Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok!

    lumia 520 topicban tettem fel ezt a kérdést, de itt is megteszem, ottani ajánlásra. illetve anniyval kiegészítem, hogy egyéb alternatívát is elfogadok, hátha tetszik. árban nem tudok keretet mondani, mert t-nél veszem, akcióban, olyan 30k legyen mondjuk(a desire 200 23 ezer, a lumia 520 meg 28 asszem)

    megerősítésre lenne szükségem, nem tudok dönteni. öcsémnek nézek telefont, egy low-low-low használhatatlan ősrégi androidos lg-t vált majd az új masina. én világ életemben htc fan voltam, most is az vagyok, és anno 4 éve androiddal kezdtem az okostelefon pályafutásom, szóval a droidos htc-ket már elég jól ismerem. ennek kapcsán a htc desire 200-at néztem neki, ami beleférne a keretbe.

    elég sokszor körbejártam a témát, huaweit meg hasonlókat nem akarok, hiába a jobb hardver azonos áron. aztán szembe jött a lumia 520. mindig is szimpatizáltam a nokia wp telefonjaival, csak nekem sok sok ezernyi app van a play-ben, emiatt nem fogok rendszert váltani. viszont neki lehet, hogy most lumiát kéne vennem. az 520 inkább az én desire x-emmel van pariban, mint a desire 200 és hasonló árú droidok hardverével. konkrétan egy klasszissal jobb.

    szóval desire 200 vs lumia 520 kérdés előtt állok tanácstalanul.

    desire 200:

    + megszokott htc minőség
    + megszokott, ismert hibák/előnyök, sense
    + play store
    - gyenge hardver, fix fókusz

    lumia 520:

    + pöpec hardver, 720p, autófokusz
    + android hibák, memóriaszemetelés nélkül
    - tök ismeretlen a rendszer
    - android hibák nincsenek, cserébe wp "betegségek" vannak

    csomót viberezne meg fészbukozna, ami miatt kellemetlen, hogy az értesítések késnek + nincs led értesítő - ellenben a dorid bezabálja az 512mb ramot ha ezeket multitaskolja, mint a huzat. megint csak nem tudok dönteni ebben a kérdésben sem.

    előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák