- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6746 üzenetére
Hát igen! Ez így van! Hero nem rossz teló de nem egy iPhone!
-
Hexetra
tag
sziasztok, vacilálok egy N97 white nokia, és egy iPhone 3gs között.. most nagyon úgy áll hogy nokia mellé pártolok de rengeteg rosszat olvastam rola itt a forumon,, és kicsit elbizonytalanodtam esetleg két tulaja a telóknak tudna egy kis beszámolot tartani.. mert nincs kedvem százezrekkel dobálozni tudatlanul , akár ide v privibe is jó.. de legjobb lenne egy msn beszélgetés.. ott mégis csak instant a dolog, előre is köszönöm
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
korpicschess
veterán
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #6761 üzenetére
sztem nem lenne gáz a kinézetével úgy sem
Nálam már csak olyan teló jön szóba amin van vaku. Sokat segít fotozósnál, meg elemlámpának is éppenséggel jó.. -
[SFC]xCx
csendes tag
Ki melyik telefont ajánlaná? Nokia 5800XM, 5630XM, 5730XM, E52.
Főbb tulajdonságok, amik fontosak nekem: jó zene hangzás, akkor gyors legyen a soft-ja, a memóriája is (nem a memória kártyás memóriára gondolok), hanem internetezés közben ne szóljon, hogy zárjon be néhány alkalmazást. Az igaz, hogy az 5800XM-nél egy soft frissítéssel a 374MHz-es proci túl lesz hajtva 434 MHz-re? egy oldalon azt írta egy angol srác. A telefon zene hallgatásra, film nézésre, internetezésre lenne használva, és minél tovább bírja az akku. Én személy szerint, ha igaz az 5800al kapcsolatos hír, akkor a fele hajlok De várom mások válaszait Köszönöm előre is.
-
psyho777
tag
a telefonok által használt böngészők it szolgáltatástámogatására gondoltam.. bár az hogy én mire gondoltam az kevés.. legközelebb leirom rendesen..
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
[SFC]xCx
csendes tag
És mi a véleményed az 5630XM-ről, mert azt tudom, hogy az E52ben nagyobb a telep (akku), meg masszívabb is, a proci ugyan akkora, és benchmark szempontjából melyik a jobb? Nekem amint említettem mp3, internet (böngészés, messengerezés), és film nézésre is jó lenne, arra szerintem elég nagyok ezek a képernyők is, vagy nem? Én néztem filmet 6120c (nem egy kategória), de azon is jól mentek a filmek
-
[SFC]xCx
csendes tag
Kifelejtettem a Nokia Nokia 5530 XpressMusic, tudom, hogy csak 3G-s, képernyője csak 2.9", meg proci sebessége csak 434MHz, meg még biztos vannak dolgok, amik gyengébbek, mint az 5630XM-ben, és az E52-esben.
-
Hexetra
tag
válasz korpicschess #6759 üzenetére
köszi szépen, sokat segített ez a két teszt. maradok az n97nél!
[ Szerkesztve ]
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
válasz picur220 #6773 üzenetére
"Na meg hogy jobban szól!"
Tapasztalat? Csakmert nem feltétlen van így - például a Nokia 5730XM és az E75 ugyanazt a DSP-t kapta, így a kaszni és az elnevezés ellenére ugyanúgy, jól szólnak. Az E52 mondjuk nem tudom melyiket kapta, de mindjárt megnézem hátha tesztelték GSMArénán.
“All nothings are not equal.”
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #6774 üzenetére
A dualLED meg szart se ér, tapasztalat. 0,5 méterig jó valamire, aztán csak ront a képen.
Nem tapasztalat, csak az XM-ből gondoltam. De sztem attól is függ, milyen fülessel hallgatod. Eredeti Nokia fülessel lehet, hogy nem hallod, de pl egy job IEM-mel igen.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Melyik bírja tovább szuflával?
iPhone 3GS vagy HTC Hero
-telefonálás
-netezés
-zenehallgatás
ezek a fontosak (nekem)Meizu MX3 32GB
-
picur220
veterán
Hát sztem kb egyforma, de ha szavaznom kéne akkor iPhone.
bob011: Nekem az N79 hátlapja alatt is van papír, de az szinte mindegyikhez kellett, sztem még E51-hez is! E52-höz már nem kell. Egyébként szerintem az 5800 nem olyan rossz minőségű, volt már nálam pár db, és egész tűrhetőek voltak. 5730-hoz még nem volt szerencsém, de az 5630 amilyen rossznak tűnik ránézésre, olyaan jó. Teljesen egyben van.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Zenében és Internetben sokkal jobb az apple, telefonálni pedig érdekesmód mindegyikkel kiválóan lehet
Ha megengedheted magadnak az iPhone-t, és nem félsz az új dolgoktól (mert jópár dolog máshogy zajlik az apple-nél, mint ahogy az ember már azt megszokta), akkor én is az iPhone-t ajánlom.► més que un club ◄
-
psyho777
tag
az iohone nak 1 nagy baja van.. apple különc egy cég.. és csak akkor tudsz vele kezdeni valamit ha van itunesod vagy jailbrakeled a telót.. egyébként toshiba jobb internet terén mint a iphone... olvass utánna...
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
-
korpicschess
veterán
válasz psyho777 #6789 üzenetére
Psyho. Próbálj meg egy kicsit helyesen írni.
HTC-ken is van youtube kliens, sőt mindenen van, mert nincs akkora marha aki böngészőből nézni. A bőngészőket sebességre mérik, ott pedig a Safari elég elöl van, no meg a kezelhetőségnél is hatalmas előny a multi-touch.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ndruboy
csendes tag
Szisztok! 2 év boldog N82 használat után váltni szeretnék, Omnia 2 és N97 mii között vacillálok...Ti melyikt ajánlanátok inkább?? Esetle más készülék asonló tudással? köszönöm a válaszaitokat,az N82 melett is a ti írásaitok alapján döntöttem és nem csalódtam.
-
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Nah nagyon úgy néz ki, hogy egy Touch Diamondod beszerzek. Annyi kérdésem lenne még, hogy max 5-10ezerrel többért nem lehet-e jóval jobbat kapni? Gondolok itt pl a Tattoo-ra vagy a Magic-re? Vagy esetleg érdemes-e várni pár hetet hát ha kicsit esnek az árak. Bár ez a használtakra úgyse vonatkozik
[ Szerkesztve ]
-
Rich49
tag
Sziasztok!Telefont akarok venni.60E-m van a dologra,mit ajanlotok?
Erintokepernyos legyen,legyen benne wifi.
Ezek kozott filozok..
Nokia 5800XM
LG Arena -
psyho777
tag
válasz korpicschess #6790 üzenetére
bocsesz mindenkitől de nemtudok helyesen irni pedig próbálkozok
tényleg az arena meg az iphoen képernyőjét csak kézzel lehet vezérelni.. ez a multi touch screen??? vagy hogyhivják ezeket a nem nyomásérzékeny érintőképernyőket?
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest