Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    Sziasztok!

    találkoztatok már olyannal hogy az AVG Internet Security telepítésétől összeomlik a Win?
    Sztori
    HTPC
    egy áramszünet után nem lehetett bejelentkezni, azt mondta nem jó a jelszó. De jó hisz 1 betű hülye meg nem vagyok. CSökkentett módba nagy nehezen újra be tudok lépni jelszó törlés. Win indít rendesen, nincs Start gomb. net feladatkezelő stb mintha a fél win hiányozna.
    Újratelepítettem a W10LTSB-t SSD-n van mindent felrakok beállítok jön az AVG feltelepítem. Egy újraindításnál nem akart leállni. Kikapcsolás. Újraindítás. Megint nem jó a jelszó 2-3 újraindítás beenged, de nincs start menü stb mint amit korábban írtam.
    WTF??? OK szar az SSD. dobok be egy HDD-t a gépbe
    MOst felrakok mindent jön az AVG de a telpítés után se az AVG-be nem lehet belépni se a start menüre nem reagál a gép. Kikapcs főkapcsolóval újraindít megint nem jó a jelszó.
    Anyukámnak 3hete raktam fel szintén W10LTSB-ra már telepítésnél is voltak furcsaságok így visszagondolva, mivel ugye 10gépen használható az előfizetés próbáltam aktiválni nem tudtam belépni a fiókba az is nehézkes a telepítő nyitotta böngésző ablak sehova nem vezet egy üres kép.
    Azt hiszem megyek és lemondom az előfizetésem ezért én nem fizetek 16e/év hogy 1hete csak win-t telepítek. Érdekes a notin W7-en gond nélkül megy.

    "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák