- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz Pokesz007 #129099 üzenetére
Tényleg....
Dear Zolee0307 és tomsolo! Tűkön ülve, és nagy szeretettel várjuk a beszámolót a Seasonic Prime és Riotoro Enigma G2 tápegységekről!
Hálás volnék, egy részletesebb "Pro/Contra, avagy Tetszik/Nemtetszik" jellegű részletesebb bemutatóért!"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz MadKet #129100 üzenetére
"Riotoro Enigma G2"
"Seasonic Focus+ Gold" belső, kapcsolható félpasszív működés, teljes modularitás, és 10 év gyári garancia... Valamint jelenleg a legolcsóbb "Gold" hatásfokú Seasonic tápegység ebben a kategóriában és teljesítményben.
Szigorúan csak ott szabad megvenni, ahol megadják rá a 10 év gyári jótállást. (A többi forgalmazó "nyaljon sót"!)
És akkor gyakorlatilag 10 évre levan a gond a tápegység vásárlásról. Ennek a teljesítménye is bőven elegendő lesz szinte bármilyen jövőbeli fejlesztésedhez."Aquila non captat muscas."
-
Amerigo57
őstag
Egy kis érdekesség.
Az alábbi vidéki kisker egyik most
összeszerelt konfigurációja,
(Corsair 1000D átalakított ház , ASUS Dominus Extrem alaplap
+ Xeon W-3175X processzor + 2db RTX TITAN VGA.)
A konfigurációt , :
2 db ASUS THOR 1200 Watt tápegység táplálja.
Link: -
tomsolo
addikt
válasz Piftuka #129102 üzenetére
megjött - csak ma tudtam elmenni érte.
Belenéztem azért, marha igényes a csomagolás, vannak ilyen szatyrok matricák, fiszem-faszomok hozzá. A manuál vicces - kb vedd ki a régit tedd be az újat.
Még nem volt időm beépíteni majd hétvégén, sry. Hogy mennyi a garancia azt ne mtudom, én aquatól vettem, ők a számla mellé küldtek egy 5 éves jótállási papírt.
Igen ám, de a dobozon rajta van az importőr grancialevele(a rendes jótállási jegy) azon meg 10 van.
Szóval a fasse tudja.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Szinyák
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérném tápegység választásban, mert a jelenlegi FSP Hydro G beadta az unalmast az adatlapomon szereplő konfigot kellene ,hogy kiszolgálja.
Lényeg,hogy minőségi ,halk, full moduláris (flat kábeles) 750.-es kategóriát szeretném megcélozni . Ár : 30-45e
ha a 24pis.-es is flat nem hátrány.Az alábbi márkák között gondolkodok:
1. Corsair
2. Seasonic.
3. Evga.Előre is köszönöm a segítségeteket !
Szinyák
-
zolee0307
őstag
válasz Pokesz007 #129099 üzenetére
+ Piftuka
Úgy volt, hogy tegnap hozta a futár, egy tenyérnyi csomagot. Mondom ez mi? Hát a csomag. A boltban valamit összekevertek, mert valami kábelcsomagot küldtek. Úgyhogy most várom, hogy élőkerítsék a tápomat.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
asynur
tag
válasz Piftuka #129082 üzenetére
Köszönöm a részletes választ és a linkeket/leírásokat, így könnyebb lesz dönteni
Kicsit utána olvastam az Nzxt garanciának ezt találtam és nem túl bíztató:
„ In Europe:
Within the first year after purchase, please return your product (or for power supplies installed within our enclosures, just the failed power supply) to your dealer or reseller for a replacement. If the product is still within warranty and you can no longer return it to your dealer, please contact NZXT Customer Support for assistance and instructions. NZXT will not accept returns without prior approval.”Ahogy keresgéltem több helyen írták, hogy nincs nagyon valódi európai support tehát ha fogadják is egyáltalán a garancia igényt, akkor is valahova Észak-Amerikába kell elküldözgetni…
Tehát az a 10e-vel olcsóbb, hogyha gond van valóban jóval drágább is lehet.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #129105 üzenetére
Na beszereltem (majdnem a földhöz vágtam mert nem indult el elsőre, már csomagoltam vissza mikor láttam hogy nem dugtam vissza az alaplapi front panel kábelt ).
30% terhelésig fanless, majd ilyen silent (0-200rpm) kb 50%-ig onnantól 450 rpm ez is 15 dba val.
MIvel nálam a teljes fogyasztás nincs 300W se, lényegében hangtalan a cucc nálam.
A kábelek kondisak, ezért a végük előtt 5centivel kb mint egy bot, elég merevek/hajlíthatalanok, szerencsére utána van egy kis lauf hajlitgatni igazítgatni(azért annyira nem volt vészes szerelni, pedig nekem ritka szar szerelőgyilkos házam van.)
A PCI kábel végek duplázottak(mondjuk egy single 6pines csatinak jobban örültem volna) és kettő van belőlük(épít vki még sli-t?)
A molex/venti kábel ari .
Tuti minőség, elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
Sziasztok!
A következő gépbe néztem ki őt: BITFENIX Formula 650W
i7 7700 / 1080 Ti Founders Edition / 1db 500gb SSD / 1db 2TB HDD / 16gb RAM.
elég lesz ez a táp? van valami ami ajánlottabb a 30 alatti ársávban? -
Kantorpe
tag
Udv,
Újabb configot tervezek lélektani elavulás okán, kérdés, hogy nem igazan akarnék új tápot, de ha kell mégis mit érdemes. Legszívesebben semmit nem költenék rá, ezért ha lehet ne csilliárdos dolgok legyen.
7/24 jár a gép APC ups van pure sinewave
Gbyte lap B450
Ryzen 3600 /100% is fog pörögni üresjáratban bányász 65W TDP emlékeim szerint/ NoOC
2x16 3000 cl 16
1 ssd
6 hddMost egy Corsair HX520 szolgál a régi buldózer felett.
Köszönöm.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
zs198
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Super Flower Leadex 650 W -os 80+ gold tápom.
2 éves és teljesen hibátlan.
Viszont platform váltás előtt állok.
Ahhoz vajon elég lesz?Egy Asus tuf Z390 Gaming lap
i7 8700K/9700K/9900K-s proci (pénztárca függő) Minimál tuninggal.
hűtő: BeQuiet Pure Rock léghűtés /egyenlőre/
GPU: Asus Geforce 1070 Strix 8 GB
2X16 GB ram vagy 2X 8GB ram
1 db 1 TB, 1 db 2 TB-os HDD. 2 db 250 GB-os SSD.
1 db m2-es SSD.Igazából a fő fogyasztók ezek lennének.
Elég lehet vagy kell a nagyobb táp?
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv. -Zsolt-
-
Paxker315
addikt
válasz zs198 #129114 üzenetére
nem lesz gond Van, aki 8700k OC és Vega56 mellett 450-est használt. Egyelőre fölösleges cserélned, 650 watt mellett kinyomhatod a szemét is a procinak, GPU-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz tomsolo #129110 üzenetére
Grt hozzá
Ilyen lett?
RIOTORO ENIGMA G2 750W (PR-GP0750-FMG2-EU)Valahogy kitaláltam a hozzászólásaidból ,igen nehezen jött le,hogy milyen típus.
Az a baj,hogy sok ajánlás van,kb egy árban,nehezen fogok,tudni dönteni táp ügyben 650W mindenféleképpen,de 750W-re is kapható vagyok,ha árban megfelelő nekem. Persze,minden pénz kérdése.
[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Piftuka
veterán
válasz Szinyák #129106 üzenetére
" a jelenlegi FSP Hydro G beadta az unalmast"
Mit jelent ez pontosan? Mi hibásodott meg rajta? Mennyi idő után?
És pontosan melyik típus?
"Az alábbi márkák között gondolkodok:"
A lapos ATX kábel ezektől a márkáktól nem fog kijönni ennyiből. (A Corsair RMi az egyetlen, amelyik ilyennel szereli az eszközt, de az ára a 60.000 forinthoz közelebb van.)
Egyébként a megadott márkák termékei közül a
- "Corsair RM 750x" (Gold, CWT belső)
- "Seasonic Focus Plus Gold 750"
- "Seasonic Focus Plus Platinum 750"
- "Seasonic Focus GX 750/850" (Gold, a kábelekről a kondik leszedve)
- "EVGA SuperNOVA G3 750" (Gold, Super Flower Leadex II belső)
férnek bele a keretedbe.
Ezen kívül a most emlegetett "Riotoro Enigma G2" (Seasonic Focus Plus Gold belső), ami jelenleg még ár/érték bajnok."Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz asynur #129109 üzenetére
"Kicsit utána olvastam az Nzxt garanciának ezt találtam és nem túl bíztató:"
Nem bizony. Ezért javaslom mindig, hogy legyen mindenki tudatos fogyasztó!
Csak és kizárólag olyan forgalmazókat támogassatok (megérdemlik), amelyek a hivatalos hazai importőröktől, vagy a gyártótól közvetlenül szerzik be az általuk forgalmazott termékeket.
(És tessék olvasgatni az aláírásomban lévő oldalakat is... hasznos írásokat, és információt lehet azokon találni! )"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Nagyon klassz kis csomag! Használd egészséggel nagyon sokáig, ezt kívánom!
"A végtelenbe és tovább!"
Kérdés: milyen hosszú az ATX és CPU kábel, és milyen minőségűnek ítélted meg a tápon lévő moduláris aljzatokat, és a kábelek csatlakozó dugóit?"Aquila non captat muscas."
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tápegységet, és ebben kérném a hozzáértők segítségét a megfelelő táp kiválasztásához.
Videokártya : Radeon RX580, Cpu: Amd Ryzen 7 2700X, alapla: Asus Prime X470-Pro ezekhez a perifériákhoz kellene. -
Piftuka
veterán
válasz tomsolo #129127 üzenetére
Ne legyen rá szükséged soha, ezt kívánom!
Egyébként az AQUA-nál gyalázatosabb cég nem sok van. Amennyiben esetleg 5 éven túl meghibásodna az eszköz, akkor se hagyd magadat lerázni! A hatályos jogszabályok szerint 10 év gyári jótállás van erre a termékre, és azt nekik kell biztosítaniuk, mert a fogyasztói szerződést velük kötötted.
Más kérdés, hogy mennyire "kellemes" a jogaidat egy Békéltető Testületi eljárást, vagy rosszabb esetben, Bíróságon lefolytatott polgári pert követően érvényesítened.
Sokadszor mondom: tisztességes forgalmazótól (sajnos kevés van) tessék vásárolni!"Aquila non captat muscas."
-
arcitec
addikt
válasz Piftuka #129122 üzenetére
Piftuka : Ha már végre találtál tápot jelezzed kérlek mifélét ami jó, mert most felépítettem a hűtést, ahogy korábban felvázoltam, most a tápot hallani. Khümm. Hát van egy kis "fémes" venti hang.Nyilván az a hang zajos amit hallani.Eddig elnyomta a többi. Tehát 0.cpu pin cpu.
1. alaplapi pin y kábelen 1 hátsó + 1 felső. 2. alaplapi pin y kábelen 2 front. 3.alaplapi pin HUB-on 2 HDD venti.Heuréka is így látja már a hubot is.Minden venti egyforma. A Phantek hátsót átraktam előre. Hátra és fentre 2 db Noctua. Lát mindent a bios is, de ügye vezérelni kényelmesen, no meg belőni a szinteket a szoftver-el lehet. [kép] A Gigabyte APP centerén és ezen belül a SIW-el tökéletesen lehet konfigurálni.Semmi előlapi panel nem kell . És INGYEN VAN. . Sőt 4 féle mód-ot is lehet használni: [kép]Szóval a tápot azt lehet lecserélném félpasszív-ra. 650W-ra ki mit ajánl. Illetve kiváncsi fáncsi vagyok mit veszel. Az ár max 50 eft,de persze azt csak azért írom,hogy ne legyen téma a mennyi a keret, mert azért inkább legyen 40-45eft.Azt nem is értem miért terjedt el a keret. Kell ajánlani rétegenként és mindenki azt választ amit akar. Persze a keret csökkenti a felsorolandókat nyilván való.
U.I: Olcsón akartam,nem is cserélni. Most meg ott tartok, hogy ha már lúdra jutottam, legyen kövér és finom.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
qdak
addikt
Hello Hozzám került (Inter-Tech Sinan 500W (SL-500A) ) nem ismerem, mennyire gagyi táp ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Piftuka
veterán
Egyszerű, Solytech belsős tápegység, annak megfelelő olcsó belsővel. Rövidzár védelem mindenesetre van benne, és még működik is.
Én azonban ennyire elavult tápegységre még egy régi gépet sem kötnék rá. Az árkategóriájában (esetleg 2-3 ezer forinttal többért) lehet kapni sokkal komolyabb, jobb minőségű, megbízható tápegységeket is.
Ne cseréld le a 400-as FSP-det erre, ha esetleg abban gondolkodsz..."Aquila non captat muscas."
-
qdak
addikt
válasz Piftuka #129132 üzenetére
Köszi, eszemben sincs, elég a
400Wbár ő sem mai gyerek amúgy (most nézem az FSP CRG-400, csak 350W)
Ettől függetlenül volt, hogy másfél hónapot ment kikapcs nélkül, még a régi csatlakozós volt, azokat áttalakítottam [link], csak én simán összeforrasztottam, meg kapott 1 szürőt a 230V bementreUtolsó: Asus 450W A-45GA [link]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Gépfejlesztés előtt állok, s nem tudom tesztek alapján sem eldönteni, hogy elég-e a tápom vagy az is csere:
A várható konfig:
i5-8600
Átlag GTX1080 8gb (semmi oc)
16gb ram
1 SSD
1 HDD
+1 venti a házbanA jelenlegi tápom egy FSP Hexa+ 500W (80+).
Csere vagy nem csere?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz hackeeeee #129012 üzenetére
igen
hatásfok(eta) = hasznos teljesítmény/felvett teljesítmény - ahol értelemszerűen a hasznos mindig kisebb, és eta elméleti maximuma egy
90%-os hatásfokkal (eta=0,9) konnektorból 100w-ot kérő gép 90w-ot kérne ha a hatásfok 100% lenne
90%-os hatásfokkal számolva nálad 270w - 60% terhelés - amit ténylegesen kér a konfig - nem olyan bonyolult ez, talán általános iskola 7-8. osztály , mégis még mindig divat erre is a hatásfokot keverni a terhelhetőséggel -
mondjuk én sokallom, nagyon meg kellett azt a 3400-et rángatni, és nagyn kraftos 2060s-ed lehet - nálam defaulton az 590 és a zen 2700 allcore 3,6-on megállt 300-nál konnektorból szabadjára engedett fps mellett játék alatt -Ribi
pont ez h nem csak eu, nem usa, nem kína, nem fekete, nem fehér, nem magyar, nem japán, hanem mindenki tevékenysége számít, akkor is ha úgy gondolja h pont az övé nem oszt/nem szoroz semmit - sajnálatos, hogy az emberek 90-95%-a legalább ezt gondolja, azért tartunk ott ahol -
sok kicsi sokra megy, lassú víz partot mos és egyéb közhelyek blablabla_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ez jól hangzik mivel mérted a fogyasztást?
egyébként meg vidd vissza nekik, konzolvilágnál pl 10 évet adnak rá, pár ezerrel drágábban, azért nem mindegy - volt némi afférom velük, de végül megoldódott, vállalható boltok közt vannak - mondjuk az emaghoz képest jó az aqua, ők kemény két év gart adnak rá ( : -szerk:
venti ha megy nem kerreg? ( : cw nincs? vga melyik pontosan?[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zolee0307
őstag
válasz Piftuka #129120 üzenetére
Ja, rbx.
Egyébként ez a visszaküldés gariba érdekes kérdés, pl európai központba biztosítással, csomagkövetéssel nem olyan vészes, a posta árai szerint.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
1pici help kellene. A Tápegységem 1 Enermax MaxPro 500W.
A Ventilátora el kezdett zúgni, ezért először megolajoztam a csapágyat-elég sokáig jó is volt, most viszont ez már nem segít.
Tudtok ajánlani vmi oldalt- ahol tudok rendelni 12cm bele való ventit? a lényeg h 2pin-es legyen, hogy ne kelljen át alakítani. köszönöm előre is.
-
tomsolo
addikt
válasz Chaser #129138 üzenetére
Nem kerreg a venti, semmi hangja nincs. Onnan tudom hogy megy ha rá teszem a kezem akkor érzem hogy forog. Cicergés 0, nem sípol vele a gpu. (A profilomban ott vannak a cuccok.)
Powermetert majd hozok és kimérem az idle meg a load közti különbséget.
Ezt a garis dolgot felesleges túl lihegni, az aquás bizonylaton 5 év van:
"Garanciaido
RIOTORO Enigma G2 750W moduláris tápegység /PR-GP0750-FMG2-EU/ 1 db
Egyedi azonosító: R1804AA123710850
2025. 01. 04.
Kiállító Átvevo
A jótállás a fogyasztó törvénybol eredo jogait nem érinti.
A fentieket tudomásul véve az általam vásárolt termékeket sérülésmentesen, megtekintett állapotban, minden tartozékával együtt hiánytalanul átvettem.
A GYÁRI Jótállási jeggyel RENDELKEZO TERMÉKEK MEGHIBÁSODÁSA ESETÉN A GYORSABB ÜGYINTÉZÉS ÉRDEKÉBEN A GYÁRTÓI GARANCIALEVÉLEN TALÁLHATÓ ELÉRHETOSÉGEKEN IS
ÉRDEKLODHET!
A garancia levélen szereplo tételekre 12 hónap jótállást vállalunk (használtcikk kivételével) szakszeru használat esetén, amelyet a garancialevéllel érvényesíthet. Az ennél hosszabb jótállási idot a jótállási
jegyen a feltüntetett érvényességi dátum jelzi.
ALKATRÉSZEK VÁSÁRLÁSA ESETÉN AZ AZOK KÖZÖTTI ILLETVE A MÁR MEGLÉVO ALKATRÉSZEKKEL FENNÁLLÓ INKOMPATIBILITÁSI PROBLÉMÁKRA SEMMILYEN GARANCIÁT NEM
VÁLLALUNK.
- Jótállási igényét a fogyasztó elsodlegesen a termékhez kapott garancialevéllel érvényesítheti. Amennyiben a jótállási jegy, fogyasztó részére átadása elmarad, úgy a fogyasztó - igénye érvényesítéséhez - a
Társaságunkkal létrejött szerzodés létrejöttét más módon is igazolhatja. A szerzodés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló
törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja.
- A javítás helyérol: A jótállási és szavatossági igény a Bp., XIII. Váci út 20-26 alatti szervizünkben (nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig), vagy bármelyik szaküzletünkben érvényesítheto. Kiszállítással rendelt
termékeink jótállási igényét szaküzleteinkben vagy a Váci úti szervizünkben érvényesítheti, illetve külön díjazás ellenében garanciafutárt kérhet érte a garancia@aqua.hu email címen.
A rögzített bekötésu, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés
helyén nem végezheto el, a le- és felszerelésrol, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
- A jótállási jegyrol: Ön a jótállási igényét elsodlegesen jelen garancialevéllel érvényesítheti, ezért kérjük, gondosan orizze meg. Elveszett garancialevelet nem áll módunkban pótolni. A garancialevélen történo
bármilyen utólagos javítás, törlés, vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a garancialevél érvénytelenségét vonja maga után...."A gyári jótállási jegyen meg 10 év. Ráadásul olyan helyen dolgozom ahol az egyik szint tele van műszerésszel, szóval inkább odaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Legolcsóbb használható tápegység budget gaming pc-be?
Annyi a kitételem, hogy legalább fekete legyen.
Először középkategória lenne (1050ti), majd menne bele egy erősebb videokártya.[ Szerkesztve ]
-
Szinyák
őstag
válasz Piftuka #129119 üzenetére
[FSP Hydro G 750] ~ 3 évet használtam ..
Hogy milyen komponens adta meg magát benne azt nem tudom . Simán netezês közben halk pukanás egyböl ki is kapcsolt még azt sem lehet mondani hogy terhelés alatt lett volna .. nem rég cseréltem vga-t 1070 et egy rx 5700xt váltotta elsőre arra gondoltam ott lesz a hiba de volt egy Corsair tx 650 a régi Sandy bridge konfigbol azal ki tudta próbálni ,hogy nem e vitt magával v.mit de hála működik eről csak ha terhelve van a vga akkor coil whine_ ol .. megy vissza gariba..
Ezért is írtam hogy kellene egy jó minőségű 750 full modular halk minőségi táp ..Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok, az adataimnál szereplő rendszert szeretném bővíteni egy RTX 2080 superrel. Elegendő lenne a tápom az új kártyához?
[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
Sziasztok,
Úgy néz ki, kinőttem a jelenlegi tápegységemet (COOLERMASTER G550M).
Tudnátok ajánlani maximum ~25eFt környékén olyan tápegységet (lehetőleg CoolerMaster modulárisat a már megvásárolt extra kábel miatt), ami az alábbi konfigurációt elviszi gond nélkül?
- AMD Ryzen 7 2700 processzor
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC alaplap
- G.SKILL 32GB KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming series Aegis memória
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 videokártya
- 1 SSD, 1 Blu-ray író, 4 HDD
- KOUWELL PE-101 2x FireWire (IEEE 1394a) PCIe 2.0 bővítőkártya
+ gyakran megfordul az USB portokon is valamilyen adattárolóElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később