ne csak mindig az "ETF a kiraly" (amugy sosem tagadtam, hogy kiraly dolog, jo az, nekem is van).
    Mennyiben mas az, ha milliokat olsz egy sajat vallalkozasba? Mindig mondjak, hogy vallalkozni kell, ugy lehet meggazdagodni. Hat, sok ember belerokkant penzugyileg mar ebbe...
    En ugy vagyok vele vallalkozzon mas, ha tetszik, beszallok. Ha lenne uzleti erzekem, no meg kapcsolati halo se art, es vallalkozoi ambicioim, elinditottam volna a sajat vallalkozasom is amugy. De mivel ezek nincsenek meg, igy hat rabizom masokra.

    @Mercutio_: Ki mondta, hogy nincs ingatlan? Azt irtam nagyobbat.

    @(#36034) Oppenheimer : Mi szamit gyorsnak? Kaszinozni is lehet, vagy binaris opciozni. Nem szandekozom eladni a reszvenyeimet jo par evig. (ETF-nel azert remelem persze gyorsabb).

    Kinek mi a vermerseklete. En is ugy voltam vele, hogy hulye lennek egyedi reszvenyekbe fektetni, az ETF a kiraly. Aztan tessek... sokat valtozott a gondolatmenetem par ev alatt. Persze lehet majd ugy fogok erre visszagondolni, hogy tenyleg hulye voltam...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák