- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz Mikulásbá #17499 üzenetére
Azért gondoltam erre, mert az Emsisoft AM-et ingyen kaptam egy évre, és így mellé egy free tűzfallal, teljesen ingyé lenne az egész. Egyébként az Emsisoft IS egy AM-ből és egy tűzfalból áll és eddig az volt az infó róla, hogy megbízható, sőt, (igaz, hogy rövid) tesztelés után meg is vettem. Most akkor ez hogyan van?
Plag: ejjj. Ne csináljátok már... Pénteken vettem meg a terméküket...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
kmarci25
veterán
Akkor ezek szerint tesztelni kéne, gondolom. Az összeakadás hogyan jelentkezhet? Valamelyik figyelmeztet pl. hogy inkompatibilis a másikkal? Vagy ennek más jelei vannak?
Plag: persze, nem kérdés, főleg, hogy már kifizettem. Úgyis ezt fogom használni. Azért köszi a figyelmeztetést, de tényleg nem tapasztaltam, hogy jobban fogná a rendszert, mint előtte a Panda IS.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
M3oH
addikt
válasz kmarci25 #17501 üzenetére
En eleg regota EAM-ot hasznalok, kisebb kihagyasokkal. Most a komplett IS fut a gepen. Regebben tenyleg hajlamos volt neha FPre de ez mar sztem nem jellemzo. ES a hardverigeny is sztem atlagos (~20MB foglal az AV a mem.bol), bar en i7+ssd tarsasagaban hasznalom, nem nagyon veszem eszre, hogy fogna a vasat, netezest (BAr en webfilter reszet nem a hasznalom). Dual motoros, sajat + a Bitdefender, az adatbazis orankent frissit. DE probald ki, ha mar megvetted. Sztem korrekt vedelem, es nem kell hozza eromu.
-
petata
őstag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem, mondtátok, hogy rendben van a NOD, édesapám gépén viszont rajtamaradt az avast!. Egyszer csak hihetetlenül belassult, lefuttattuk a programot, nem talált hibát. Egy másik - a notebook-osban ajánlott Malwarebytes - program pedig kimutatott 130 fertőzött fájlt. Egyből visszanyerte a noti eredeti sebességét. Ezek szerint az avast! sz@r, vagy csak különböznek valamiben a programok, és lehet egymás mellett használni őket?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
zolee0307
őstag
-
blattida
nagyúr
válasz petata #17513 üzenetére
Ettől még nem szar az avast, lehet, hogy csak egy féle kártevő garázdálkodott a gépen, amit az avast nem ismert föl, ettől függetlenül, nincs 100%-os védelem, nem tudom, hogy az édesapád vagy valaki más mit csinált azon a gépen, ilyesmi nagyon gyakran felhasználói közreműködéssel jön össze.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
őstag
válasz petata #17513 üzenetére
Két vírusirtót (AVAST+ESET NOD32) egymás mellett használni természetesen lehet, amennyiben azt szeretnéd, hogy belassuljon a géped, és sokszor nyomjon kék halált. A free MBAM mindkettő mellé mehet, mivel az nem rezidens védelem.
Az AVAST a jó minőségű, hatékony antivírusok csoportjába tartozik, de egy felelőtlen/kezdő szinten lévő felhasználónál szinte mindegy mit tesz fel az ember...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
petata
őstag
-
őstag
válasz petata #17517 üzenetére
Ez a szövegkörnyezetből nem derült ki egyértelműen. Erősebb védelem lehetne talán a Bitdefender Antivirus Free egy "halkra" állított Comodo Firewall-lal. Vagy a fizetősök: F-Secure, GData, Bitdefender, Kaspersky, Norton stb.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
BigManus
addikt
Megkaptam a cégtől a céges laptopra a Win8 Pro-t.
AVG IS 2013 ment rá, tökéletesen működik... Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami anomália.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Orlin
addikt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
szabeska
addikt
Sajnálom hogy a Bitdefender Free kiadásáról sehol egy átfogóbb leírás, teszt, frissítéskori changelog, vagy bármi Érdekes, hogy tesztgyőztes cég gyümölcse, mégsem lehet semmi infót találni róla...
[ Szerkesztve ]
F1
-
Black Plague
tag
válasz Szellem. #17500 üzenetére
A 7.0 ás verziótól kezdve az Ikarus motor helyett Bitdefender motor van a saját A2-es motoruk melett ..Szerintem ez pozitív változás...Memóriaigénye meg 30 -50 mbyte ami szerintem szintén elmegy kategória ha azt nézem hogy manapság 4 giga RAM azért van a gépekben de 2 giga minimum..
-
t72killer
titán
Találtam egy kis összefoglalót, hogy a win 7(/8?) group policy editorban milyen beállításokhoz érdemes hozzányúlni. Eddig csak az autorun-kilövést ("Turn off autoplay" és "Default behavior for AutoRun") intéztem innen, van pár egyéb hasznos kapcsoló is. Az 5-6-os pontok különösen érdekesek lehetnek, ha vendégekkel/rokonokkal stb. osztjuk meg a gépet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
mrszitya
senior tag
válasz szabeska #17526 üzenetére
A changelog a hivatalos oldal fórumán olvasható, (de az egyik fejlesztő jelen van a Wilderssecurity fórumában is.)
YT-n van fenn jó pár tesztvideó már, amelyekből leszűrhető pl., hogy a webszűrője kiváló.
Egyébként rengeteg kritika érte/éri a megtalált kártékony, vagy tévesen annak vélt állományok kezelését illetően. A "nyomásnak" köszönhetően ezen már változtattak kicsit, de ígérik, hogy később még nagyobb beavatkozási lehetősége lesz a felhasználónak.
-
zolee0307
őstag
Üdv. Gondolkozok azon, hogy lecserélem a roboscant (rendszertelenül még mindig csinálja ezt a real time service váratlanul leállt dolgot) egy másik ingyenes progira. Mindenképpen olyan kellene, amiben van tűzfal is és a gépterhelése nem nagy. Melyikre lenne érdemes váltani? Én a comodo internet securityra, vagy a ZoneAlarm free + fw-re gondoltam.
9Korábban, kb. egy éve ezeket már kipróbáltam, azóta javultak, vagy romlottak (felismerés, eltávolítás, védelem, gépterhelés)?
Számít az is, hogy ne legyen bonyolult a beállítása, használata. Illetve az mbam fenn van, az telepítésnél nem okoz gondot?
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
eternam
tag
válasz zolee0307 #17533 üzenetére
A Zonealarm összeakad a MBAM valós idejű védelmével (ez a Kaspersky motor átka, hogy nem tűr semmit maga mellett), a Comodo simán együttműködik vele. Szvsz a Comodo + valós idejű MBAM jobb mint a Zonealarm, ha viszont free MBAM-ot használsz valós idejű védelem nélkül, akkor a Zonealarm a jobb.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
dokken
tag
Panda Antivirus Pro 2013 / Panda Internet Security 2013 Free 180 Days Serial Key [link]
A descargar gratis a letöltés, az alatta lévő szövegben van a serial key.
-
zolee0307
őstag
válasz eternam #17534 üzenetére
Mbam prot használok, szóval olyan kell, amivel nem akad össze. Ahogy a honlapokat olvastam a cis jobban tetszik, a za nekem nagyon erőforrás igényes volt. A cis víruskeresős része mennyire "jó"?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Ninja Chick.
tag
Salaam!
Avast! 8 mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a válaszokat, a segítségeket. A cis mellett döntöttem, a magyar nyelv is elöny. Kiváncsi vagyok a roboscanhez képest mit fog mutatni.
-
BigManus
addikt
válasz zolee0307 #17545 üzenetére
Ha elakadnál, van külön topic-ja.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
mrszitya
senior tag
válasz Ninja Chick. #17544 üzenetére
Mivel már van publikus bétája, abból is a harmadiknál járnak, szerintem max. pár hét, de amúgy hivatalos időpont nincs tudtommal.
-
dbius
veterán
válasz kmarci25 #17504 üzenetére
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de csak mobilról tudtam néha "beugrani".
Szóval az összeakadást úgy gondoltam, hogy a két viselkedéselemző együttes működése okozhat addig nem tapasztalt tüneteket pl. megakad a gép pár másodpercre, "gondolkodik", rosszabb esetben csontra fagy vagy kékhalál. Ezek egyáltalán nem biztos, hogy két aktív viselkedéselemzővel előjönnek, de az esély megvan rá. Mivel azonban nem használtam együtt ezt a párost, így erről nem tudok nyilatkozni, hogy hajlamosak-e ilyesmire.
Amire még lehet ilyen esetben számítani, hogy mindkét program egyszerre "ugrik"/megkérdezi egy-egy adott műveletnél, hogy mit tegyen, ergo kétszer kell "dönteni".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest