-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
tvse1995 #166722 üzenetére
Most volt Xiaomi bolt nyitás, ahol 75k-ért lehetett megvenni a 8 gigás 5g-s modellt.
Sokan tették fel apróra egy kis nyereség reményében.
Nagyon jó kis telefon, csak ajánlani tudom.
Vegyél egyet apróról, hivatalos Xiaomi garival!
Mindenképpen az 5g-s változatot kell venni. -
BenHans
addikt
-
quailstorm
félisten
válasz
tvse1995 #71539 üzenetére
J az egyébként sokkal gyengébb, butább és rosszabb mint az Xperia mini ST15i. Gyakorlatilag egy fos. De jól tud fagyni.
Ez az az árkategória ahol a gyári rendszert nagyon gyorsan el kell felejteni. Találtam neked Blade Q-t, az összehasonlíthatatlanul jobb élmény adna. De amúgy a J-nél még a Galaxy S-em is 6x jobb.
Xperia U már nem annyira gáz, de 768MB RAM legalább legyen már, pl Ace2. De az is egy rettenet, pláne gyári ROMmal. -
Morris
veterán
válasz
tvse1995 #4111 üzenetére
Ha pl a SGS Advance telót szeretnéd megvenni, akkor a honlapon 47.304. Huf.
Viszont flottás új előfizetést nem tudsz venni honlapon, mert az egy külön akciós (nem publikus) csomag. Ebben az esetben ezért az árért fogod megkapni a telefont:
T-Pontokban és partnereinknél: 52.560.- Ft - j
szerk: ja és 2 év hűségről beszélünk. Az 1 év értelemszerűen magasabb árat eredményez.Persze a részletfizetéses lehetőség működni fog nálad is!
-
Morris
veterán
válasz
tvse1995 #4109 üzenetére
Ha a flottánál lévő illetékes írásban hozzájárul az új előfizetés megvásárlásához akkor igen, lehet.
Én most ugyanebben a cipőben járok.
Kértem egy hozzájárulásos papírt és azzal tudok vásárolni új előfizetést + készüléket. DE sajnos kedvezményt a készülékre nem fogsz kapni. (tehát nem annyi lesz a telefon ára mint ami a T honlapján van)
Én legalábbis nem kaptam, mivel azt mondta az ügyintéző hölgyike, hogy nekem a flottás díjcsomag a kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest