- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Hexetra
tag
srácok, aki esetlet vágja a szoftverfrissítéses témát.. pls írjon rám,,, kibaxott nagy gondba vagyok ><
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Hexetra
tag
trash (L) :d
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Peti567
aktív tag
A samsung i8910HD nek akkor kapacitív (azaz tapizós és nem cerkás) kijelzője van??
-
Peti567
aktív tag
Szuper, köszi!
Hozzászólást nem lehet törölni, még 5 percen belül se?[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Nekem HTC HD-m lesz úgytűnik. Ha valakit érdekel akkor privát
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
att88ila
tag
Helo!
Telefon vásárláson gondolkodom.Mi a véleményetek a NOKIA N78 ról?Jó e vagy nem meg milyen a billentyüzete érintös vagy gombos mert a tesztekböl nem jöttem rá. -
hugeboy
tag
Sziasztok. Tudom, hogy sok a hasonló kérdés, dehát mégis csak ezért vagyunk itt...
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen telefont vegyek max 50ezer HUF-ig(akár használtan is).
Fontos: - kiváló zene
- érintőkijelző
- wifiElőre is köszönöm a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Cimbooora
aktív tag
Hello sziasztok!
Nézegettem az EBAY-on telókat, és olcsók nagyon... mint mineki tudja külföldről renldelni, mindig olcsó
Na most az lenne a kérdésem, ha én most vennék magamnak valamilyen telót, (most szimpatikus lett számomra a NOKIA E75, de a Nokia N95 is... lényegtelen...
A lényeg, ugyebár külföldön nem ugyan azok a szolgáltatók vannak, mint itthon, és a kérdésem, meglehet csinálni azt h itthoni szolgáltatóval működtetem?
Persze én ezt úgy gondlom, ha független a teló akkor meglehet cisnálni, ha nem akkor meg simán függetlenítem a telós boltba.Ja és még az, h én itthon vagy esetleg telósboltba tudom-e magyarosítani a telót?!
Válaszaitokat előre köszönöm!!
-
att88ila
tag
N78 nak a navigációs gomb melettiek is gombok mert képröl érintösnek néz ki.
-
-
válasz att88ila #7232 üzenetére
Tudom. Nekem Sztbeni válaszával volt bajom, mint láthattad, neki válaszoltam.
Egyébként szerintem nem nézne ki rosszul, nekem tetszik ez a fullfekete kinézet, csak éppen retek nyikorgó műanyag az egész, nomeg használhatatlan. Elég jól ismerem, mert ilyet használok, ha FP2-n kell tesztelni valamit.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz att88ila #7234 üzenetére
Fejlesztő vagyok. Akkor használom, ha a szoftveremet ki kell próbálni rajta, isten ments, hogy ezzel a telefonnal szaladgáljak, és telefonnak használjam.
Nem ajánlom.
De leírom még egyszer. Nézegetni, telefonálni elmegy, de SMS-t írni rajta már emberkínzás. Már attól is recseg a műanyag, ha csúnyán nézel rá. A hátlapot tartó (egyébként műanyag...) pöcök két hónap után eltört, tehát minőségileg fos.
Nokiából mit ajánlok? Hááát, elpasszolom a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cimbooora #7240 üzenetére
Nem voltam elég alapos az olvasásnál, nem láttam, hogy a franciáktól jön.
Az N95-2 vs. N95-4-es kérdés stornó.Ettől függetlenül:
- A függetlenítés tiltott téma, olvastad az alapelveket, amikor regisztráltál.
- A nyelvváltoztatás házilag is intézhető, nem túl bonyolult folyamat.[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Nekem is volt egy évig, de nem volt vele bajom végülis. Jó elfogadom h a rízsszem bombok nem a legjobbak, de meg lehet szokni. Igaz egy hosszabb msnezeés után eléggéájt az ujjam már Viszont tudásban jó, GPS-ben verhetetlen volt,és nekem az összeszereléssel sem volt gond. Összességében ajánlani tom annak aki ilyet akar venni!
-
hugeboy
tag
Hello. nem akarok tolakodó lenni, de látom, hogy te értesz a telefonokhoz...
Nem tudnál nekem ajánlani egy telefont (akár használtan is), ami kijön 50ezer HUF-ból ?
A márka mindegy, ami fontos, hogy
-kiváló minőségben lehessen rajta zenét hallgatni
-legyen érintőképernyős
-és legyen jól használható wifiElőre is köszi
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest