Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz csakb #23317 üzenetére

    Például így.:DDD Vagy csak szimplán tájékozódik, olvas teszteket, néz képeket, stbstb...

    Amúgy volt itt egy ZX1 tulaj (nem tudom már ki, nem akarok rossz nevet mondani), tőle kérdezném: amikor a gépre csatlakoztatod a f.gépet USB-n, neked sem enged törölni azzal az üzenettel, hogy a meghajtó írásvédett? Én microSD-SD átalakítóval használom, 2 átalakítót is próbáltam, néztem a pöcköt mindnél, hogy jól álljon, de sosem akarta engedni a törlést. Van erre vmi beállítás, vagy ez van, fogadjam el?
    A másik: hogy lehet az arcot elmenteni, hogy valami nevet rendeljen hozzá?

    Amúgy a ZX1-es szotri: szigetszentmiklósi osan, bemegyek, nézem, 35k a fekete, 40 a fehér. Eladóhoz oda, mondom h kéne a fekete, mondja, h utolsó darab, stb... mondom mindegy, kell. Kinyomtat 1 cetlit, menjek a vevőszolgálathoz, mindjárt hozza a dobozát meg a tartozékait, OK. Kifizettem, boldogan mentem garit érvényesíttetni, kiveszem a dobozból a gépet, látom a kijelzőn 5cm-es, 1mm mély karc. Mutatom, OK, visszavesszük.(Közben úgy felidegesítettem magam, mint állat...) 35k vissza kétezresekben (:W), mentem vissza nézni, mi van még, ami jó. FS30 ott volt, 35k az is, de gondolkodtam, hogy megveszem a fehéret, így is lett, megint mentem ua. csávóhoz, ő bocsánatot kért, stb., mondtam, hogy adja akkor a fehéret, vegye ki, megnézem, és ha jó, elviszem. (Persze megpróbáltam lealkudni a fekete árára, kevés (0) sikerrel, 1 próbát megért:DDD) Ezen 1 karc nem volt, mondom viszem, menjek a vevőszolgálathoz, hozza mindjárt dobozostul. OK, odamentem, kipróbáltam, működött, és elhoztam.
    Kicsit bántott a dolog, annyira örültem, amikor megláttam, hogy 35, és a fekete annyi, ami jobban is tetszett, mostmár persze nagyon tetszik a fehér is:DDD Szerintem még így is jó üzlet volt, máshol 50 körül van.:D
    Nagyon tetszik a gép, nem csinál rossz képet (pláne, ha manuálisan beletúrsz egy kicsit), csak a használati utasítás kicsit hiányos, meg idegesít, hogy amikor bele akarok menni egy menüpontba a középső gombbal, akkor kilép a menüből.:W Majd hozzászokok, egy ideig ez van, zoomolni nagyon halkan zoomol, jó videót csinál, szóval meg vagyok elégedve vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák