Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz milan26 #67376 üzenetére

    Na most már látni a képeket is. :) Köszi. :R

    Ebből a cikkből be lehet látni, hogy: Minden szentnek maga felé hajlik a keze! :)
    Nyilván nem fog az Avast vagy egyik-másik 3rd party AV gyártó méltató cikket írni a Defenderről. Előre bocsájtom nem védem a Defendert!
    A cikk erősen fél igazságokat közöl!
    - Az Avast vagy bármelyik másik termék megvéd az adathalász oldalaktól? Nem. Ha ismeri igen, ha nem akkor nem.
    - Az Avast vagy bármelyik másik termék megvéd a ransomwarektől? Ha ismeri igen, ha nem akkor nem.
    -Tévedés azt állítani, hogy az Avast, vagy bármelyik termék hatékonyabb mint a Defender. Ezt csak valós és elfogulatlan környezetben lehet eldönteni. De mindig lesz legalább egy káros oldal vagy program, amit x felismer, de y nem fog. És így tovább.
    Az igaz, hogy a Defender Edge specifikus, de mint írtam a cikk sántít és nem pontosan ír le dolgokat.
    Kár ezen vitatkozni is, de bármelyik másik cég, aki azt állítja, hogy az ő terméke jobb vagy többet tud, az féligazság és hamis biztonságérzetet kelt!
    Számtalan teszt mutatja, hogy egyik sem nyújt 100%-os védelmet. A usernek elég csak arra az egy adathalász oldalra felmennie, vagy elég csak azt az egy zsarolóvírust letöltenie és futtatnia!
    A Defender egy jó program, nagyon sokat fejlődött és bőven elég egy tudatos felhasználónak! Aki meg össze-vissza és ész nélkül kattintgat, annak meg a világ össze AV terméke egyszerre feltelepítve sem fog védelmet nyújtani!

    Amúgy ilyen cikkeket a Kasperskyt és a többi cég is publikált már. Nem véletlen. Mint írtam, nem védem a Defendert, de ezekből egyértelműen látható, hogy mindegyik valós konkurenciaként tekint rá. Nem véletlen.

Új hozzászólás Aktív témák