- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz Potzee #41996 üzenetére
XFX XPS 750W-BEF
1x 12V, 62A, max.744W, 80plus Gold, full modulárisPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
tornas
őstag
válasz Potzee #42003 üzenetére
Az optikai meghajtó +5 V-os zárlatnál valszeg összehegged a PC házzal.
Szerintem ezen a tápon rendesen kalibrált védelem sincsen. Kíváncsi lennék a szekunder oldali kettős-diódák méreteire. Valszeg (sőt, biztos) nemigen tudná teljesíteni a ráírtakat. Moslék minőségű cucc, pláne 12 rongyért.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
dewil666
őstag
válasz Potzee #42044 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
Akkor a CTG 500-80 as lesz. Én is inkább ezt választottam volna.
Köszönöm!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Potzee
addikt
válasz Potzee #42183 üzenetére
A haverod lehet, hogy jobban járna egy COOLERMASTER RC-120A-KKN1 Elite 120 Advanced + FSP 350W FSP350-60APN combo-val...(21k)
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
törölt tag
válasz Potzee #42183 üzenetére
Nem mertem rányomni ezt a bélyeget látatlanban. Vártam/várom hátha MMIX tud róla valami konkrétat. (Mármint a PowerMan belsőkről)
'főleg az ANTEC HCG 520M - szintén egyágas, Seasonic elektronika'
Szerintem a Seasonic M12 II 520-nak csak a doboza más esetleg az ára(#42185) Chaser
Szintén MMIX fórumtársat tudom felhozni. Azt hiszem ő írta, hogy pár jó minőségű képből tisztázza a kételyt.(#42186) Duliee
Típusra így is úgy is szükség lenne, mert hiába 300W. Az InWin TFX 300W-os tápok között a sima 80+tól egészen 80+Platinumig terjeszkedik. Ugyanígy 8-18A-ig erősödnek a 12V-os ágak.[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Potzee #42184 üzenetére
köszi mindenkinek, az sok neki 21k sajnos
ezért vadászik olcsóbb dolgokra, mert ajánlották neki számtechboltosok -mondtam neki, hogy az néha felejtős dolog- így akkor ajánlani fogom neki ezt a kombót ezzel a táppal, vagyis amit fentebb linkeltetek a 9k-s és akkor keresünk hozzá valami házat
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Garsza
veterán
válasz Potzee #42375 üzenetére
Ha nem ajánlott táp a jelenlegim akkor mért van az ajánlott listában ebben a topikban az első HSz -ben? meg a PH-s teszten is azt írták tetszett. De ha azt javaslod cseréjem akkor valami olyan érdekelne ami 80+ Gold minősítésű legalább és 350-400W között van a legjobb hatásfoka.
-
fLeSs
nagyúr
-
syberia
veterán
válasz Potzee #42522 üzenetére
Nagyon tetszik az a kis G360, 12V ágon ugyanannyit tud mint
a mostani FSP 450-es és gold hatékonyság...14-ért megvenném
de a mostani árak mellett egyszerűen nem éri meg lecserélni a régit1 éve írták itt: Most nagyon jó áron (~13k) van a 400-as Aurum...
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
djzsolt12
csendes tag
-
djzsolt12
csendes tag
válasz Potzee #42534 üzenetére
Az nem nagyon számít hogy moduláris legyen csak az ár, nem szívesen mennék 900 fölé, hanem azon belül. De amúgy szerintem a chieftec se hinném hogy problémába esne 2 olyan kártyával mert azért ahogy néztem teszteket, elég jól üzemmel. a tesztekbe két gtx295-ös kártyát is elbírt pedig azok sem kis fogyasztással rendelkeznek, de várom még a további javaslatokat, meg hozzászólásokat.
-
jeni
félisten
válasz Potzee #40532 üzenetére
Üdv
Ez a fajta regisztráció sehogy sem működik.Email reg az megtörtént de maga a terméket nem lehet regisztráltatni a+3év garanciáért.Oda van írva,hogy csak 30 napon belül vásárolt termékekre vonatkozik.
ez az angol weboldalon található
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Potzee #42701 üzenetére
amit bejelöltél annak van egy bibije!
valószínű,hogy még a postaköltség,vagyis a futár költség is rákerül.akkor nézd meg,hogy Szegeden milyen PC boltok vannak és az elérhetőségüket tedd ide és segítünk neked kiválasztani tápegységet 6-7000 Ft körüli áron ha van nekik éppen,vagy 9000 Ft-ig keresünk valami jót Szegeden.
[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
válasz Potzee #42701 üzenetére
Szegeden kellene, mire leér ide addigra 10eFt
Látom, lassan már inkább azt mondjátok maradjak a Codegennél és várjam meg míg elszarja a gépet, mert jelenleg nem vagyok hajlandó többet költeni erre. Tehát nincs a rossz codegenhez képest semmi alternatívám, ami előrelépés lenne. Sem a Gigabyte, sem a használt, jó minőségű tápok táborában.
Köszönök mindent előbbre nem jutottam , sőt. Persze így is rengeteget segítettetek, de nem úgy ahogy vártam, reméltem.
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
válasz Potzee #42708 üzenetére
Értem, köszönöm!
Akkor marad a SS. Remélem ezzel nem nyúlok mellé.KAMELOT: köszi, de FSP-t nem. Egyszer eldurrant egy 400-as azóta kerülgetem. Persze ettől még lehet jó táp amit ajánlottál.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest